آخرین ویرایش 3d album

MILAD_MA2000

New Member
سلام
لطفا اگر کسی در فروم مربوط به سایت 3d album عضو می باشد مرا راهنمایی کند که چگونه من هم در این سایت واین فروم عضو شوم
من این نرم افزار را دارم اما برای به روز رسانی آن نیاز به عضو شدن در این شایت را دارم لطفا کمکم کنید
متشکرم

اگر جواب را به ایمیلم بفرستید متشکر می شوم

[email protected]

MILAD_MA2000

New Member
سلام
لطفا آخرین ویرایش 3d album را معرفی نمایید
آیا می توان با ان عکسها را بدون تبدیل به یک فایل اجرایی به یک وی سی دی یاmpg تبدیل کرد
مسلما در میکس فیلمهای عروسی و تولد خیلی به درد می خورد
لطفا اگر اموزشی برای ان دارید بگذارید

شرمنده اینجا مطرح کردم
خیلی نیاز دارم
چند جای دیگر هم مطرح کرده ام تا زودتر جواب بگیرم
با تشکر

Saeid Taheri

Active Member
من تاپیک های شما رو ادغام کردم ، برای هر چه سریعتر رسیدن به پاسخ انجمن مناسب انتخاب کنید ! ، ...
انجمن نرم افزار میتونه انتخاب مناسبی باشه !
برای Register کردن در فروم 3D Album هم میتونید از این لینک استفاده کنید.
برای Upgrade نرم افزار هم تمام و کمال بسته به نسخه ای هست که شما در اختیار دارین ( به طور مستقیم این نرم افزار رو از 3d-album.com خریداری کردید و یا از نسخه Crack شده اون استفاده میکنین)

تا 24 ساعت دیگر منتقل میشه بخش نرم افزار!

MILAD_MA2000

New Member
سلام آقای سعید تهرانی و با تشکر از شما

من نسخه 3D Album Commercial Suite v3.0 را خریداری کرده ام از آنجا که نرم افزارها در ایران اکثرا کرک شده هستند لذا سریال نامبر آنها اصلی نمی باشد و هنگام رجیستر شدن در سایت مورد نظر این سریال نامبر مورد قبول واقع نمی شود بنابراین امکان عضو شدن ودریافت updade غیر ممکن است
اگر ممکن است راهی دیگر برای دریافت فایلهای update پیش رویم بگذارید
با تشکر
موفق باشید

Saeid Taheri

Active Member
سلام ، بنده طاهری هستم!
تنها را ممکن برای Upgrade انتظار برای ارائه آخرین Upgrade موجود هست ، که چند روز پس از Release معمولا داخل سایت ها و انجمن های Warez میتونید پیداشون کنین.
من آخرین نسخه ای که تونستم پیدا کنم 3D-Album Commercial Suite 3.0 بود با 558MB حجم.
سال خوبی داشته باشین.

MILAD_MA2000

New Member
جناب آقای طاهری سلام
شرمنده که اسم شما را اشتباه نوشتم
ممنون از توجه شما
این که شما نوشته اید اصل نرم افزار است من به دنبال فایلهای به روز سازی آن هستم
در آن فایلها آیتمهایی برای ایجاد فیلم و..... گذاشته اند که من نیاز مبرم به آنها دارم
ضمنا سایت جالبی دارید
من تازه با آن آشنا شده ام
پیش از این بیشتر با پی30ورلد کار می کردم خوشحالم که بایک سایت با مدیر همشهری آشنا شده ام

آگر امکان دارد در رابطه با 3d album هم قسمتی را اختصاص دهید تا افراد آشنا در آن نظر داده و دیگران را راهنمایی کنند
اگر همچنین در رابطه با آموزش نرم افزار Sound Forge 8.0.53 هم کسی بتواند مطلب ارائه دهد بسیار عالی می باشد
کلا اگر بتوان در رابطه با نرم افزارهای کاربردی یا حتی مهندسی وتخصصی مباحثی ارائه داد مطمئنا طرفداران ونظردهندگان زیادی خوهد داشت من کمتر از این گونه فرومها دیده ام ضمنا رشته تحصیلی من مواد می باشد در این رابطه هم اگر کمکی از دست من بر آید در خدمتم
خوشحال می شوم که در ارتباط با رفع مشکل من (3d album & Sound Forge 8.0.53) مرا یاری کنید

با تشکر

هنرور

جدیدترین ارسال ها

بالا