آريان هاستينگ كجاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oliver

Member
كسي از آريان هاستينگ خبري داره !!!
مسئولاش كجا هستند !؟؟
كسي چيزي مي دونه

oliver

Member
نمي دونم ؟؟
چون الان 3 روزه سايتم بالا نمياد - به ايميل هام هم جواب نمي دن

soheilweb

Active Member
آره منم رفتم تو سایتت آپ نشد !
البته تازه گی ها اینتزنت ایران یه کمی قاطی شده ... نمی دونم چرا ...

AMIR-ASHERI

Member
آخه یکی که می خوادهاست بفروشه که ننباید بره از شرکتای ایرانی بگیره
این همه شرکت معتبر خارجی با ثیکت های فوق العاده و پهنای باند بالا!حالا چرا آدم بیاد از شرکتای ایرانی بگیره؟

oliver

Member
اول اينكه من هيچ جا نگفتم سرور اختصاصي دارم . ( از آريان هاستينگ هم رسلر گرفتم ) و الان تعدادي سايت روي سرور آريان هاستينگ دارم . اما الان به طور مستقيم از يك سرور كانادايي رسلر گرفتم اما خوب بايد سايت هاي قبلي كه روي اون سرور ( آريان هاستينگ ) هستند رو ساپرت كنم ! كه نشون دهنده حسن نيت ماست . قابل توجه دوستان با مرام

oliver

Member
در ضمن دو مورد ديگه :
اول اينكه آريان هاستينگ فعلا يه جواب داده !
در مورد
من حس می کنم Oliver برای تفریح هاست می فروشه!!
مي شه گفت جدا ( تقريبا ) همين طور هست

oliver

Member
البته من اينجا بگم كه خودش چند روز پيش مي گفت داريم سرور رو انتقال مي ديم !! ( آقاي معلمي - مسئول آريان )
اما آقاي مظاهري دوست قديمي همين آقا مي گفت پولتون رو بالا كشيده 100 % در رفته !!!
حالا شماره خونشون رو گرفتم ! اگه تا فردا جواب نگرفتم !!! همينجا به همه مي دم !

milani

Member
آقا سر من هم کلاه گذاشتن.من 5 تا سایت به ثبت رسانده بودم.که الام هیچ کدام در دسترس نیستند.
ضرر مالی از ثبت ساتی به یک طرف از طرف دیگه من باید سایتها رو دوباره راه بندازم.
من هم شماره خونشو ن رو دارم که می خوام زنگ بزنم .
معلمی خودش همه کاره هست و اسم چند نفر رو تو مجید ان لاین اسم و رسم دار هستند را برد که اسم نبرم بهتره.
من چند باز زنگ زدم گوشی داده بود به برادر کوچیکترش.
به مردک می گم آدم باید مرد باشه بیاد وپشت داداش کوچیکش وانسته که فکر می کنه کسی نمی بیندش .و در ضمن اگه می خواد پول بالا بگشه پول چند تا دانشجو رو بالا کشیدن هنر نیست .
می خواد به خدا چی بگه یعنی چند هزار تومن اززش این کار ور داره .بابا برو بانک بزن تا لاقل وقت قیامت بگی یک بانک زدی.
در ضمن در این محل می توانید از این فرد شکایت کنید .
تهران -خیابان شاپور-اداره آگاهی -اداره 13
من تو تهران زندگی نمی کنم ولی دوستهای تهرانی می تونند این کار رو بکنند.
من هم به 1000 ادرس میل مشخصات و نام پدر و جریان رو خواهم فرستاد تا من هم یه کاری کرده باشم و نخواهم گذاشت آب خوش از گلوش پائین بره.

milani

Member
در ضمن این خود آرین هاستینگی ها هستند که به این شایعه دامن می زنند.
اگه به مردم یک جواب مناسب بدن خوب مشکل حله.

ali-msh

Member
دوستان خوب شاید مشکلی براشون پیش اومده ، چرا نقدر زود قضاوت میکنید

morsoltany

Active Member
دوستان عزیز
باز زود قضاوت کردید
روز شنبه 7 بهمن ماه ساعت 4 صبح دیتا سنتر بدون هماهنگی سرور را بدون هیچ دلیلی قطع کرد . شرکت ارین هاستینگ و ما که با هم این سرور را گرفتیم بعد از خبردار شدن سریع پولی به حساب پی پال یکی از دوستان ریختیم و بعد از چت کردن با دیتا سنتر و دلایل الکی که دیتا سنتر اورد ما از شرکت hostforweb یک سرور گرفتیم و چون اماده کردن سرور 1 روز طول می کشید و ما مشکل را گفتیم انها بهمون یک vps دادن تا سرور حاضر بشه .
اهورا جان از مدیران ارین سکوریتی و جناب اقای محمدی از استادان دانشگاه شریف و یکی از مدیران فارسی سازی لینوکس شریف در همان روز با ما همکاری کردن تا سرور را انتقال دهیم
متاسفانه در هنگام انتقال سرور دیتا سنتر ssh را بست و جلوی انتقال را گرفت .
هم اکنون من و اقای معلمی و دیگر دوستان در حال برطرف کردن مشکل هستیم
دوستان اگر باور ندارن ایمیل های دیتا سنتر را اینجا می گذاریم تا همه باور کنن .
این را هم بگم که این مشکل تا امشب به احتمال بسیار زیاد رفع می شه
درضمن ما تا الان نزدیک 300$ پول برای این موضوع داده ایم و تمام خسارات مشتری ها را خواهیم پرداخت
هم اکنون اقای معلمی یک مشکلی دارن ولی من ان هستم این هم ای دی من mymizban_help
اگر سوالی بود در خدمتم
در ضمن این را نگفتم که بگم ما 1 شرکت هستیم ما 2 شرکت جدا هستیم و موقتا تا 1 ماه اینده با هم بر روی یک سرور هستیم

morsoltany

Active Member
شماره موبايل آقاي معلمي هم براي اين كه اگه كسي تونست بهش زنگ بزنه : 09173653903

الان اقای معلمی در اینترنت ان هستن و شما می تونید باهاشون صحبت کنید
در ضمن من با ایشون در سرور شریک هستم می توانید قرار داد و ... و حتی مدارک سرور را نشون بدم بهتون
حتی می تونید از خود ارین هاستینگ بپرسید

در ضمن تا امشب مشکل سرور حل می شه

سلام !
دوستان من تونستم با آقاي معلمي حرف بزنم !
مشكل از ديتا سنتر ها بوده ! ( در ضمن توي قوانين سايت هم نوشته شده بوده كه اگه از طرف ديتا سنتر ها مشكلي باشه به شركت ربطي نداره )
موبايل ايشون هم گم شده و تمام شماره هايي كه از مشتريان داشتند نيز كه داخل موبايل بوده پريده پس !
حدود 300 دولار بابت برگردوندن اطلاعات مشتري هاشون نيز پرداختند ( با وجودي كه طبق قوانين به شركت مربوط نمي شده )
سايتاتون ديگه حداكثر تا فردا درسته ( ايشون كفتن امشب ولي ديگه Max فرداست )
همون هم زود قضاوت كرديم !

اميد وارم واسه ما ديگه مشكلي پيش نياد و بتونيم از سرور آرين هاستينگ به خوبي استفاده كنيم !
در ضمن خيلي پشت سر آقاي معلمي بد گفتيم ولي ايشون اين طور نيستند !
ولي نقظه مقابل شريك قديميشون آقاي مظاهري هست ! ( ببخشيد ها حقيقته باز فردا نياي بگي سايتت ديفيسه دارك انجل :دي )

موفق باشد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا