سلام حامد جان
من هم از دیدن کارهات خوشحال میشم.
آروم و بی صدا ...
بدون تصویر قاب و بدون گلی در گلدون و بدون چیزهای دیگه ...
خلوتی و دنجی کار خیلی خوبه ...
نوع کادر بندی هم شاید به قول دوستان کمی امکان جا به جایی و قلقلک داشته باشه ولی چشمگیر و دینامیک هست و با یه قوس ما رو به داخل کادر میبره
در مورد امضا هم کاملا مشخصه که عمدی اونجا گذاشته شده و خیلی چشمگیر هست ... سلیقه ای هست دیگه ...
در مورد نویز با خود فتوشاپ خیلی خوب درآوردی. یه پلاگین هست برای نویز دهی آرتیستی ... grain surgery 2 ... جراحی نویز ... هم برای مچ کردن نویز های موجود و هم برای اعمال نویز و گرین به تصویر و هم با امکان دستکاری و تنظیم روی مقدار فشردگی و کنتراست و اسپکت ریشیو و بلار گرین ها و کامال ها ... واقعا چیز محشری هست ... جدای از اون با یه ماسک و محدوده بندی لطیف تر و جذاب تر هم میشد. مثلا اگه با داف ترکیب میشد یا قسمتهای نزدیک به دوربین نویز خفیف تری داشت بهتر چشم نواز و عمق نما بود.
رنگ و نور کار محکم و گیراست و بسیار مناسب . روی جاهایی که نور میفته روی زمین مخصوصا کنار پای های صندلی من فکر میکنم اگه نور کمی از پاهای جلوی صندلی رو روشن میکرد جالب تر بود.
در مورد اون گلدون و قاب خالی ... اگر عمدی هست تشدیدش میشه کرد ... مشه تصویری توش گذاشت که به رنگ دیوار باشه یا گلی که یک ساقه باریک ... اگر حس خلا داره به جای خلوت جای جسارت های بیشتر هم هست.
اون دستمالی که بچه ها گفتن اگه توی حلقه آباژور بیفته و یه کاغذ حمایل گردن دستگیره در بشه که" آروم ... "چطوره؟
...
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
سر صبحی استفاده کردیم.
شهادت امام مهربانی و کشته آرام زهر و پریشانی، حضرت رضا سلام الله علیه تسلیت