بی بی کد آروم...

Hamed

Active Member
سلام
این یه کار برای دل خودم...من لذت بردم ازکار خودم امیدوارم شما هم لذت ببرین از دیدنش...
من هیچ وقت کارام نویز نداره...اما ایندفعه خودم لازم دونستم با فتوشاپ اضافه بشه چون برای دادن روح به اثر واقعا موثر...

رندر جدید...

44378373629698050551.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
سلام حامد جان
- متریال بالای آباژور کلا مثل اینکه از روی در کپی شد به نظرم متریالش هنوز جای کار داره
- این در قفل نداره؟ احیانا نیازی نیست قفل بشه
- زاویه دوربین نسبتا خوبه

- فعلا مغزم هنگ کرده باید تا فردا کار مردم رو تحویل بدم برای همین چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه
موفق باشی

saeedmagic

Member
سلام حامد جان
کاره خوبی شده و نصبت به همه کارات من از این خیلی خوشم اومد تونستی یه صحنه آرامش بخش رو درست کنی نویز هم به صحنه میاد و من این شجاعتت رو تحسین می کنم.
فقط یه ایرادی که چشم رو اذیت می کنه اینه که تواضن خوب رعایت نشده تو کار سمت راست کار شلوغ سمت چپ خیلی خلوته (منظورم این نیست که دو طرف کار باید شلوغ باشه ها!!!) مثلا اگر یه پارچه با یه رنگی بجز سفید از در آویزون بودش شاید او تواضن رعایت می شد.اون آباژور از کادر نمیزد بیرون بهتر بودش.

ali_118

کاربر VIP
ما هم لذت بردیم از کارت حامد جان، بسیار عالی

فقط جسارتا امضات یه مقدار تو ذوق میزنه، هم به خاطر رنگی که انتخاب میکنی و هم سایزش که نسبت به سایز کارات به مقدار بزرگه، یعنی حواس بیننده رو از کار اصلی پرت میکنه، امضات روی کار قبلی هم همین مورد رو داشت، بهتر دونستم که به عنوان یه بیننده نظر خودمو گفته باشم.

موفق باشی.

سلام حامد جان
من هم از دیدن کارهات خوشحال میشم.

آروم و بی صدا ...
بدون تصویر قاب و بدون گلی در گلدون و بدون چیزهای دیگه ...

خلوتی و دنجی کار خیلی خوبه ...
نوع کادر بندی هم شاید به قول دوستان کمی امکان جا به جایی و قلقلک داشته باشه ولی چشمگیر و دینامیک هست و با یه قوس ما رو به داخل کادر میبره
در مورد امضا هم کاملا مشخصه که عمدی اونجا گذاشته شده و خیلی چشمگیر هست ... سلیقه ای هست دیگه ...
در مورد نویز با خود فتوشاپ خیلی خوب درآوردی. یه پلاگین هست برای نویز دهی آرتیستی ... grain surgery 2 ... جراحی نویز ... هم برای مچ کردن نویز های موجود و هم برای اعمال نویز و گرین به تصویر و هم با امکان دستکاری و تنظیم روی مقدار فشردگی و کنتراست و اسپکت ریشیو و بلار گرین ها و کامال ها ... واقعا چیز محشری هست ... جدای از اون با یه ماسک و محدوده بندی لطیف تر و جذاب تر هم میشد. مثلا اگه با داف ترکیب میشد یا قسمتهای نزدیک به دوربین نویز خفیف تری داشت بهتر چشم نواز و عمق نما بود.
رنگ و نور کار محکم و گیراست و بسیار مناسب . روی جاهایی که نور میفته روی زمین مخصوصا کنار پای های صندلی من فکر میکنم اگه نور کمی از پاهای جلوی صندلی رو روشن میکرد جالب تر بود.
در مورد اون گلدون و قاب خالی ... اگر عمدی هست تشدیدش میشه کرد ... مشه تصویری توش گذاشت که به رنگ دیوار باشه یا گلی که یک ساقه باریک ... اگر حس خلا داره به جای خلوت جای جسارت های بیشتر هم هست.
اون دستمالی که بچه ها گفتن اگه توی حلقه آباژور بیفته و یه کاغذ حمایل گردن دستگیره در بشه که" آروم ... "چطوره؟
...
:rose:
سر صبحی استفاده کردیم.
شهادت امام مهربانی و کشته آرام زهر و پریشانی، حضرت رضا سلام الله علیه تسلیت

Hamed

Active Member
سلام حامد جان
- متریال بالای آباژور کلا مثل اینکه از روی در کپی شد به نظرم متریالش هنوز جای کار داره
- این در قفل نداره؟ احیانا نیازی نیست قفل بشه
- زاویه دوربین نسبتا خوبه

- فعلا مغزم هنگ کرده باید تا فردا کار مردم رو تحویل بدم برای همین چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه
موفق باشی

سلام
ممنون که وقت گذاشتی

در مورد در هم نه نیازی نداشت مثله خیلی در های دیگه اینم یه نمونش بازم بخوایی هست...
:)

r6t0yx8rfnds99kso1l0.jpg

علی علی

Hamed

Active Member
ما هم لذت بردیم از کارت حامد جان، بسیار عالی

فقط جسارتا امضات یه مقدار تو ذوق میزنه، هم به خاطر رنگی که انتخاب میکنی و هم سایزش که نسبت به سایز کارات به مقدار بزرگه، یعنی حواس بیننده رو از کار اصلی پرت میکنه، امضات روی کار قبلی هم همین مورد رو داشت، بهتر دونستم که به عنوان یه بیننده نظر خودمو گفته باشم.

موفق باشی.

سلام
ممنون بابات کامنت اما من فکر کنم اندازش میزون باشه توی کارای قبلی بله کمی بزرگ بود اما الان نه... اکثر آرتیستای بزرگ تو همین سبک امضا میزنن(البته اشتباه نشه من آرتیست نیستم:)) یه نمومنش این...البته خودت زیاد دیدی که...از توجه ریز بینانت ممونم:rose::rose::rose:

r5se4bcdp9u3q4yfbo1.jpg

ilf35wgfd3fv3o7jzasy.jpg

علی علی

Hamed

Active Member
سلام حامد جان
کاره خوبی شده و نصبت به همه کارات من از این خیلی خوشم اومد تونستی یه صحنه آرامش بخش رو درست کنی نویز هم به صحنه میاد و من این شجاعتت رو تحسین می کنم.
فقط یه ایرادی که چشم رو اذیت می کنه اینه که تواضن خوب رعایت نشده تو کار سمت راست کار شلوغ سمت چپ خیلی خلوته (منظورم این نیست که دو طرف کار باید شلوغ باشه ها!!!) مثلا اگر یه پارچه با یه رنگی بجز سفید از در آویزون بودش شاید او تواضن رعایت می شد.اون آباژور از کادر نمیزد بیرون بهتر بودش.

درود
چاکر...
نه من باهات هم عقیده نیستم تا الان چندتا خونه دیدای که کنار در شلوغ باشه؟؟؟بخاطر گردش در زیاد دورشو شلوغ نمیکنن...ولی در مورد دستمال میشه روی گلدونه انداختش فکر قشنگیه...:rose::rose::rose:

علی علی

*farshid*

کاربر VIP
سلام حامد جان ...
نورپردازی کارت منو تحت تاثیر قرار داد. سایه های زیبایی روی دیوار ایجاد شدن.
متریالا هم خوب هستند
همه چیز خوبه ولی من زاویه دوربینتو زیاد دوست ندارم ... بهتره یه ویو عمود به دیوار بگیری تا یه حالت ژورنالیستیک تری پبدا کنه
رنگبندی کارت هم خیلی خوب و هماهنگ بود.

امضاتم قشنگه
:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه فقط من با نور نارنجیش حال نکردم. سلیقه ای هستش. ادامه بده حامد جون

Farrokh

Active Member
خوبه
ولی یکمی عمق میدان لازم داره
به نظرم کلا کادر بندی کار یکمی ایراد داره

اگه به جای اینکه درب و دستگیره یهو یک سوم کار رو به خودش اختصاص بده تارگت دوربین رو به سمت راست می دادی و روی زمین یه سری آت و آشغال می ریختی خیلی بهتر می بود

موفق باشی

Hamed

Active Member
سلام
ممنون از همه دوستان خوب منت گذاشتن و کامنت زدن رندر جدیدشو تا چند روز دیگه آپ میکنم

علی علی

سلام حامدی خوبی داداش
کار جدیدت مبارگ استاد شدی تو رندر اینتریور ایول
آبجکتارو خوب انتخاب کردی و خوب کنار هم نشسته مشکل خیلی از ماها اینه که آبجکتا واشیا تزیینی خوبی انتخاب نمی کنیم و چیدمانش
هارمونی رنگ خوبی داره آورین
فقط دوتا مشکل عمده می بینیم که روراست می گم یکی پارکت یکی هم متریال روی مبل مثلا خیلی blur شده که مقدار بلورش رو بذار روی 0.5 و یک بامپ توری بهش بده
متریال پارکت مثلا می تونی بندازی تو فتوشاپ و فیلتر note papare بدی و سیو کنی اونو بدی به به رفلکت ویک حالت رندوم به وجود ب

جدیدترین ارسال ها

بالا