sallarmelli
Active Member
آخرین ویرایش:
ممنونکاره قشنگیه دوست عزیز مخصوصا اپن قشنگ شده .... متریالها خیلی جاها ایراد داره مثلا لوله های اتصال دهنده بین اجزای اپن ... یخچال ... کف آشپز خونه هم خوب تایل نشده بنطرم سایزش بزرگه.... نویز هم زیاد تو کارت دیده مبشه ... اجراش هم باید خیلی سخت باشه ... ولی ایده ی کارت جالب و قشنگه بهت تبریک میگم ...
خیلی خوب شده آوورین آورین.طرحشم خیلی قشنگه. از رندر اولی که دیگه خیلی خوشم اومد .
فقط شدت نور یکمی زیاده . با اجازت تو فتوشاپ یکم نورشو کم کردم .فکر کنم اینطوری بهتر باشه.
تشکرخـــیلی خوشم اومد ....
سالار جون کار زیبایی شده ولی من به عقیده من از این طرح ها بیشتر برای مغازه ها استفاده میکنن تا آشپز خانه
در مورد متریال ها هم بهتره استاید رندرینگ نظر بدن
فقط اضافه کنم با نوع چوب کف زمین حال نکردم
در مورد منحنی هم با نرب تولز حالت کلی کار رو رسم میکنی و بعد با مادیفای sweep و انتخاب یکی از حالات پیش فرض یا یه shape مناسب مدلینگ رو به پایان میرسونی
راه دیگه هم استفاده از loft بعد از نرب مدلیمگ هست
سپاسسلام دوست عزیز کار قشنگی شده فقط بازم تو کارتون مشکل متریال دارین، اکثر کاراتون نویز زیادی داره،
تو اینجا هم (با توجه به شماره داخل عکس )
1- خیلی مصنوعی شده
2-رفلکت درست نیست و متریال خام هست
3-سقف رفلکت زیادی داره
در مورد نرم افزار اگه میتونی با مکس کار کن چون نسبت به اتوکد خیلی خیلی نرم تره (البته فعلا)
موفق و پیروز باشید دوست عزیز
این رو با استفاده از blend و یه عکس سیاه و سفید(2bit) به عنوان mask انداختم روش ........راستی نمیگی چطور طرح روی کابینتها و دیوارها رو زدی؟؟؟؟؟؟
سالار نسبت به کارهایی که تا الان ازت دیدم این 20 شده
کار بسیار جالبی شده و در مقایسه با کارهای قبلی تون یه گام کامل به جلوس....
طراحی جالبی شده..هر چند برای فضای مسکونی کمی نا آشناس..البته نوع طراحی تون باعث شده این احساس تشدید بشه ...یک حجم نرم رو در تقابل با گوشه های تیز گذاشتین و فضای بینابین رو طراحی نکردین که همین باعث شده ارتباط کامل بوجود نیاد..اما باز هم کار جالبیه
در مورد رندر هم که دوستان گفتن..چیزی که من دیدم یکی نویز بالای کار بود و یکی متریال های خام در بعضی جاها مثه کف که کاملا ملموس بود..نویز فک کنم ارتباط مستقیمی با نورپردازیتون داره...
موفق باشی
سعی کردم یه کم متریال های اورموشن رو درست کنم اما دیدم خراب ترشون می کنم کلی بی خیالشون شدم من اون دوتا صتدلی مشکی رو یه کم دست کاری کردم که به نظرم خراب شد دیگه دست به یخچال و بقیه چیزهایی وارداتی نزدمسلام دوست عزیز چند تا نکته منفی کارت داره که باید رو متریال دقت به عمل بیاری متریال هایی که به صورت پیش فرض روی آبجکت های اورموشن هست خیلی تعریفی نیست
در مورد طراحی و اجرا توی طراحی یونیت ها عملا هیچ طراخی خاصی انجام نشده یعنی طراحی طوری باید باشه که چشمگیر و خاص باشه و از عهده فرد معمولی برنیاد اون باند دو درهای یونیت تو اجرا خوب در نمیاد
اون حرکت سیال روی اپن باید با یک حرکت سیال روی سقف گسترش پیدا می کرد و در مورد اجراش لبه های منحنی باید 10 لایه ام دی اف رو هم پرس بشه و بعد برش لیزری بخوره و و در انتها وکیوم بشه که هزینه خیلی سنگینی در بر داره هزینه اپن شاید 250 درصد بشه
سلام سالار جان
آفرین کارات خیلی خوب شدن
موفق باشی.
برای اجراش بهترین چیز سنگ کورین هست ولی اون فرورفتگی داخل صفحات رو فکر نکنم بتونی اجرا کنی ولی یه نصاب حرفه ای میتونه انجامش بده
هزینت خیلی بالا میره همین صفحات حدود 5 6 میلیون در میاد
سپاسخیلی خوب شده آوورین آورین
تشکرطرااحی عاالی
طراحیش با خودم بود.رفرنس(منبع یا مرجع) نداشته.کار رفرنس داره؟ اوپن رو میگما
منظورم صفحه اوپن بود همون سفیداممنون که توضیح دادی
من چند جا فرورفتگی دارم نمی دونم کدوم منظورته 1- در درهای کابینت 2-لبه صفحه ای که جای سنگ کار شده روی کابینت ها 3-لبه ی اپن
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -دوستان با فاببرگلاس می شه در آورد؟اپن رو می گم و خصوصا برای انعکاس ها و همچنین توی سقف
سپاس
طراحیش با خودم بود.رفرنس(منبع یا مرجع) نداشته.
سلام دستگاه وکیوم هر حجمی رو بهش می دی واست روکشی که می خوای می کنه
و در مورد کورین باید بگم که سنگ نیست و جنسش اکرلیک هست که کمپانی استارون سامسونگ ال جی و کورین تولید می کنه
و هم وزنش به شدت زیاد میشه هم اینکه به راحتی میشکنه
طرح اوپن توجیح پذیر نیست بهتره از حالت سه لایه به یک لایه نبدیل بشه باز این جوری راحتره و با اسپرینگ قابل اجراست و همون روش اولی
با ام دی اف و برش سی ان سی و وکیوم
در مورد فایبر هم بگم که هم اینکه لبه هاش صاف در نمیاد و سطحش صاف سیقل نمیشه
و بعدش باید رنگ بشه که به شدت زشت میشه مثل پلاستیک میشه
بهترین کار همینه چند لایه ام دی اف پرس بشه و بعد به شکل لبه ها برش بخوره و وکیوم بشه که صاف در بیاد
بهتره که اینو حذف کنی و تو طراحی یونیت ها تمرکز کنی آشپزخونه ای که انقدر توی اپنش هزینه می خواد بشه باید کمد سوپر و تجهیزات داشته باشه فر و مایکروویو توکار طراحی بونیت ها ضعیفه
سلام دستگاه وکیوم هر حجمی رو بهش می دی واست روکشی که می خوای می کنه
و در مورد کورین باید بگم که سنگ نیست و جنسش اکرلیک هست که کمپانی استارون سامسونگ ال جی و کورین تولید می کنه
و هم وزنش به شدت زیاد میشه هم اینکه به راحتی میشکنه
طرح اوپن توجیح پذیر نیست بهتره از حالت سه لایه به یک لایه نبدیل بشه باز این جوری راحتره و با اسپرینگ قابل اجراست و همون روش اولی
با ام دی اف و برش سی ان سی و وکیوم
در مورد فایبر هم بگم که هم اینکه لبه هاش صاف در نمیاد و سطحش صاف سیقل نمیشه
و بعدش باید رنگ بشه که به شدت زشت میشه مثل پلاستیک میشه
بهترین کار همینه چند لایه ام دی اف پرس بشه و بعد به شکل لبه ها برش بخوره و وکیوم بشه که صاف در بیاد
بهتره که اینو حذف کنی و تو طراحی یونیت ها تمرکز کنی آشپزخونه ای که انقدر توی اپنش هزینه می خواد بشه باید کمد سوپر و تجهیزات داشته باشه فر و مایکروویو توکار طراحی بونیت ها ضعیفه