آبشار کوچک در ویری

66066

Member
سلام دوستان:green:
امیدوارم حال همگی خوب باشه ،سوالی دارم و ازتون کمک کیخوام:?:
کسی میدونه چه طوری میشه یه آب نما یا یه آبشار کوچک رو در وبری ساخت؟
واضح بگم آبی که راکد نیست و جاری هست ،میخوام ریزش آب رو نمایش بدم اما نمیدونم؟؟؟؟
:clap:دوستان لطفا کمک کنید:rose:

Gryphon

Member
اصولا برای ساختن آب از real flow استفاده میشه، تو اینترنت یه سرچی بکنی آموزش هاش هست.
البته با پارتیکل مکس + glu3d هم فکر کنم بشه.

66066

Member
شما درست میگید با پلاگین ریل فلو میشه ایجاد کرد اما من با روش دیگه ای میخوام جون زیاد آسنایی با این پلاگین ندارم
روش دوم رو میشه دقیق تر توضیح بدید ؟
:rose:

Gryphon

Member
من یه اشتباهی کردم، شما برای ساختن آب میتونین از glu3d + pWrapper استفاده کنین یا particle + pWrapper شایدم glu 3d به تنهایی! (امیدوارم اشتباه نکرده باشم:green:)
برای آموزش هم میتونین به سایت سازنده این پلاگین ها برین (سازنده جفتشون یکیه)= http://3daliens.com/joomla/:rose::rose:

آخرین ویرایش:

66066

Member
دوستم این سایتی که معرفی کردی عالی هست اما حیف که روش استفاده از این پلاگین ها رو نمیدونم اما سرچ میکنم ایشاله پیدا میشه
در هر صورت خیلی ممنون از راهنماییت
اگر روش استفاده از این پلاگین رو هم قرار بدی لطف بزرگی میکنی:wink:
:rose:اینم تقدیم به تو

madmaster_3d

Well-Known Member
مکس چند کار می کنی؟! اگر 11 و قبلش هست با گزینه های خود مکس میشه . البته با 2012 13 همی میشه ولی موتور فیزیکش اینها تغیر کرده من تازه نصب کردم نمی دونم دقیق. هنوز درست کار نکردم. اگر فیتر بوق کن داری. توی سایت یوی یوق بزن 3d max tutorial waterfall حتما به نتیجه میرسی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب وی ری که فقط موتور رندرشه، راااحت ترین راه برای ساخت حرکت آب، اعمال مدیفایر Noise و انیمیت کردن فاز اونه که مثل آب میشه و خیلی هم راحته، بعد هم میتونید یه متریال وی ری بهش بدید و رندر کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا