آرم برنامه افلاکیان

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
الان همه میگن این چقدر مسلمونه:lol:
چه میشود کرد؟
این کار تیتراژ برنامه افلاکیان هستش،با افتر،فتوشاپ و مکس ساخته شده!:paint:
ممنون میشم نظراته سازندتون را بفرمائید!
این هم لینک دانلود
http://sabalangraphic.persiangig.com/image/Aflakian.flv

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
کار خوبی بود.
یه سری نکته:
- اون تکست اولی قراره به صورت ترک شده باشه که هر چی دوربین حرکت میکنه و دور میشه اونم کوچیک بشه یا نه همراه دوربین تغییری تو سایزش ایجاد نمیشه؟ چون هر دوی این اتفاق ها میفته و چشم یکم سر در گم میشه.
- از این تکنیک که با عقب کشیدن دوربین تو 3D به محیط های دیگه هم دسترسی پیدا می کنیم خوشم میاد ولی نظر شخصی من اینه که از کنار یه چیزی رد بشیم و اونو ببینیم نه یهو بعد از ابر دوربین بره تو چمن ها و از اونا بیاد بیرون یا عکس های جنگی و...
- تو زمان 35:22 فکر میکنم عکس اون آقایون با لاله ها تو محور Z مقدار بیشتری داشته باشه ، چون وقتی دوربین بالا میاد جدایی بین عکس اونها و لاله ها حس میشه...
موفق باشید:oops:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز:rose:
کار خوبی بود.
یه سری نکته:
- اون تکست اولی قراره به صورت ترک شده باشه که هر چی دوربین حرکت میکنه و دور میشه اونم کوچیک بشه یا نه همراه دوربین تغییری تو سایزش ایجاد نمیشه؟ چون هر دوی این اتفاق ها میفته و چشم یکم سر در گم میشه.
- از این تکنیک که با عقب کشیدن دوربین تو 3D به محیط های دیگه هم دسترسی پیدا می کنیم خوشم میاد ولی نظر شخصی من اینه که از کنار یه چیزی رد بشیم و اونو ببینیم نه یهو بعد از ابر دوربین بره تو چمن ها و از اونا بیاد بیرون یا عکس های جنگی و...
- تو زمان 35:22 فکر میکنم عکس اون آقایون با لاله ها تو محور Z مقدار بیشتری داشته باشه ، چون وقتی دوربین بالا میاد جدایی بین عکس اونها و لاله ها حس میشه...
سلام
ممنون که اومدین سر زدین و نظر دادین:rose:
-اینکه اون تکست اولی که کوچیک میشه نمیدونم به نظر شما چطوری اومده!
-دقیقا من هم عقیده شما را داشتم این یه جوری جامپ میشه اما چه کنم که این کار باید طبق استوری بورد انجام میشد!
-اون فریم آخری هم(همون رزمنده ها)می بایست یه مقدار فاصله داشته باشند چون اول که مشخص نیست یک عکسه،هر کسی ببینه تصور میکنه روند کار عین پلان های قبلیه اما بعد مشخص میشه،اینو هیچ راهی واسش پیدا نکردم که اینجوری نشه(توی محورZ حرکتش محسوس نباشه)اگر شما میدونید و بهم بگید ممنون میشم!
به قوله بعضی ها موفق بباشی:oops:

ART BET

New Member
سلام نخسته باشيد.
كار خوبي بود.
ميشه بگين براي ساخت اين كار 10 ثانيه اي چه قد وقت گذاشتين
پايدار باشيدو موفق:)

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام
ممنون که اومدین سر زدین و نظر دادین:rose:
-اینکه اون تکست اولی که کوچیک میشه نمیدونم به نظر شما چطوری اومده!
-دقیقا من هم عقیده شما را داشتم این یه جوری جامپ میشه اما چه کنم که این کار باید طبق استوری بورد انجام میشد!
-اون فریم آخری هم(همون رزمنده ها)می بایست یه مقدار فاصله داشته باشند چون اول که مشخص نیست یک عکسه،هر کسی ببینه تصور میکنه روند کار عین پلان های قبلیه اما بعد مشخص میشه،اینو هیچ راهی واسش پیدا نکردم که اینجوری نشه(توی محورZ حرکتش محسوس نباشه)اگر شما میدونید و بهم بگید ممنون میشم!
به قوله بعضی ها موفق بباشی:oops:
راجع به تکست اگه دقت کنید یکم جلو و عقب میشه.
راجع به آخر کار هم اگه عکس اون لاله ها و آقایون تو Z یه Postition رو داشته باشن این اتفاق نمی افته:wink:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام نخسته باشيد.
كار خوبي بود.
ميشه بگين براي ساخت اين كار 10 ثانيه اي چه قد وقت گذاشتين
پايدار باشيدو موفق:)
سلام
ممنون که دیدین کارمو
اما 10 ثانیه نیستا:green:
وقت هم اگر بخواین مداوم حساب کنید تقریبا 2 روز:cool:
شما هم موفق باشید:rose: