بی بی کد آشپزخانه

Bertali

Member
سلام به همه دوستان .

این آشپزخانه یکی از کارهای جدید من هست ، من مدت خیلی زیادی نیست که 3d کار میکنم ( تقریباً یک سال نا منظم ) و میخواستم ببینم با این سطحی که دارم میتونم کار واسه بازار انجام بدم یا خیر ؟!؟! ( البته من در تهران نیستم و در شهرستان زندگی میکنم ) !

Final.jpg

Final1-2.jpg

پیوست ها

• Icon.jpg
    Icon.jpg
    241 کیلوبایت · بازدیدها: 30
آخرین ویرایش:

Sisili boy

Member
کار خوبی شده.حال و هواشو دوست دارم.بیشتر هنری شده تا بازاری
به قول دوستمون اگر بتونی کار بگیری همین الانش کار شما از کار خیلی دیگه بازاری ها بهتره.

amir0172

Well-Known Member
سلام کارتون خوبه و از کارا ی بازاری کیفیتش بهتره البته اگه طراح نیستین باید طراحی هم یاد بگیرین و برای بازار طراحی مهمه

Bertali

Member
ممنون از دوستان ، راستش منم هم خودم زیاد با رنگ بندی کنار نیومدم یه جورایی به نظر خودم بی روح شده ! فکر مینکم یه مقدار تو نور پردازی مشکل دارم !

به نظر بنده، کار شما در سطح کارهای حرفه ای یا خوب بازار نیست، و دقیقاً کیفیت ارتباط مستقیمی با گرفتن کار نداره، شاید بشه گفت غیره مستقیم ارتباط داشته باشند. و نظر بنده راجع به کارتون این هست که تو این یک سال شما چیکار می کردی که کارت این شده؟؟؟ ، این کار اصلاً برای کسی که یک سال هست داره کار می کنه خوب نیست، اصلاً.

امید پیروزی و توفیق روز افزون برات دارم. خسته نباشید بهت می گم.

بیشتر تلاش کن :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام
کارتون کار قوی و خوبی شده.نور پردازی کار قابل قبول هست
ببین جدا از بحث رنگبندی کارتون بنفش شده که برام قابل قبول نیست اینجوری شدن
برای اینکه دیدتون باز بشه به نظرم اگه واقعا دوست دارین حرفه ای بشین
archdaily.com
که بزرگترین دایرت المعارف معماری هست
evermotion.org که خیلی خوبه زیاد رندر ببین.کارهای تاپ جهان رو آنالیز کن.
برای بحث آموزش مکس هم خب میشه از making of ها استفاده کنی
[h=3]Making-Of - Ronen Bekerman[/h]

nilofar.n

Member
من نمیدونم دوستان رو چه حسابی نظر میدن !
کارهای توی بازار که مفت نمیرزه بلانسبت کار دوستان حرفه ای .
من نمیدونم چطور میگید این کار در سطح کارای بازار نیست ؟
به نظر من تنها مشکل همون رنگ پخش شده هستش و این که کار کبود شده ( چیزی که عارف گفت ) که البته میشه با فتوشاپ هم به راحتی رنگ رو گرم تر کرد .
کلا بیشتر از دست اندر کار ما کارشناسانی داریم که علوم عرفانی دارن !

mgh-max

کاربر فعال
من معتقدم هیچ ربطی نداره. کار بازاری بهت نشون میدم نور پردازی خام مدلا م آماده هم بی کیفیت. رندر سمبل کاری!! ولی تونسته سفارش بگیره. به قولی مهارت یه مهندس به ارتباطاتشه!!
در مورد مهارت توی سه بعدی بخوام بگم باز بستگی داره تا چه حد بلد باشی. مثلا تا چه حد مدل ساز باشی یا مدلات همه مال دیگران باشه. تا چه حد رو نورا تسلط داشته باشی. تنظیمات رندر بلد باشی یا فقط از پرست استفاده میکنی؟ چقد در مورد عکاسی بدونی؟
در کل چقد خلاقیت داشته باشی یا اصلا ایده نداشته باشی همش از رو الگو کار کنی. ببینی کاری که خروجی گرفتی چند درصدش به دست تو ایجاد شده! من خودم تفاوت قائل میشم بین کاری که کامل ساخته شده با کاری که فقط چیدمان اتاق شده یا اصلا فقط رندر شده. همین

من نمیدونم دوستان رو چه حسابی نظر میدن !
کارهای توی بازار که مفت نمیرزه بلانسبت کار دوستان حرفه ای .
من نمیدونم چطور میگید این کار در سطح کارای بازار نیست ؟
به نظر من تنها مشکل همون رنگ پخش شده هستش و این که کار کبود شده ( چیزی که عارف گفت ) که البته میشه با فتوشاپ هم به راحتی رنگ رو گرم تر کرد .
کلا بیشتر از دست اندر کار ما کارشناسانی داریم که علوم عرفانی دارن !

من الان براتون می گم تا متوجه بشید که چطور می گم.
اینطور که خود جناب عارف برای بازار هم کار زدن و توی همین مجید آنلاین قرار دادن، و امثال ایشون و یا خود شما بطور مثال کم نیستن که برای بازار کارهای خیلی خوبی می زنند و سطح کارشون رو بخاطر پول پایین نمی ارن. الان متوجه شدید یا بیشتر توضیح بدم که چطوری می گم؟؟؟

AREF

سلام.آره من راستش نظرم با خانم نیلوفر یکی بود اما میگفتم بحث مدیریت و بالا نگاه کردن میشد.
به نظرم این کار نسبت به کارای بازاری که حتی توی سطح کشور تهران اصفهان یا شهرهای اطراف خودمون هست یه کار هنری محسوب میشه.

nilofar.n

Member
شما وقتی میگی کار بازاری مهدی خان سمت صحبتت میره به سمت اکثریت نه اینکه حالا چون آقای عارف خوب طرح میزنه و در بازار هم هست پس صحبت شما به سمت ایشون هستش .
به نظر من اگه پشت نظراتمون فکر باشه خیلی بهتره .
کارهای بازاری رو نگاه میکنی احساس میکنی تکستچر نداره و فقط تک رنگ هست !
فقط میخوان صحنه روشن باشه و اهمیتی براشون نداره که چطور روشن باشه .
نهایتا یه چیزی مثل لگو تحویل مشتری میدن ! با قیمت ها 50-60 تومن که عذر میخوام عذر میخوام گند زدن به بازار همه طراحان .
اون آقایی هم که میگن هنر مهندس به ارتباطاتشه من متوجه نمیشم مهندس چه ارتباطی به طراح داره !؟
یعنی شما میگی طرف بیاد طرح ضعیف بزنه بعد با شست و شوی مخ طرف طرحش رو به زور تحمیل کنه ؟!
شاید همین رفتارها هستش که تا به یکی قیمت بالای 500 بدی میخواد بخورتت !

mgh-max

کاربر فعال
من میگم مثلا!! ربطی به مهندس یا غیر مهندس نداره!تاکید رو ارتباطات و جذب مشتریه حالا یکی با کار قوی اون جنم لازمشو نداره ولی یکی با کار ضعیف داره. چیزیم که گفتم حقیقتیه که هست چه خوشتون بیاد چه نیاد! من این قاونو وضع نکردم که شما الان 500 تومنتو از من طلبکاری :|

AREF

بچه ها بزارین به عنوان کسی که چندسالی توی بازار در سطح کشور بعضا خارج کار زدم خدمتون بگم
اولین چیزی که بازار میطلبه کیفیت هست. وقتی من روی رفلکت یه قسمت گیر میدادم بچه ها بهم ایراد میگرفتن که چرا اینقدر خودت رو به زحمت میندازی. کسی که نمیفهمه .مثلا کار دانشجویی هست ارزش نداره میخواد نمره بگیره.
اما همون موقع هم من قبول نداشتم.الان شکر خدا طوری شده مشتری میخواد به شرکتم بیاد میدونه داره کجا پا میزاره.اگه دانشجو میاد می دونه عارف گرون میگیره اما کارش خوبه. اگه کارفرما بیاد به خودش جرات نمیده بگه مهندس 2 تا 3 تا طرح بزن ببینم چی میشه. چون میدونه درب شرکت باز میشه و خیلی محترمانه به بیرون هدایتشون میکنم. با نهایت لبخند و احترام.
شاید من به نوبه خودم توی شهر کوچیکمون یه فرهنگ سازی در حد کوچولو خودم درست کردم. شکر خدا دیگه کارفرماها رندر داغون ببینن می فهمن همون کارفرماهایی که یه زمانی رندر با سایه میدیدن فکر میکردن سنگ سیاه روی نما کار شده.خب تقصیری هم ندارن چون طرف تخصصش بانک هست و در جایگاه خودش استاد.اما در این زمینه بی اطلاع هست.

بحث دوم دفاع از طرح هست. دفاع. شما باید همیشه توی جنگ با مشتری نتیجه رو به برد برد ببری و اگرنه شما باختی. باید خیلی خوب از حتی رندر بد بتونی دفاع کنی. خدا زبون رو برای همین آفرید. اما نباید سوء استفاده کرد از بی اطلاعی مشتری و این بر میگرده به وجدان کار ( تایید حرف خانم نیلوفر )

بحث بعدی طراحی قوی هست و به نظر من باید تیم ورک کار کرد.من شخصا طراحیم ضعیف اما همکارم توی طراحی واقعا قوی هست . یا همکار دیگم مسئول مذاکره با کارفرماهاست. سعی نکنین همه چی رو به دوش بکشین.کارها رو تقسیم کنین.
شاید به جرات خیلی وقته دست به اتوکد نزدم. چون همکارم این کارو برام میکنه . یه وقتی هم خیلی کارم سنگین بشه شاگردهام هستن بهشون پول خوب میدم کار خوب ازشون میخوام. آخرش رندرهم خودم میگیرم. حس همکاری

