»» کسی هست لوگو درست کنه؟

mohammadjafar

New Member
سلام به دوستان
می خوام یه پوستر در مورد لوازم آرایشی بزنم. اسمش " یاس" هست .لطفاً اگه ممکنه کلمه یاس رو بصورت فارسی بنویسید ولی خیلی شیک درست کنید نستعلیق و شکسته و ... نباشه لطفاً .
جبران میکنم!!!!!!!
اگه ممکنه وکتور باشه نباشه هم اشکال نداره :rose:

Legend

Member
دوست عزیز درخواست شما طلب یک کار تمام حرفه ای هست .
تا یک حدودی رو میشه اینجا درخواست داد و مجانی کار کرد اما اگر واقعا طلب یک کار حرفه ای دارید باید پول حرفه ای بدید .

yazdi_2007

Well-Known Member
سلام به دوستان
می خوام یه پوستر در مورد لوازم آرایشی بزنم. اسمش " یاس" هست .لطفاً اگه ممکنه کلمه یاس رو بصورت فارسی بنویسید ولی خیلی شیک درست کنید نستعلیق و شکسته و ... نباشه لطفاً .
جبران میکنم!!!!!!!
اگه ممکنه وکتور باشه نباشه هم اشکال نداره :rose:

سلام دوست جان ، باشه من یکی برات انجام می دم.... ولی جای تاپیکت اینجا نیها ، مدیرا میان جیزت می کنن :d

mohammadjafar

New Member
سلام دوست جان ، باشه من یکی برات انجام می دم.... ولی جای تاپیکت اینجا نیها ، مدیرا میان جیزت می کنن :d
شرمنده :cry:
چشام کف پای تو و مدیران خشمگین محترم دوست داشتنی:wink:
راستش اینقدر عجله داشتم نفهمیدم کجا زدم و از کجا خوردم .
تشکر می کنم از شما بخاطر لطفتون فقط کی ؟ چه وقت ؟ چه موقع؟

yazdi_2007

Well-Known Member
سلام دوست گرامی .

این هم عیدی از طرف من به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) :rose: :rose:

** البته می تونه به عنوان آرم باشه ، می تونید کلمه یاس رو توی پوستر سنگین رنگین " با فونت یکان " بنویسید و این رو به عنوان آرم بگنجونید.

:paint: نیازی به وکتورش نیست ابعاد لوگو 3173 در 1744 پیکسل هست . اگه بیشتر از این نیاز داری بگو تا واست بفرستم. :D
لولگو تشریحات زیادی داره :) یکیش اینه که نقطه دوم "یـ" و اون کمان به شکل یک چشم آرایشی دراومده و اون "ی" و "س" تشکیل دهنده لوازم آرایشی رو می رسونه و ... تشریحاتی دیگر :D

راستی جای تاپیک می تونه همینجا باشه ، چون الان این لوگو نظر می خواد :wink:

شاد باشی :wink:

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر میخواید بعنوان لوگو فقط ازش استفاده کنید انگلیسی هم باشه مشکلی نداره.

به شرطی که اسم فارسی رو هم همراه باهاش بنویسید که همه قشری متوجه اسم فروشگاه بشن.

mohammadjafar

New Member
سلام سلام ؛ خیلی خیلی ممنونم
تشکر صمیمانه از sara خانم:rose: و Yazdi عزیز:rose: . واقعاً قشنگه :)
اگه دوستان نمونه های دیگری رو هم لطف کنن تشکر میکنم چون نظر من تنها شرط نیست .
در ضمن دوست عزیزی از کار و پول حرفه ای صحبت کردن . باید بگم که ما برای این عضو فروم شدیم که افکارمون رو به اشتراک بزاریم و البته باید هم هزینه داشته باشه . خیلی ها با جون و دل کار میکنن که واقعاً سپاسگزاریم . اول خودم رو میگم که تک خور و مال مردم خور نیستم و توی خیلی از زمینه ها مشکل دارم که مجبورم با این فروم حلش کنم . اگه پول حرفه ای می خواین با تمام وجود حاضرم .....
اما
اما
اما..
برای کار حرفه ای :wink:
نظر شما چیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا