آرشام ( افتر افکت )

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
این پروژه با افتر افکت و قسمت آتیش رو دوست خوبم پژمان ساخته با سینما 4دی و کلا افتر و فوتوجون
:دی این اولین کار من با افتر تو این ضمینه هست

خواهشا در مورد صحنه ها صحبت کنید و اسم هر سکانس قبلش اومده

مثلا من کلا 1 ساعت از آموزش های افتر افکت رو دیدیم و از کارش خوشم اومد
در خال خاضر من با دانشم از فوتوشاپ + فلش + پیریمایر + ور رفت این پروژه رو درست کزده
تعریف و اینا هم اصلا نمی خوام . فقط بگید چیکار کنم خوب و خوب تر و هی خوب تر تر بشه

مثلا : برای رنگ بندی صفحه افکت hue - levels یا ... رو با چه مقداری یا از کجا چی کار کنم آتیش و...طبیعی بشه یا رون ها سینمایی شه :دی
ممنون
آرشام

پیوست ها

• 2d.jpg
    2d.jpg
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • Arsham98.part1.rar
    4.3 مگایابت · بازدیدها: 214
  • Arsham98.part2.rar
    4.3 مگایابت · بازدیدها: 253
  • Arsham98.part3.rar
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 215
آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
خسته نباشید،جالب شده،مخصوصا تراک و ایناش
اما یه نکته که خیلی آدمو اذیت میکرد مچ نبودن انفجارا(منظورم داینامیک بودن و رنگشون بود)کاملا احساس میشه که از خود کار جدا هستند
اما در کل جالب بود
موفق باشید
:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
ممنون عزیز من کلا تازه واردم . میخوام از بچه ها کمک بگیرم :دی

مثلا من کلا 1 ساعت از آموزش های افتر افکت رو دیدیم و از کارش خوشم اومد
در خال خاضر من با دانشم از فوتوشاپ + فلش + پیریمایر + ور رفت این پروژه رو درست کزده
تعریف و اینا هم اصلا نمی خوام . فقط بگید چیکار کنم خوب و خوب تر و هی خوب تر تر بشه

مثلا : برای رنگ بندی صفحه افکت Hue - levels یا ... رو با چه مقداری یا از کجا چی کار کنم آتیش و...طبیعی بشه یا رون ها سینمایی شه :دی

زود تند سریع
:دی

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام
تو کالر کارکشن ( اصلاح رنگ ) افکت های tint و tritone هم معجزه می کنه من که خیلی ازشون خوشم میاد و البته curve که جای خودش داره
بدرود

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
باز سلام
کار رو دیدم
البته تو این حد کلا خوبه. اما اگه بخواهی حرفه ای نگاه کنی خب کار خوبی نیست.
در حد تمرین و اینکه خیلی چیزها رو رعایت کردی جالب شده. اما اگه بخوام صریح بگم بیشتر شبیه بازی های سگا و اینجور چیزها شده

کالر کارکشن رو اصلا نمی پسندم. یه نما پر از آفتابه یه نما سایه یه نما ابر و یه نما بی ابر . این که وسطش مدام تصویر قطع میشه و نوشته میاد برای چیه؟!! این من رو خیلی اذیت میکنه و به من میگه که میخواد اشکالات کامپوزیتی رو بپوشونه و خوب این نیست من باید کلا صحنه رو بدون کات ببینم.

هر چند همه چیز مصنوعی است اما برای شروع خوبه.
این که من این ایراد ها رو گفتم اصلا منظور این نیست که من بلدم نه اصلا. من به عنوان یک مخاطب عام دیدم و نظر دادم

انشاالله کارهای حرفه ای تر و با حوصله تر. اما می دونم چقدر زحمت کشیدید برای این کار . خودم دستم تو کار هست.
موفق باشید
بدرود

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه:rose:
اول از همه آرشام جون ساری که اینقد دیر شد:rose:
کار رو دیم ، واسه کار اول خیلی خوبه ولی جای کار زیای داره!
از کارگردانی خود کار تا جلوه های ویژه...

- اول از همه اون تیکه اول که معرفی استودیو هست و صحنه بعدش اصلا به هم نمیخورن ، اون یه کار زیبا و خوشکل با متریال خشن تو سینما4دی ، بعد یه تکست فارسی سفید با فونت تیتر.

- طرز راه رفتن بازیگر ها مثل اونایی هست که اومدن دعوا :green: باید یه خورده خم باشن و اسلحه رو بگیرن تو شکمشون و دنبال دشمن باشن...

- رنگ کل کار رو هم دوست نداشتم ، آموزشای Videocopilot رو ببین با هوا و آسمون چیکار میکنه ، هوا تاریک میشه و اصلا اونجا عروسک باربی هم بیاد برقصه فکر میکنی الان کلش کنده میشه با این فضا :دی

- آتیش های به کار رفته تو کلیپ رو خودتون ساختید دیگه؟

- تو اون صحنه "پایداری" که میخواد خشن نگاه کنه ، زیاد خشن نیست قیافش و معمولا تو این شات ها محیط رو یکم تیره تر میکنن و همه جا تاریکه و لنز فلر هم استفاده نمیشه! البته شما میتونی بگی من مسئول این کار بودم و دوست داشتم که اینجوری کار کنم.

- یه چیز دیگه که تو همین شات هم بیشتر به چشم میاد اینه که لباس هاشون خیلی تمیز و دست نخورده هست...

- اون شات شهامت رو از بقیه شات ها بهتر کار کرده بودی:rose:
- راجع به این تکست ها هم واقعا آزار دهنده هست و بعد از 6-5 تاش آدم اینجوری فکر میکنه : نا امید - دشوار - کوفت - زهرمار :lol:

-راجع به هماهنگ کردن آبجکت ها و آتیش هم میتونی همون آموزش های اندرو رو ببینی و یه راهی هم هست که البته بیشتر برای مچ کردن کلیپی که با پرده کروماکی گرفتن و میخوان تو محیط جدید بذارن استفاده میشه ولی ماوست رو میبری به تاریک ترین نقطه کلیپ ای که میخوای اضافه کنی و تو پنل Info مقادیر RGB شو میخونی ، بعد میری تو تاریک ترین نقطه بکگراند مقادیر رو میخونی وبا Levels اینا رو با هم مچ میکنی ، بعد میری به سراغ نقاط روشن و نقاط وسط این دو:rose:
امیدواریم به زودی کارهای بهتر ازت ببینیم آرشام جون...
موفق باشی:oops:

آخرین ویرایش:
بالا