سعی کنین توی کار انصاف داشته باشین. بارها شد برای کسی که دستش خالی بود سعی کردیم قیمت کمتر کار کنیم. به طرز عجیبی میدیدیم که خدا 2 یا چند برابرش رو کمتر از چند روز برامون جور میکرد

بحث همه دوستان قبول اما من شخصا هیچ وقت هیچ وقت وجدانم بهم اجازه نمیده یه رندر داغون به مشتری شرکتم بدم چون اول به خودم خیانت کردم بعد به اون.
موفق باشید

ahura3d

Active Member
حالا یه سوال؟ گیریم من ده تا نمونه کار از نمای داخلی و خارجی دارم و الان میخوام شروع کنم به کار کردن و سفارش گرفتن. تا الان تفریحی بوده ولی الان فهمیدم که میتونم کار کنم. حالا به من بگید کجا ببرم نمونه کار ها رو و بهشون بگم من میخوام سفارش بگیرم؟
دفاتر مهندسی؟
کانون تبلیغاتی؟
یا چی؟

شما وقتی میگی کار بازاری مهدی خان سمت صحبتت میره به سمت اکثریت نه اینکه حالا چون آقای عارف خوب طرح میزنه و در بازار هم هست پس صحبت شما به سمت ایشون هستش .
به نظر من اگه پشت نظراتمون فکر باشه خیلی بهتره .
کارهای بازاری رو نگاه میکنی احساس میکنی تکستچر نداره و فقط تک رنگ هست !
فقط میخوان صحنه روشن باشه و اهمیتی براشون نداره که چطور روشن باشه .
نهایتا یه چیزی مثل لگو تحویل مشتری میدن ! با قیمت ها 50-60 تومن که عذر میخوام عذر میخوام گند زدن به بازار همه طراحان .
اون آقایی هم که میگن هنر مهندس به ارتباطاتشه من متوجه نمیشم مهندس چه ارتباطی به طراح داره !؟
یعنی شما میگی طرف بیاد طرح ضعیف بزنه بعد با شست و شوی مخ طرف طرحش رو به زور تحمیل کنه ؟!
شاید همین رفتارها هستش که تا به یکی قیمت بالای 500 بدی میخواد بخورتت !

ادبیات جالبی داری خانوم مهندس، چشم من عذر خواهی می کنم. حق با شماست
فقط اگه اجازه بدید یه مقدار بیشتر توضیح می دم ، شاید قانع بشید. البته شاید!!

در وحله اول این مشتری هست که تعیین می کنه با چه مقدار پول ، چه سطح از کار رو می خواد. چه در زمینه طراحی و چه در زمینه سه بعدی سازی
در مرحله بعد یعنی مرحله دوم، این شما هستید که قبول زحمت می کنید یا خیر که کار رو با سطح و بودجه مورد نظر مشتری ، انجام بدید یا خیر!!
پس تا اینجا همه چیز کاملاً مشخصه و جواب ها فقط بله و خیر هستند. درسته خانوم مهندس؟!

بسیار خوب
به طور مثال ( یه مثال از اکثریت ، باز خانوم نیلوفر گلگی نکنن ) فرض می کنیم که با بودجه مورد نظر و سطح مورد نظر موافقت شد. (حالا باز به قول شما ،50 الی 60 هزار تومن! ، که می دونم همچین چیزی صحت هم داره و حرف شما کاملاً متین هست در این مورد) یعنی مشتری با یه بودجه کم ، به هر چیزی که شما بهش تحویل بدید راضی شد!! (مثال هست دیگه، در مثال هم جای مناقشه نیست :) )

حالا چه اتفاقی می افته؟؟
1- یا شما یه کار به اصطلاح خودتون، بازاری و کم کیفیت رو تحویل مشتری می دید!
2- یا بدون توجه به مسائل مالی و طراحی انجام گرفته، سعی می کنید با توجه به استایل کاری ، و کلاس کاری خودتون، یه کار رو ، هر چند با بودجه و زمان کم و مسائل دیگه، با یه کیفیت مطلوب و باز به قول خودتون، غیر بازاری تحویل مشتری بدید!

نتیجه: در نهایت این شما هستید که تصمیم می گیرید ، سطح و کلاس کارتون رو حفظ کنید، و حتی الامکان پروژه رو به یه کیفیت مطلوب برسونید! ، کما اینکه علمش رو هم به اندازه کافی نداشته باشید (یعنی حتی اگه بخواید هم نتونید یه کار حرفه ای و خوب رو سه بعدی سازی کنید ) (که به هیچ عنوان و در هیچ کجای دنیا ، به کارهای کم کیفیت، بازاری اطلاق نمی شه ، بلکه برعکس، کارهای بازاری می بایست از بالاترین سطح کیفی و استاندارد برخوردار باشند کما اینکه مسائل و مشکلات مالی و زمانی و غیره همیشه بوده و هست، اما این کارنامه ی هنری و بازاری یک هنرمند هست که باقی می مونه و ثبت می شه!!)

الان باز متوجه شدید یا خیر؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا