Zend decoder

وضعیت
موضوع بسته شده است.

carp3

Member
سلام بچه ها دارم رویه پروژه کار میکنم واسه دیکد کردن زند به جاهایی هم رسیدم
تا چند هفته دیگه آمادست ...

vizz666

Member
:eek:راه که زیاده ولی به دست ما ها هم که فکر نکنم دیکد بشه
وقتی کلی کد
Ÿ2 ͽ[l]ב ºMѶ,:±2î<Ú²œcÚ
-Ç’öÞë¹&shy;‡MK´Ì¶$*$•Ä#'4‡%¾
باشه کی میخواد سرشو درد بیاره دیکدشو پیدا کنه؟

vizz666

Member
خیلی ها میخواستن این کارو کنن ولی نتونستن
اگه برنامه نویسیت Full باشه
به نتیجه که فکر نکنم برسی ولی چیزای زیادی یاد میگیری
به هر حال موفق باشی:cool:

irdavidnet

Banned
ببینید منم یه نمونه نوشتم (البته دوستم!) از خود Zend Optimizer استفاده کرد . می تونه کد ها رو دی کود کنه ، اما جوابش 76% درسته ، سرعتش پایینه برای یک صفحه حدود 20 دقیقه + تحت وب هست .

vizz666

Member
جالب شد
یه نمونشو میزاری ما هم ببینیم؟
اگه تحت وب هستش دموشو بزار
مرسی

alireza82

Well-Known Member
اوه بعد یک سال این بنده خدا رو خفت کردید! اصلا این بنده خدا دیگه به فروم سر میزنه!!!
تاریخ پست Tuesday 07 February 2006,
:D

irdavidnet

Banned
نوچ ، 400 تومن می گیرم ، برا خودم 400 تومن خرج بر داشت یعنی بهش گفتم بنویس ، 400 تومن (آدم ....) ازم گرفت

vizz666

Member
نوچ ، 400 تومن می گیرم ، برا خودم 400 تومن خرج بر داشت یعنی بهش گفتم بنویس ، 400 تومن (آدم ....) ازم گرفت

من 450 تومن میخرم
به 1 شرط:)
اگه تونستی فایلی رو که اتچ کردم دیکدشو بدی 450 تومن میخرم

پیوست ها

• ok.rar
    1,002 بایت · بازدیدها: 26

irdavidnet

Banned
r324 مشا که ماشالله 1 روزه عضو شدی ولی به اندازه 1 ساله ها پست می دی . بابا ولمون کن ، آقا نمی دم ، اگه بخوام ، من تو کار فری هستم . خودم می زارم توی سایتم . OK ?

irdavidnet

Banned
ضمناً بچه ها من آیدی اون فردی که این ادعا رو کرده بود رو add کردم خود یارو به من گفت ننوشتم !!! بی خودی تاپیک رو فعال نکنید

vizz666

Member
خب نداری دیگه
اگه چنین چیزی بود که Zend باید حالا حبس میکشید.

ZEND

servers24

Member
نرم افزار Dezender واقعاً وجود داره ولی تکنولوژیش فعلاً منحصراً دست یک گروه چینی به نام Qinvent هست که سایتی با همین نام هم دارن : http://www.qinvent.com/cyrj/deZender/index-en.php
من یک مدت پیش یک اکانت 600 تایی ازشون گیرم اومد و خوب خیلی نرم افزار ها رو Dezend کردم. ولی متاسفانه اکانت اعتبارش تموم شد !
کلاً Dezend کردن کار سختی نیست، فقط به کسی نیاز داره که علاوخ بر دانش بالای PHP ، از زبان Assembly هم سر در بیاره. قضیه به این ضکل هست که Zend Engine یک موتور اجرای فرامین PHP هست که فایل های Zend شده رو هم از طریق Zend Optimizer اجرا می کنه. کافیه زمانی که کد در موتور Zend داره اجرا میشه، بتونید کد رو بکشید بیرون! این کد بر روی RAM قرار می گیره و همین طور که گفتم طرفی که این کارو می تونه انجام بده باید بتونه اطلاعات RAM رو بخونه و اون رو Analyse کنه تا به Source Code برسه
البته همین Dezender مربوط به Qinvent هم 100% مواقع درست جواب نمی ده. مثلاً من نرم افزار My Customer فارسی شده رو که Dezend کردم، کاراکتر های فارسیش به هم ریخت! یا نرم افزار Siqma هم به همین شکل با زبان فارسی مشکل پیدا کرد. ولی خوب برای نرم افزار های انگلیسی خوب جواب میده

irdavidnet

Banned
اونی هم که من ساختم ، (یعنی دوستم) تقریباً همینه منتها درصد خطا داره ، مثلاً برنامه ای که خودم COde کردم رو بعضی کاراکتر هاش و بعضی جاهاش که HTML هم توش هست رو جابه جا می زنه .

milads

Banned
هم چيزي موجود نيست . حالا شما بازم در موردش بحث كنيد .
آخرشم نتيجه هيچ هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا