بی بی کد آشپزخانه

seous

Well-Known Member
کاره قشنگیه دوست عزیز مخصوصا اپن قشنگ شده .... متریالها خیلی جاها ایراد داره مثلا لوله های اتصال دهنده بین اجزای اپن ... یخچال ... کف آشپز خونه هم خوب تایل نشده بنطرم سایزش بزرگه.... نویز هم زیاد تو کارت دیده مبشه ... اجراش هم باید خیلی سخت باشه ... ولی ایده ی کارت جالب و قشنگه بهت تبریک میگم ...:paint::rose:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
خیلی خوب شده آوورین آورین.طرحشم خیلی قشنگه. از رندر اولی که دیگه خیلی خوشم اومد .

فقط شدت نور یکمی زیاده . با اجازت تو فتوشاپ یکم نورشو کم کردم .فکر کنم اینطوری بهتر باشه.
:rose::rose::rose:

پیوست ها

• sallar Edit.jpg
    sallar Edit.jpg
    394.6 کیلوبایت · بازدیدها: 75

Mehroo

Member
سالار جون کار زیبایی شده ولی من به عقیده من از این طرح ها بیشتر برای مغازه ها استفاده میکنن تا آشپز خانه
در مورد متریال ها هم بهتره استاید رندرینگ نظر بدن
فقط اضافه کنم با نوع چوب کف زمین حال نکردم
در مورد منحنی هم با نرب تولز حالت کلی کار رو رسم میکنی و بعد با مادیفای sweep و انتخاب یکی از حالات پیش فرض یا یه shape مناسب مدلینگ رو به پایان میرسونی
راه دیگه هم استفاده از loft بعد از نرب مدلیمگ هست

آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام دوست عزیز کار قشنگی شده فقط بازم تو کارتون مشکل متریال دارین، اکثر کاراتون نویز زیادی داره،
تو اینجا هم (با توجه به شماره داخل عکس )
1- خیلی مصنوعی شده
2-رفلکت درست نیست و متریال خام هست
3-سقف رفلکت زیادی داره
در مورد نرم افزار اگه میتونی با مکس کار کن چون نسبت به اتوکد خیلی خیلی نرم تره (البته فعلا) :green:
موفق و پیروز باشید دوست عزیز:rose:

attachment.php

پیوست ها

• sallar1.jpg
    sallar1.jpg
    487.8 کیلوبایت · بازدیدها: 270
آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
کار بسیار جالبی شده و در مقایسه با کارهای قبلی تون یه گام کامل به جلوس....
طراحی جالبی شده..هر چند برای فضای مسکونی کمی نا آشناس..البته نوع طراحی تون باعث شده این احساس تشدید بشه ...یک حجم نرم رو در تقابل با گوشه های تیز گذاشتین و فضای بینابین رو طراحی نکردین که همین باعث شده ارتباط کامل بوجود نیاد..اما باز هم کار جالبیه
در مورد رندر هم که دوستان گفتن..چیزی که من دیدم یکی نویز بالای کار بود و یکی متریال های خام در بعضی جاها مثه کف که کاملا ملموس بود..نویز فک کنم ارتباط مستقیمی با نورپردازیتون داره...
موفق باشی

سلام دوست عزیز چند تا نکته منفی کارت داره که باید رو متریال دقت به عمل بیاری متریال هایی که به صورت پیش فرض روی آبجکت های اورموشن هست خیلی تعریفی نیست
در مورد طراحی و اجرا توی طراحی یونیت ها عملا هیچ طراخی خاصی انجام نشده یعنی طراحی طوری باید باشه که چشمگیر و خاص باشه و از عهده فرد معمولی برنیاد اون باند دو درهای یونیت تو اجرا خوب در نمیاد
اون حرکت سیال روی اپن باید با یک حرکت سیال روی سقف گسترش پیدا می کرد و در مورد اجراش لبه های منحنی باید 10 لایه ام دی اف رو هم پرس بشه و بعد برش لیزری بخوره و و در انتها وکیوم بشه که هزینه خیلی سنگینی در بر داره هزینه اپن شاید 250 درصد بشه

sallarmelli

Active Member
کاره قشنگیه دوست عزیز مخصوصا اپن قشنگ شده .... متریالها خیلی جاها ایراد داره مثلا لوله های اتصال دهنده بین اجزای اپن ... یخچال ... کف آشپز خونه هم خوب تایل نشده بنطرم سایزش بزرگه.... نویز هم زیاد تو کارت دیده مبشه ... اجراش هم باید خیلی سخت باشه ... ولی ایده ی کارت جالب و قشنگه بهت تبریک میگم ...:rose:
ممنون :rose:

خیلی خوب شده آوورین آورین.طرحشم خیلی قشنگه. از رندر اولی که دیگه خیلی خوشم اومد .

فقط شدت نور یکمی زیاده . با اجازت تو فتوشاپ یکم نورشو کم کردم .فکر کنم اینطوری بهتر باشه.
:rose::rose::rose:

سپاسگذارم ادیتی که تو انجام دادی همون پست پروداکشنی هست که تا حدودی خودم انجام دادم ولی یه کم وسوسه شدم توی فتو یه لابه دیگه ازش با مد sreen انداختم روش که این جوری اوربرایت شد ولی من اوربرایتش رو بیشتر دوست دارم با احترام به شما:rose:
خـــیلی خوشم اومد ....:oops:

سالار جون کار زیبایی شده ولی من به عقیده من از این طرح ها بیشتر برای مغازه ها استفاده میکنن تا آشپز خانه
در مورد متریال ها هم بهتره استاید رندرینگ نظر بدن
فقط اضافه کنم با نوع چوب کف زمین حال نکردم
در مورد منحنی هم با نرب تولز حالت کلی کار رو رسم میکنی و بعد با مادیفای sweep و انتخاب یکی از حالات پیش فرض یا یه shape مناسب مدلینگ رو به پایان میرسونی
راه دیگه هم استفاده از loft بعد از نرب مدلیمگ هست

متشکرم که کارم رو دیدی ایشالا توی کارهای بعدی بتونم رعایت کنم :rose:

سلام دوست عزیز کار قشنگی شده فقط بازم تو کارتون مشکل متریال دارین، اکثر کاراتون نویز زیادی داره،
تو اینجا هم (با توجه به شماره داخل عکس )
1- خیلی مصنوعی شده
2-رفلکت درست نیست و متریال خام هست
3-سقف رفلکت زیادی داره
در مورد نرم افزار اگه میتونی با مکس کار کن چون نسبت به اتوکد خیلی خیلی نرم تره (البته فعلا) :green:
موفق و پیروز باشید دوست عزیز:rose:
سپاس:rose:

راستی نمیگی چطور طرح روی کابینتها و دیوارها رو زدی؟؟؟؟؟؟:oops:
این رو با استفاده از blend و یه عکس سیاه و سفید(2bit) به عنوان mask انداختم روش ........:rose:
سالار نسبت به کارهایی که تا الان ازت دیدم این 20 شده

کار بسیار جالبی شده و در مقایسه با کارهای قبلی تون یه گام کامل به جلوس....
طراحی جالبی شده..هر چند برای فضای مسکونی کمی نا آشناس..البته نوع طراحی تون باعث شده این احساس تشدید بشه ...یک حجم نرم رو در تقابل با گوشه های تیز گذاشتین و فضای بینابین رو طراحی نکردین که همین باعث شده ارتباط کامل بوجود نیاد..اما باز هم کار جالبیه

ممنون که کار رو دیدین :rose: منظورتون از فضای بینابین دقیقا کدوم قسمت هست .
در مورد رندر هم که دوستان گفتن..چیزی که من دیدم یکی نویز بالای کار بود و یکی متریال های خام در بعضی جاها مثه کف که کاملا ملموس بود..نویز فک کنم ارتباط مستقیمی با نورپردازیتون داره...
موفق باشی

برای نویز من واقعا سیستم مشکل داره نویز روی یخجال رو یادم رفت subdivide متریال رو ببرم بالا

اما در مورد نویز کف که گفتی به نور پردازی ربط داره اون رو چه طور می تونم برطرف کنم .ممنون:rose:

