سلام دوست عزیز
به انجمنمجید خوشتشریف آوردی
کارهات خیلی جالبه
من از نمک کارای وکتوری خوشم میاد اما بیشتر راه داره
کارای فتوشاپی و فرم لوگو ها رو هم خیلی دوست دارم.
شما برای شاخص موندن کارهاتون و گم نشدن و دادن فرصت نقد به دوستان بهتره در فرصت مناسب و پله پله هر کارو با یه مبحث جدید به نمایش بگذارین.
(من برای کارهای سریع خودم امضای خط خطی همینجوری شلوغ کار کردم اما اونجا منظورم کلیت طراحی بود ولی کارهای شما هر کدوم به نوعی هم کامل و هم مستقل هست)
بچه ها انمجور عادت دارن. اگه اینطوری نباشه یه نظر کلی میدن اما اگه یکی رو تو یه تاپیک بذاری روش ریز میشن و نظر دقیق میدن و علاقمندای اون سبک پیداش میکنن.
نگران نباش اسراف نمیشه. من نسبت به بعضی طرحهات حسودی هم کردی اما تو شلوغی حتی آدرس دادنشون هم سخت میشه.
همین کارایی که تا حالا گذاشتی هم جدا بگذار. اصلا اشکالی نداره. به نظر من یه پست بنویس در همین باره بعد کارهایی که خیلی به هم مربوطن رو فقط باهم بذار (مثلا اون کاراکترهای کارتونی رو که احتمالا با هم طرح زدی... بشه یه پست) هر لوگو خودش تنهایی یه مبحث مستقل میتونه باشه. کارای بچه ها رو ببین ...
و بازم بگم عجله ای کار نذار. حتی اگه کوهی از آرشیوهای عالی داری. اینجوری قدرت هر کار نشون داده نمیشه و میسوزه و بین شلوغی بازم گم میشه. کارهای قوی رو بذار بعد از نقد شدن نسبی کار جدیدو رو کن ...
ماه پاکی مبارک
یا علی