بی بی کد آشپزخانه

payyyz

Member
سلام.

دوستان لطف کنن اگه نقد میکنن راه حلشم بهم بگن واسه بهتر شدنش .چون اگه راه حلشو نگین و فقط نقد کنین بازم توی همون اشتباهاتم میمونم مرسی
بین کابینتا کاشی نیست به علت اینکه قرار بود عکسای محیطو بهم بدن ولی نفرستادن و خودشون گفتن اشکال نداره کاشی نمیخواد باشه توی رندر .
طراحی و مکسش با من بود تایید هم شده قراره اجرا بشه
میدونم ایراد زیاد داره خوب پس با راه حلش بگین .. مرسی . هم رندر هم طراحی شو نقد کنین ممنون میشم :rose:

3d max 2010 + v-ray sp5
time : 43 min
http://up.iranblog.com/Files73/fa025ff720a747ddb1a7.jpg

http://up.iranblog.com/Files73/07fb57c4aadd445ba633.jpg

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
سلام

در مورد طرح :
اطراف هود یک مقدار خلوت هست، معمولا فضای اون اطراف رو با یک سری احجام پر میکنند، معذرت میخوام اما الان تو ذوق میزنه یه مقدار . . .
در مورد بقیه طرح نظر خواصی ندارم ( یعنی اگه بخوام بگم میشه یه طرح دیگه، میشه طرح خودم :green: )

در مورد تری دی :
سوال؛ کلا هیچ گونه ادیتی روی رندر خام این کار انجام شده یا خیر ؟

payyyz

Member
سلام

در مورد طرح :
اطراف هود یک مقدار خلوت هست، معمولا فضای اون اطراف رو با یک سری احجام پر میکنند، معذرت میخوام اما الان تو ذوق میزنه یه مقدار . . .
در مورد بقیه طرح نظر خواصی ندارم ( یعنی اگه بخوام بگم میشه یه طرح دیگه، میشه طرح خودم :green: )

در مورد تری دی :
سوال؛ کلا هیچ گونه ادیتی روی رندر خام این کار انجام شده یا خیر ؟
سلام . مرسی دوست عزیز بابت نظری که دادین .
اطراف هود خواستم چیزی اضافه کنم اما به دلیل اینکه بالای اجاق هست گفتم شاید دود گاز باعث کثیفی بشه و چربی و سیاهی رو روی اون بگیره واسه همین خالی گذاشتم .نمیدونم دلیل خوبی هست یا نه !
نه هیچ ادیتی نشده . فقط رندر خام هست
البته اگه فتوشاپ بلد بودم ادیت میکردم
مرسی

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشي با كمي اديت بهتر ميشه فقط از نقدم ناراحت نشو فدات شم (نميگم بار اينكه بگم اين كارم ميگم براي اينكه بدوني ميفهمم)
1 - من هزار بار گفتم بغل هود بجز يونيت هيچ نظارين واي به حاله طبقه....بابا سه سوته چرب ميشه...بعد چرا خالي ميزاري بابا از فضاي يارو استفاده كن 10% دلمون برا مشتري بسوزه بخدا
2 - من موندم اون اجرا كار دور از جونش انقدر ناشي كه تاج بالا رو يه تيكه فارسي بر ميكنه يه اره گرد و ميآد پاين تازه توشم فارسي بره ميكنه من تا حالا نديدم...
3 - ارتفاع زميني با صفحه 90 بينشون 60 فاصله 90 ديواري يا 70 يخچال سايد 180 الا 190 بقيشو ميتوني يه دو در يا يه در جكي بدي هم هم سطح ميشه كار وهم از فضا استفاده كامل ميكني
4 - اون همه كشو با اون دو در بالا ميتونم بدونم استفادش چيه؟؟؟
5 - ابعاد كارت ناميزونه هم ميل ميزنه و طراز نيست هم بيشتر از 90 زميني ها يا دوربينت ايراد داره...
6 - اخه پسر اون چيه گذاشتي بالا سينك خددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااا:mad:اون چه استفادي داره اخه واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه اجرا كارت اين كار نيست يا مشتري....
7- هيچ وقت زير چراغي نورش اين جوري نيست نورش صاف و لوله اي چون مهتابي ميناتوري ميخوره اون زير رف زير چراغي كو پس...:cry:
8 - اگر كار كرين پس چرا طرح چوب منكه نديدم اين طروح مگه تو اين هفته زده باشن اگر صفحت آلماني پس چرا لبش تيزه...
9 - راستي اين هودي كه گذاشتي شيشو دستي كوچيك كردي شيشش بزرگتر فدات شم بازم ايراد زياد داره....مكسشم همين طور
قشنگي يه بحثه اجرا و كارايي طرح يه بحثه مهم اينكه آشپزخانه قلب دكور خونست
ايشالا كه ناراحت نشده باشي به اميد موفقيت تو تو كاراي بعديت

علي علي

payyyz

Member
سلام
خسته نباشي با كمي اديت بهتر ميشه فقط از نقدم ناراحت نشو فدات شم (نميگم بار اينكه بگم اين كارم ميگم براي اينكه بدوني ميفهمم)
1 - من هزار بار گفتم بغل هود بجز يونيت هيچ نظارين واي به حاله طبقه....بابا سه سوته چرب ميشه...بعد چرا خالي ميزاري بابا از فضاي يارو استفاده كن 10% دلمون برا مشتري بسوزه بخدا
2 - من موندم اون اجرا كار دور از جونش انقدر ناشي كه تاج بالا رو يه تيكه فارسي بر ميكنه يه اره گرد و ميآد پاين تازه توشم فارسي بره ميكنه من تا حالا نديدم...
3 - ارتفاع زميني با صفحه 90 بينشون 60 فاصله 90 ديواري يا 70 يخچال سايد 180 الا 190 بقيشو ميتوني يه دو در يا يه در جكي بدي هم هم سطح ميشه كار وهم از فضا استفاده كامل ميكني
4 - اون همه كشو با اون دو در بالا ميتونم بدونم استفادش چيه؟؟؟
5 - ابعاد كارت ناميزونه هم ميل ميزنه و طراز نيست هم بيشتر از 90 زميني ها يا دوربينت ايراد داره...
6 - اخه پسر اون چيه گذاشتي بالا سينك خددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااا:mad:اون چه استفادي داره اخه واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه اجرا كارت اين كار نيست يا مشتري....
7- هيچ وقت زير چراغي نورش اين جوري نيست نورش صاف و لوله اي چون مهتابي ميناتوري ميخوره اون زير رف زير چراغي كو پس...:cry:
8 - اگر كار كرين پس چرا طرح چوب منكه نديدم اين طروح مگه تو اين هفته زده باشن اگر صفحت آلماني پس چرا لبش تيزه...
9 - راستي اين هودي كه گذاشتي شيشو دستي كوچيك كردي شيشش بزرگتر فدات شم بازم ايراد زياد داره....مكسشم همين طور
قشنگي يه بحثه اجرا و كارايي طرح يه بحثه مهم اينكه آشپزخانه قلب دكور خونست
ايشالا كه ناراحت نشده باشي به اميد موفقيت تو تو كاراي بعديت

علي علي
سلام حرفه ای . مرسی از اینکه ایرادای کارمو گرفتی . خوب من تازه کارم معلومه که کارم ایراد زیاد داره . ممنون که روی کارم نظر دادی و نکات اجرایی رو بهم گفتی (همشونو توی کارای بعدیم رعایت میکنم ). فقط اگه میشه گذینه 3 رو یه توضبح بده ممنون میشم چون چند بار خوندم درست متوجه نشدم. بازم منتظر راهنمایی های مفییدت هستم .
مرسی

Hamed

Active Member
سلام يعني كابينت زميني با ورق روش ميشه 90 سانتيمتر ارتفاعش و بينشون 60سانتيمتر خالي و بعد كابينت ديواري شروع ميشه كه ارتفاعش از 70 سانت تا 90 سانت بنا به ارتفاع سقف بالانس داره وقتي جمع اينارو ببيني ميفهمي روي سر يخچال خالي پس ميتوني يه يونيت(كابينت)در جكي بزاري اون بالاش تا قدن با بقيه كار هم طراز باشه
حرفي ام قيافت :wink:من هنوز حرفه اي نيستم...:cry:

علي علي

Hamed

Active Member
سلام يعني كابينت زميني با ورق روش ميشه 90 سانتيمتر ارتفاعش و بينشون 60سانتيمتر خالي و بعد كابينت ديواري شروع ميشه كه ارتفاعش از 70 سانت تا 90 سانت بنا به ارتفاع سقف بالانس داره وقتي جمع اينارو ببيني ميفهمي روي سر يخچال خالي پس ميتوني يه يونيت(كابينت)در جكي بزاري اون بالاش تا قدن با بقيه كار هم طراز باشه
حرفي ام قيافت:wink: من هنوز حرفه اي نيستم...:cry:

علي علي

Hamed

Active Member
حرفي ام قيافت من هنوز حرفه اي نيستم...

علي علي

payyyz

Member
حرفي ام قيافت :wink:من هنوز حرفه اي نيستم...:cry:

علي علي
حرفه ای هستی دیگه بابا شکسته نفسی نکن . من اول بالای یخچال کابینت گذاشته بودم ولی گفتن که نمیخوایم منم گفتم خوب نخواین بهتر تایم رندرم میاد پایین تر :green:
این استاندارد هایی که گفتی رو رعایت کردم احتمالا توی رندرم زاویه دوربین مشکل داره اگه بد نشون میده . من توی رنگ بندی خیلی مشکل دارم اگه راهی به نظرت میرسه یا مقاله داری که بتونم ترکیب رنگ ومتریالمو قوی کنم ممنون میشم معرفی کنی . یه کار اوپن آشپزخونه دیگه هم دارم الان میزارم .البته کیفیت رندرش پایینه کلا 3ساعت واسش وقت گذاشتم( من چون تازه کارم زمان خیلی کمی هست سه ساعت واسم :)) .فقط اوپنش مهم هست واسشون .اونا که خوششون اومد نمیدونم خدا کنه که شما هم خوشت بیاد از طرحش:green: ممنون میشم نظرتو روی اونم بدی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا