آرشیو ماهانه

شروع موضوع توسط Allahparast ‏11 اکتبر 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

کلمات کلیدی:
  1. Allahparast

    Allahparast Member

    ارسال‌ها:
    586
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشید برای آرشیو ماهانه من از این استفاده می کنم ولی نمی دونم چطور لینک بدم و نمایش بدم مشکل دارم
    PHP:

    include"config.php";
    if(mysql_query(" select * from news where `date` > 1387/01/1 AND `date` < 1387/01/30")){
        echo "<a href='view.archive.php?d=08&m=87'>فروردین</a>";
    }
     
    view.archive.php:
    PHP:

    include"config.php";
        $date="date";
    if(mysql_query(" select * from news where `date` > ".$_GET['d']."/".$_GET['m']."/1 AND `date` < 1387/01/30")){
    $result = mysql_query("select * FROM news order by id");
    while($r=mysql_fetch_array($result))
    {
    $namee=$r["name"];
    $id=$r["id"];    

        echo "$namee <br>";
    }
    }
     
    با گت فکر کنم امنیت صفر بشه کسی می تونه کمکی کنه ممنون وچاکرش می شم :rose:
     
    نوشته شده توسط Allahparast در ‏11 اکتبر 2008
  2. Allahparast

    Allahparast Member

    ارسال‌ها:
    586
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    16
    نکنه من بن شدم :shock: کسی جواب سوالاتم رو نمی ده یا بچه ها باهام مشکل دارن
     
    نوشته شده توسط Allahparast در ‏11 اکتبر 2008
  3. yakoza

    yakoza Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    381
    امتیاز دستاورد:
    63
    خوب شاید سوالت یکم گنگه !
     
    نوشته شده توسط yakoza در ‏11 اکتبر 2008
  4. Allahparast

    Allahparast Member

    ارسال‌ها:
    586
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    16
    سوال نیست یاکوزا مشکل دارم
    من آرشیوماهانه مطالب که اینطوریه
    شهریور87
    ..
    با انتخاب از لینک
    یعنی اطلاعات وارد شده تو دیتابیس که در ماه شهریور وارد شده رو نشون بده
    :rose:تو رو خدا کمکم کنید
     
    نوشته شده توسط Allahparast در ‏11 اکتبر 2008
  5. yakoza

    yakoza Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    381
    امتیاز دستاورد:
    63
    خوب فکر کنم اون کوئری دوم اضافست

    کد (Text):

    include"config.php";
        $date="date";
    if(mysql_query(" select * from news where `date` > ".$_GET['d']."/".$_GET['m']."/1 AND `date` < 1387/01/30")){
    //$result = mysql_query("select * FROM news order by id");
    while($r=mysql_fetch_array($result))
    {
    $namee=$r["name"];
    $id=$r["id"];    

        echo "$namee <br>";
    }
    }  
     
     
    نوشته شده توسط yakoza در ‏11 اکتبر 2008
  6. Allahparast

    Allahparast Member

    ارسال‌ها:
    586
    تشکر شده:
    397
    امتیاز دستاورد:
    16
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\.......\view.archive.php on line 6

    یاکوزا جان اونجا سکلکت و عملگر به کاربردیم
    باید یه سلکت از کوئری تیبل مورد نظر بگیریم:sad:
     
    نوشته شده توسط Allahparast در ‏12 اکتبر 2008
  7. yakoza

    yakoza Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    381
    امتیاز دستاورد:
    63
    کد کاملت + دیتابیست رو بزار

    اونوقت میشه یه کاری کرد
     
    نوشته شده توسط yakoza در ‏12 اکتبر 2008
  8. yakoza

    yakoza Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    381
    امتیاز دستاورد:
    63
    اینو تست کن

    کد (Text):

    include"config.php";
        $date="date";
    if($result=mysql_query(" select * from news where `date` > ".$_GET['d']."/".$_GET['m']."/1 AND `date` < 1387/01/30")){
    //$result = mysql_query("select * FROM news order by id");
    while($r=mysql_fetch_array($result))
    {
    $namee=$r["name"];
    $id=$r["id"];    

        echo "$namee <br>";
    }
    }
     
     
    نوشته شده توسط yakoza در ‏12 اکتبر 2008

به اشتراک بگذارید