سلام دوست عزیز چند تا نکته منفی کارت داره که باید رو متریال دقت به عمل بیاری متریال هایی که به صورت پیش فرض روی آبجکت های اورموشن هست خیلی تعریفی نیست
در مورد طراحی و اجرا توی طراحی یونیت ها عملا هیچ طراخی خاصی انجام نشده یعنی طراحی طوری باید باشه که چشمگیر و خاص باشه و از عهده فرد معمولی برنیاد اون باند دو درهای یونیت تو اجرا خوب در نمیاد
اون حرکت سیال روی اپن باید با یک حرکت سیال روی سقف گسترش پیدا می کرد و در مورد اجراش لبه های منحنی باید 10 لایه ام دی اف رو هم پرس بشه و بعد برش لیزری بخوره و و در انتها وکیوم بشه که هزینه خیلی سنگینی در بر داره هزینه اپن شاید 250 درصد بشه
سعی کردم یه کم متریال های اورموشن رو درست کنم اما دیدم خراب ترشون می کنم کلی بی خیالشون شدم من اون دوتا صتدلی مشکی رو یه کم دست کاری کردم که به نظرم خراب شد دیگه دست به یخچال و بقیه چیزهایی وارداتی نزدم
در مورد حرکت سیال من با شما موافقم من خودم نظرم این بود که از کف شروع کنم روی اپن ادامه بدم و توی سقف و بالا میز وسط تمومش کنم دیدم از حوصلم خارجه بی خیال شدم به همین ساده بودن بسنده کردم.

وکیوم؟

ممنون سعید :rose:

سلام سالار جان

آفرین کارات خیلی خوب شدن

موفق باشی.

ممنون بهزاد:rose:

آخرین ویرایش:

L.O.T

Active Member
برای اجراش بهترین چیز سنگ کورین هست ولی اون فرورفتگی داخل صفحات رو فکر نکنم بتونی اجرا کنی ولی یه نصاب حرفه ای میتونه انجامش بده
هزینت خیلی بالا میره همین صفحات حدود 5 6 میلیون در میاد

sallarmelli

Active Member
برای اجراش بهترین چیز سنگ کورین هست ولی اون فرورفتگی داخل صفحات رو فکر نکنم بتونی اجرا کنی ولی یه نصاب حرفه ای میتونه انجامش بده
هزینت خیلی بالا میره همین صفحات حدود 5 6 میلیون در میاد

ممنون که توضیح دادی :rose:
من چند جا فرورفتگی دارم نمی دونم کدوم منظورته 1- در درهای کابینت 2-لبه صفحه ای که جای سنگ کار شده روی کابینت ها 3-لبه ی اپن

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دوستان با فاببرگلاس می شه در آورد؟اپن رو می گم و خصوصا برای انعکاس ها و همچنین توی سقف

خیلی خوب شده آوورین آورین

طرااحی عاالی
کار رفرنس داره؟ اوپن رو میگما
طراحیش با خودم بود.رفرنس(منبع یا مرجع) نداشته.

آخرین ویرایش:
سلام دستگاه وکیوم هر حجمی رو بهش می دی واست روکشی که می خوای می کنه
و در مورد کورین باید بگم که سنگ نیست و جنسش اکرلیک هست که کمپانی استارون سامسونگ ال جی و کورین تولید می کنه
و هم وزنش به شدت زیاد میشه هم اینکه به راحتی میشکنه
طرح اوپن توجیح پذیر نیست بهتره از حالت سه لایه به یک لایه نبدیل بشه باز این جوری راحتره و با اسپرینگ قابل اجراست و همون روش اولی
با ام دی اف و برش سی ان سی و وکیوم
در مورد فایبر هم بگم که هم اینکه لبه هاش صاف در نمیاد و سطحش صاف سیقل نمیشه
و بعدش باید رنگ بشه که به شدت زشت میشه مثل پلاستیک میشه
بهترین کار همینه چند لایه ام دی اف پرس بشه و بعد به شکل لبه ها برش بخوره و وکیوم بشه که صاف در بیاد

بهتره که اینو حذف کنی و تو طراحی یونیت ها تمرکز کنی آشپزخونه ای که انقدر توی اپنش هزینه می خواد بشه باید کمد سوپر و تجهیزات داشته باشه فر و مایکروویو توکار طراحی بونیت ها ضعیفه

آخرین ویرایش:

