تشکر از نویسنده عزیز forgotten و سایر نویسندگان
من از همه کسانی که وقت خودشون رو صرف این مبحث میکنند تا به یک نفر کمک کنند بخدا جای تشکر داره ولی نمیدونم چطری تشکر کنم
ولی من مشکلم هنوز حل نشوده
اقا bamzi2 و milads و siavashmusic و مخصوصا forgotten جان عزیز من میخام شما این سیستم رو کامل تحویل بدین هرچند که خیلی براتون زحمت میشه ولی بعد جبران میکنم چون فقط شما بلدین سیستمتون رو کامل کنید
خوب میریم سراغ کد لوگین :
PHP:
<?php
//get posted data
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
//send query to mysql
$mysql_command = "select * from 'users table' where username = '$username' and password = '$password'";
$mysql_query = mysql_query($command);
//fetch the rows number
$mysql_return_rows = mysql_num_rows($mysql_query);
//if rows was more than 0, then the password and username was true.
if ($mysql_return_rows > 0)
{
$_SESSION['username'] = $username;
$_SESSION['password'] = $password;
}else{ //else, the login was wrong.
echo "your username or password is incorrect";
}
?>
من میخام شما یک ویرایش در این بوجود بیارین
میخام برای کد بالا وقتی کاربر یوزر و پسورد رو داد و اگر درست بود بطوری خود کار منتقل بشه به صفحه wellcome.php
یعنی اطلاعات رو کاربر پست میکنه به این login.php که اگر درست بود سیستم به طور خود کار متقلش کنه به wellcome.php
واگر اطلاعات کاربر اشتباه بود منتقلش کنه به این ادرس error.php
امید وارم که منظورم رو فهمیده باشید
بعد یک چیز دیگه هم میخام
که اینه
شما کد دیتا بیس رو بنویسید همون کدی که در mysql باید بزاریم و فایل config.php رو هم بزارید همون فایلی که به دیتابیس کانکت یا متصل میشه و کد خروج کاربران
امید وارم که انجام بشه
هرچند که برای شما کاری چندان سختی نیست ولی برای من خیلی مشکله
من این کد رو ساختم با کوکی
www.ftv.ir یه نگاه بنداز user:123456 / pass 123456
ببین چطوره
ولی من از این کدی که ساختم خوشم نمیاد چون با کوکی هست من از کد شما خوشم اومده ترو خدار کاملش کنید یا اصلا خودتون کاملش کنید و در یک فایل zip قرار بدین برای دانلود بخدا خیر میبینی التماس میکنم سریع جوابم رو بده ترو خدا زود تر کاملش کنید