آدرس دهی

maghaie148

New Member
من یه نرم افزار آموزشی دارم میسازم که بصورت اتران از CD اجرا بشه و میخام تو نرم افزارم که با flash8 طراحی کردم یه باتون بذارم که وقتی رو اون کلیک می کنن یه صفحه HTML که تو CD هست رو اجرا کنه ولی نمیدونم چجور باید آدرس اون فایل رو بدم چون تو هر کامپیوتری درایو سی دیش یه اسمی داره یکی F هست یکی H هست و ...
مثلا : cd drive:\data\index.html
تو این آدرس دهی کمکم کنید .خیلی ضروری هست

maghaie148

New Member
کسی بلد نیست که کمکم کنه ؟ خیلی ضروریه چون باید بره برای گرفتن مجوز
خواهشا کمکم کنید

spryboy

کاربر فعال
سلام

نیازی به نوشتن cd drive در ابتدای آدرس نیست. شما باید آدرس رو نسبت به محل فایل فلشتون بنویسید. مثلا اگر فایل فلش شما در روت CD قرار داره، و فایل HTML در فولدر data درون روت CD ، فقط کافیه بنویسید:

data/index.html

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

maghaie148

New Member
مرسی
کدی رو که برای باتون باید تعریف کنم رو هم بگید ممنون میشم
یه نفر بهم گفت کد زیر رو بنویسم ولی کار نمیکنه
on (release) {
getURL("data\index.html");
}
یه سوال دیگه اگه بخام بجای باتون از یه عکس استفاده کنم چکار باید کنم ؟ چون عکس ها قسمت اکشنشون غیر فعاله

spryboy

کاربر فعال
سلام
تا اونجایی که من از اکشن اسکریپت 1 و 2 یادم مونده، کدی که نوشتید، درسته. فقط موقع آدرس دهی به جای \ از / استفاده کنید.

در مورد سوال دوم: میتونید عکستون رو روی صفحه انتخاب کنید و با زدن کلید F8 و انتخاب Button اون رو تبدیل به دکمه کنید. متاسفانه گزینه های Flash 8 رو هم کاملا یادم نیست که بخوام دقیق دقیق توضیح بدم.

maghaie148

New Member
بهم ارور زیر رو میده
"file:///C|/Documents%20and%20Settings/masoud/Desktop/1/image/App-network-local-icon.png"
Error opening URL "file:///C|/Documents%20and%20Settings/masoud/Desktop/1/image/chat.png"

بعد از اسم درایو بجای : از | استفاده کرده

maghaie148

New Member
ببخشید اشتباه از خودم بود
خیلی ممنون که کمکم کردید
به امید دیدار

maghaie148

New Member
کل برنامه رو درست کردم ولی با f12 کار میکنه ولی وقتی خروجی ازش میگیرم دیگه کار نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست
فایل ها رو یه نکاه بندازید ممنون میشم

پیوست ها

• rahnama.zip
    6.3 مگایابت · بازدیدها: 26

spryboy

کاربر فعال
سلام
پارامتر دوم کدتون رو blank_ تعیین کنید.

به این شکل:
PHP:
getURL("data/honarestan/index0.html", "_blank");

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
تو لینک امضام یه آموزش در مورد آدرس دهی اون بالاها هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا