پیدا کردن مختصات

من دو تا مربه دارم که دومی دو برابر اولی هست و می خوام مربع اولی رو تو یه مستطیل نشون بدم برای همین مستطیل رو ماسک می کنم پس مربع اولی داخل مستطیل نشون داده می شه حالا یه برنامه هم نوشتم که مربع می تونه با فشردن موس drag بشه و با رها کردن موس از این حالت خارج بشه یه کلید هم گذاشتم که با فشردن اون مربع دومی فراخوانی میشه حالا مشکل اینجاست که من می خوام تو اون موقعیت که مربع اولی هست مربع دومی هم تو اون موقعیت لود بشه حالا فرض کنید که مربع یه عکس باشه و شما با drag کردن عکس در حال تماشای یه آدم باشید با کلیک کردن دکمه عکس دوم لود بشه یادتون نره که عکس دوم دو برابر عکس اول هست و شما در عکس دوم هم در حال دیدن همان آدم یا همان موقعیت باشید.
چطوری میشه این مختصات رو پیدا کرد؟ برای اینکه منظورم رو متوجه بشید یه عکس هم براتون گذاشتم

پیوست ها

• s.png
    s.png
    10 کیلوبایت · بازدیدها: 9

shirini_forush

Well-Known Member
کافیه از پروپرتی های x و y استفاده کنید:
PHP:
SecondMC._x = FirstMC._x;
SecondMC._y = FirstMC._y;

اگر هم لازم بود میتونید از یه متغیر به عنوان واسط استفاده کنید.
کدی که گذاشتم اینجوریه:
مشخصات مووی کلیپ اولی --> مووی کلیپ دومی
اون موقع اینجوری میشه:
مشخصات مووی کلیپ اولی --> متغییر
متغییر --> مووی کلیپ دومی

آره منم اولش مثل تو فکر می کردم ولی اصلا اینطوری جور در نمی یاد می دونی چرا وقتی مویی اول تو از مستطیل که مربع رو ماسک می کنه مختصاتی رو داشته باشه که قسمت راست و پائینی عکس رو نشون میده مربع دومی تو اگه مختصات x,y مربع اولی رو بگیره همون قسمت رو نشون نمی ده گفتم مویی دوم دو برابر اولی هست اینم یه نمونه که مثل تو کار کرده بودم اگه می خوایی تغیرش بده و برام بفرست

shirini_forush

Well-Known Member
پس نمونه کجاست؟
تازه اگر درست فهمیده باشم شما با ریاضیات مشکل داری!
کافیه اندازه ها رو درنظر بگیری و از هم کم یا با هم جمع کنی.
اگر متوجه نشدی نمونه رو بذار.

shirini_forush

Well-Known Member
حالا فهمیدم قضیه چیه.
شما خود نقشه کوچیکه رو یه مووی کلیپ کنید و تو ایونت release بگید:

PHP:
	_root.cX = this._xmouse/this.width;
	_root.cY = this._ymouse/this.height;

بعد اسم نقشه بزرگه رو بزارید zM و بعد از لود اون توی روت بگید:

PHP:
	zM._x = Stage.width - (cX*zM.width);
	zM._y = Stage.height - (cY*zM.height);

شما دقیقا با ریاضیات مشکل داشتید...
:cool:

ok من این کار رو کردم ولی نشد لطفا یه نمونه برام بزار ببینم منظورت چیه و چطوری میشه ؟

ممنون میشم

دوست عزیز این فردایه شما کی از راه میرسه من خیلی وقته که منتظر نمونه کار شما هستم:razz:

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی شرمنده. تشکر از mfsh جان که مشکلتون رو حل کرد. ببخشید من از بس سرم شلوغه نرسیدم این کار رو انجام بدم.

اینا هیچکدوم به درد من نخورد خودم یه نمونه براتون گذاشتم که خودتون هم متوجه موضوع بشید البته این تمام اون کاری نیست که من می خوام
در ضمن این موضوع یکی از موضوعات خاص و مورد توجه هست شما ها اینقدر ساده تصور نکنید حتی نرم افزار هایی هست که با فلش یا سایر
زبانها نوشته شده اند که کارشون فقط همینه و به قیمت 120دلار به فروش میرسنو...

راستی دست همتون درد نکنه

پیوست ها

• myMap.zip
    26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

mfsh_1369

Member
برای اینکه همچین فایلی رو بسازی از اول راه اشتباه اشتباهی رو انتخاب کردی
برای ساخت این zoom باید اندازه ی عکس رو با اکشن بزرگ کرد نه با دست!
این فایلی هم که گذاشتی از همین روشی که گفتم استفاده می کنه
برات یه نمونه مثل این رو ساختم فکر کنم دیگه مشکلت حل شه!

پیوست ها

• Untitled-1.zip
    119.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
راستی من یه نمونه عکس کوچیک هم در بالای صفحه دارم می خوام با حرکت عکس بزرگتر در عکس کوچیکتر هم موقعیت مکان نشون داده بشه درست مثل نقشه ها

بالا