آزمون الكترونيكي

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
نماز و روزه همه قبول
من در حال طراحي يك تست هوش آن لاين هستم. در چند قسمت مشكل داشتم از دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.
اولين مشكل در دكمه refresh هست. اين دكمه refresh براي زمان آزمون شده يك معزل. چكار بايد بكنم كه اين تايم تا به پايان نرسيدن هرگز صفر نشود. چون وقتي كه صفحه refresh ميشه فكر نميكنم به سرور پست بشه كه ما بتونيم از توابع سرور سايد استفاده كنيم.
مشكل دوم براي نوع پست شدنه. دو نوع پست داريم. يكي بعد از جواب دادن به سوال و زدن دكمه submit و دومي بعد از به اتمام رسيدن زمان. چطور ميشه بين اين دو نوع پست تفاوت قايل شد. منظورم اينه كه از كجا بفهمم كه هيچ جوابي داده نشده و زمان تمام شده.
ممنون ميشم كمكم كنيد.

amirlol

Well-Known Member
ميشه از ajax استفاده كرد

1) زمان رو هر 10 ثانيه يك بار بفرسته به سرور تا بتوني از توابعت استفاده كنيد
2) براي اينكه هر كاري كه انجام ميشه هم باز آژاكس و session و يا حتي ذخيره در بانك temp
بعدشم اينكه زمان كه به پايان رسيد فانكشن پست رو صدا كن و اگر submit رو هم زد و زمان مونده بود باز همين كار
ولي بهتره اگر زمان به پايان رسيد دكمه submit غير فعال شه براي امنيت سيستم هم خوبه

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
ممنون از جوابتون
ايا سمپلي در اين زمينه سراغ دارين؟
ممنون

amirlol

Well-Known Member
دوست من سمپلی نیست ولی اگر خواستید باید براتون بنویسم و براتون بزارم در اینجا

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيزم
راستش روم نميشه اين رو ازتون بخوام.
ميشه راهنماييم كنيد. من تا حالا با آژاكس كار نكردم.
خيلي ممنون
ببخشيد تورو خدا

mehdi_25

Member
یه پیشنهاد دارم امیر آقا
اگه تعداد کاربران آنلاین برای آزمون زیاده بهتره نیست از Cooki استفاده بشه تا ترافیک سرور کمتر بشه ...؟

amirlol

Well-Known Member
يعني بياد و براي هر مثلآ 10 ثانيه كوكي بريزه

آخه اين يه زره با منطق من جور نيست كوكي

نصفشو با كوكمي ميشه

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
من با anthem كار كردم. حالا ميخواستم ببينم كه چطور مثلا در فواصل 10 ثانيه اي يك روال رو روي سرور اجرا كرد و اينكه وقتي زمان به پايان رسيد صفحه پست نشه
ممنون

amirlol

Well-Known Member
anthem ؟؟
اونو با کد جاوا و بعد آژاکس!

البته میشه تو کوکی ذخیره بشه ها

mehdi_25

Member
آره من هم منظورم هینه .
اون چیز هایی که باید آخر سر ارسال بشه رو بریزه داخل کوکی که ترافیک سرور زیاد نشه و نتیجه کوکی رو آخر سر ارسال کنه به سرور .

در هر صورت یه پیشنهاد بود

جدیدترین ارسال ها

بالا