بی بی کد آشپزخانه

Hamed

Active Member
سلام
اين كار ورق ام دي اف براق آلماني البته كار اجرا شده چون خوب نبود من جايگزين كردم و پيشنهاد اولم به مشتري همين بود و لازم به ذكر كار كمي نويز داره و هنوز ما تو پست پروداكشن اندر خم يك كوچيه ايم...:sad:شوخي كردم اونم يواش يواش حله...
3ds max 2009 and vraye 1.5 and photoshap cs4

علي علي

آخرین ویرایش:

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست خوبم . واقعا طرحهایی که میزنید خیلی رئال هستن :paint: فقط یه نکته : رفلکتی که از پنجره روی کابینتها افتاده با پنجره همخوانی نداره . ولی در کل خیلی زیبا شده .:oops: موفق باشید :rose:

Hamed

Active Member
شما لطف داري ولي رئال...نه ...ممنون از دل گرميت...:sad:

علي علي

*farshid*

کاربر VIP
سلام حامد جان

کار خوبی شده
بسیار زیبا و تا حدودی هم رئال شده

کلا پیشرفت کردی
خیلی بهتر شده...

موفق بباشی:rose:

graphic86

Member
سلام
کارت خیلی خوبه
راستش منم تو کار تری دی و طراحی آشپزخونه و ازیناست ولی مشکل اصلیم اینه که نمیتونم از نور مناسبی
برای واقعی تر شدن محیط کارم استفاده کنم از vray هم استفاده میکنم ولی بازم به پای کار شما نمیرسه اگه امکانش
هست میتونید در باره کارتون و تنظیماتش و نوع نورش و ... بهم توضیحی بدی ممنونت میشم

amirsadraii

Active Member
سلام حامدجان کارت انصافا زیبا و رئال شده وجای حرفی نداره.:there:
فقط یک توصیه کوچولو >|<
کلا تو معماری پیشنهاد میشه از رنگ های گرم برای آشپزخانه استفاده بشه

Hamed

Active Member
سلام به همگي دوستان
تشكر مكينم از همگي بخصوص عارف عزيز و فرخ و فرشيد از حمايتشون:rose:
لازم به ذكر من تا الان مكس از 58 تا كتاب به صورت غير حرفه اي ياد گرفتم بجز چندتا نكته كه اين آخري ها توش گير كردم من اول با مكس 5 شروع كردم مدلينگ و ياد گرفتن بعد فهميدم بايد رندر خوبي هم داشته باشم رفتم سراغ منتال ري يكم رفتم جلو ديدم نه اينجورا نيست بايد يه كار ديگه برا رائل تر شدن كار انجام بدم خلاصه با پشت كار تونستم وي ري ياد بگريم البته حالا جاي كار داره بعد تازگي فهميدم يه چيز ديگه هم هست به اسم پست پروداكشن....جالبه نه؟؟؟:lol::lol::lol:

علي علي

alirezak4

Member
سلام به دوست گرامی
لازم دونستم چندتا ایراد که تو کارها دیدم رو براتون بیان کنم .
به ترتیب از چپ به راست
نوری که برای اون چراغ یا هرچیزی که من اسمش رو نمیدونم انتخاب کردید زیاد جالب نیست و این حس رو به انسان القا میکنه که انگار جنس اون چراغ خیلی نازک هستش و زیاد قابل لمس نیست برای یک چراغ
ترکیب بندی کار زیاد جالب نیست و کادر خیلی بدی رو انتخاب کردید که به کار خوبتون لطمه زده
کمبود نور تو صحنه کاملا مشهود هست اونم برای کاری که مشتری میخواد از روی اون دکور آشپزخانه خودش رو انتخاب کنه
عکس دوم:
ماده ای که برای دیورا انتخاب شده اصلا جالب نیست تار و بدون برجستگی
تمام مشکلات عکس اول در اینجا نیز مشهود است.
تمام مشکلات گفته شده در دو قسمت قبلی در عکس سوم نمود کامل پیدا کرده و اور شدن نور در پنجره هم به یکی دیگر از ایرادهای این کار افزوده شده
کاربر باید دقت بیشتری در موارد گفته شده انجام دهد.اما تلاش او قابل تقدیر است
موفق باشید

Hamed

Active Member
سلام به دوست گرامی
لازم دونستم چندتا ایراد که تو کارها دیدم رو براتون بیان کنم .
به ترتیب از چپ به راست
نوری که برای اون چراغ یا هرچیزی که من اسمش رو نمیدونم انتخاب کردید زیاد جالب نیست و این حس رو به انسان القا میکنه که انگار جنس اون چراغ خیلی نازک هستش و زیاد قابل لمس نیست برای یک چراغ
ترکیب بندی کار زیاد جالب نیست و کادر خیلی بدی رو انتخاب کردید که به کار خوبتون لطمه زده
کمبود نور تو صحنه کاملا مشهود هست اونم برای کاری که مشتری میخواد از روی اون دکور آشپزخانه خودش رو انتخاب کنه
عکس دوم:
ماده ای که برای دیورا انتخاب شده اصلا جالب نیست تار و بدون برجستگی
تمام مشکلات عکس اول در اینجا نیز مشهود است.
تمام مشکلات گفته شده در دو قسمت قبلی در عکس سوم نمود کامل پیدا کرده و اور شدن نور در پنجره هم به یکی دیگر از ایرادهای این کار افزوده شده
کاربر باید دقت بیشتری در موارد گفته شده انجام دهد.اما تلاش او قابل تقدیر است
موفق باشید

سلام
ممنون از نظراتت

جدیدترین ارسال ها

بالا