amirb55
Member
سلام
من یک کار ورود دیتا دارم
عکس زیر را ببینید
یک فروم هست که در جاهای مختلفش باید چیزهایی نوشته بشه
من مطالبی که باید در فرم درج بشود را به فارسی تایپ شده دارم و شما باید آنها را با کپی و پیست کردن در جای مربوطه در فرم قرار دهید و لینک Insert را کلیک کنید
یک قسمت دیگر کار این است که همین اطلاعات را به انگلیسی وارد کنید در مورد انگلیسی فایل تایپ شده را ندارم که کپی و پیست کنید و باید زحمت بکشید و با توجه به فارسیش تایپ نمایید البته در قسمت آدرس کمی ترجمه هم باید صورت بگیرد و بشکل آدرس انگلیسی (از آخر به اول) تایپ شود
در پایین تصویر فوق یک نمونه اطلاعات فارسی وارد شده است.
در درجه اول دنبال کسی هستم که فارسی و انگلیسی را انجام بدهد
اما اگر شما میتوانید فقط فارسی یا فقط انگلیسی را انجام بدهید شرایط خود را اعلام بفرمایید
حدود 500 رکورد هست که باید وارد بشود (500 فارسی + 500 انگلیسی)
کسی را میخواهم که یکی دو روزه کار را تمام کند (یعنی بتواند یک یا دو روز کامل وقت بگذارد)
لطفا هر کس این شرایط را دارد هزینه و نحوه انجام کار را اعلام نماید عمومی یا خصوصی
من ظهر برمبگردم و امیدوارم بتوانم فرد مناسب را پیدا کنم
ممنون
من یک کار ورود دیتا دارم
عکس زیر را ببینید

یک فروم هست که در جاهای مختلفش باید چیزهایی نوشته بشه
من مطالبی که باید در فرم درج بشود را به فارسی تایپ شده دارم و شما باید آنها را با کپی و پیست کردن در جای مربوطه در فرم قرار دهید و لینک Insert را کلیک کنید
یک قسمت دیگر کار این است که همین اطلاعات را به انگلیسی وارد کنید در مورد انگلیسی فایل تایپ شده را ندارم که کپی و پیست کنید و باید زحمت بکشید و با توجه به فارسیش تایپ نمایید البته در قسمت آدرس کمی ترجمه هم باید صورت بگیرد و بشکل آدرس انگلیسی (از آخر به اول) تایپ شود
در پایین تصویر فوق یک نمونه اطلاعات فارسی وارد شده است.
در درجه اول دنبال کسی هستم که فارسی و انگلیسی را انجام بدهد
اما اگر شما میتوانید فقط فارسی یا فقط انگلیسی را انجام بدهید شرایط خود را اعلام بفرمایید
حدود 500 رکورد هست که باید وارد بشود (500 فارسی + 500 انگلیسی)
کسی را میخواهم که یکی دو روزه کار را تمام کند (یعنی بتواند یک یا دو روز کامل وقت بگذارد)
لطفا هر کس این شرایط را دارد هزینه و نحوه انجام کار را اعلام نماید عمومی یا خصوصی
من ظهر برمبگردم و امیدوارم بتوانم فرد مناسب را پیدا کنم
ممنون