L.O.T

Active Member
ممنون که توضیح دادی :rose:
من چند جا فرورفتگی دارم نمی دونم کدوم منظورته 1- در درهای کابینت 2-لبه صفحه ای که جای سنگ کار شده روی کابینت ها 3-لبه ی اپن

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دوستان با فاببرگلاس می شه در آورد؟اپن رو می گم و خصوصا برای انعکاس ها و همچنین توی سقف

طراحیش با خودم بود.رفرنس(منبع یا مرجع) نداشته.
منظورم صفحه اوپن بود همون سفیدا

و در مورد کورین باید بگم که سنگ نیست و جنسش اکرلیک هست که کمپانی استارون سامسونگ ال جی و کورین تولید می کنه
طرح اوپن توجیح پذیر نیست بهتره از حالت سه لایه به یک لایه نبدیل بشه باز این جوری راحتره و با اسپرینگ قابل اجراست و همون روش اولی
بهترین کار همینه چند لایه ام دی اف پرس بشه و بعد به شکل لبه ها برش بخوره و وکیوم بشه که صاف در بیاد

بهتره که اینو حذف کنی و تو طراحی یونیت ها تمرکز کنی آشپزخونه ای که انقدر توی اپنش هزینه می خواد بشه باید کمد سوپر و تجهیزات داشته باشه فر و مایکروویو توکار طراحی بونیت ها ضعیفه

مرسی در مورد وکیوم نظری ندارم چون باهاش کار نکردم ولی ام دی اف چند لایه خیلی خیلی سنگین و نصبش سخت میشه و بهترین کار اینه که اوپن رو حذف کنین
روی یونیتا داخلی کار کنین ... اینم چند نمونه از کارای من

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    173 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 22.jpg
    22.jpg
    162.8 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 44.jpg
    44.jpg
    181.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 33.jpg
    33.jpg
    189.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member

ممنون سعید خیلی لطف داری.
یه پست زدیم کلی کلمه جدید یاد گرفتیم
در مورد طرح مال اقوامه و از طرح خیلی خوشش اومده و حاضر اجراش کن فقط من واقعا به بازار آشنا نیستم و موندم چی کار بکنم توی شهر ما هم (کرمان ) نمی دونم همچنین دستگاه هایی هست یا نه یا آخرش مجبور می شیم بی خیالش بشیم امیدوارم خوب اجرا بشه همه ی آشپز خانه تقریبا همون چیزی هست که دیدین و من فقط اپنش رو قرار بود طراحی کنم که کردم به اضافه اون کاذب توی سقف(فقط بعضی آبجکت ها یه کم فرق می کنند مثل یخچال گاز ماشین لباس شویی و .... ) و گرنه طرح کابینت هاش رو هم موجود فقط می خواستن سیستم آشپز خانه رو باز open کنند.
نمی دونم این دستگاه وکیوم اینجا پیدا می شه یا نه .اگه نشه چه کار بکنم آبروم می ره؟:cry: در مورد اپن سعید سه لایه نیست یه لایه هست که من در قسمت های تیزش یا همون کنج ها یه چیزی شبیه نبشی اومدم گذاشتم ولی نمی دونم چیه هنوز نمی دونم چه کار کنیم
فکر کنم آخرش مجبور بشیم با گچ و رابیتس و یه رنگ روغنی سرهمش بیاریم.:cry:
ولی ......
ولی خیلی دوست دارم همینی که توی تری دی در آوردم توی واقعیت هم بتونیم در بیارم برای همین به کمکتون نیاز دارم.
ممنون سعید :rose::rose::rose:
و تشکر از همه دوستان :rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
یه جورائی شگفت زده شدم.
نه به اون نما ها نه بهاین داخلی.
کار به رندرت ندارم که نویز داره میدونم سیستمت پائینه ومجبوربودی دست پائین بگیری.
طراحی 20
جدا خوشم اومد خوب اوپن رو از یه خط شروع کردی و توی فضا حرکت کردی.
فقط این کار بیشتر برای یه فروشگاه خوبه تا خونه.آخه اوپن خیلی سنگین میشه و فضا میگیره.
اما بازم میگم آفرین.آفرین آفرین.اینجا نشون دادی معماری. بهت امیدوار شدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا