mfsh_1369 عزیز سلام ممنونم واقعا فکر نمی کردم به این سرعت استقبال کنید ممنون از همکاری شما دوست عزیز
mohsensemsarpour کاربر فعال May 20, 2007 #1 mfsh_1369 عزیز سلام ممنونم واقعا فکر نمی کردم به این سرعت استقبال کنید ممنون از همکاری شما دوست عزیز
mohsensemsarpour کاربر فعال May 25, 2007 #2 pb559blue عزیز ممنون از همکاری شما و همچنین mfsh_1369 عزیز ممنون از همکاری شما
kodex2 کاربر فعال May 28, 2007 #3 سلام دوستان عزیز : من خودم کامپوننت می نویسم با اکشن 2.0 و 3.0 . خوش حال می شم بتونم کمکی بکنم . اگه کسی کامپوننت خواصی خواست بگه تا براش بنویسم . بزودی یه سری از کامپوننت هایی که نوشتم میزارم .
سلام دوستان عزیز : من خودم کامپوننت می نویسم با اکشن 2.0 و 3.0 . خوش حال می شم بتونم کمکی بکنم . اگه کسی کامپوننت خواصی خواست بگه تا براش بنویسم . بزودی یه سری از کامپوننت هایی که نوشتم میزارم .
mohsensemsarpour کاربر فعال May 29, 2007 #4 ممنون از همه آقا اگر می تونی یک کامپوننت درست کن متن فارسی بنویسیم از یه خط بیشتر شد درست از آخر متن رو بشکونه و بیاد پایین ممنون می شم
ممنون از همه آقا اگر می تونی یک کامپوننت درست کن متن فارسی بنویسیم از یه خط بیشتر شد درست از آخر متن رو بشکونه و بیاد پایین ممنون می شم
kodex2 کاربر فعال May 29, 2007 #5 باشه فقط یه خرده اگه می تونید زمان بدید . چون دارم روی یه چیز دیگه کار می کنم . کامل که بشه Trial می زارم . بای
باشه فقط یه خرده اگه می تونید زمان بدید . چون دارم روی یه چیز دیگه کار می کنم . کامل که بشه Trial می زارم . بای
M mirkamali New Member Nov 13, 2007 #8 با سلام، من Flaraby رو می خواهم، نسخه ی کاملش نه نسخه lite اگر کسی داره خیلی خیلی ممنون می شم!
UnknownUser Well-Known Member Nov 13, 2007 #9 سلام اولا که topic های قدیمی رو بالا نیار ! ثانیا چرا Flaraby .... http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=82405 اینو ببین مشکلت حل می شه
سلام اولا که topic های قدیمی رو بالا نیار ! ثانیا چرا Flaraby .... http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=82405 اینو ببین مشکلت حل می شه
A A2MSystem New Member May 31, 2008 #10 آقا محسن خیلی عالیه ، اگر کامپوننت های Flashloaded رو هم برای دانلود بزاری ممنونت می شم ، بخصوص Page Flip که خیلی نیاز دارم .....
آقا محسن خیلی عالیه ، اگر کامپوننت های Flashloaded رو هم برای دانلود بزاری ممنونت می شم ، بخصوص Page Flip که خیلی نیاز دارم .....
padideh Member Jun 1, 2008 #11 بابا تاریخ رو نگاه نمیکنی باشه عیب نداره لاقل پست قبلی رو میخوندی حالا اونم هیچی بابا حداقل قبل از زدن پست یه سرچ بزن yterror گذاشته بود کامپوننتش رو
بابا تاریخ رو نگاه نمیکنی باشه عیب نداره لاقل پست قبلی رو میخوندی حالا اونم هیچی بابا حداقل قبل از زدن پست یه سرچ بزن yterror گذاشته بود کامپوننتش رو
A aloke Member Sep 26, 2008 #13 سلام mohsensemsarpour عزیز اگه فرصت داری یک سری skip برای flv player هم قرار بدید . ممنون آخرین ویرایش: Sep 26, 2008
r_m_pc Member Jan 9, 2009 #15 سلام لطف كنيد واسه هر كامپوننتي كه ميزارين يك توضيح هم در مورد نوع كار و نحوه استفاده از اون ارائه بدين ممنون
سلام لطف كنيد واسه هر كامپوننتي كه ميزارين يك توضيح هم در مورد نوع كار و نحوه استفاده از اون ارائه بدين ممنون