ضد اين برنامه ي فلش ديكمپيلر

rezaghaani

New Member
سلام بجه ها . بجه ها هقچ كاري نميسه بر ضد اين برنامه ي فلش ديكمپيلر جديد كرد؟آخه هر چي زحمت بكشي و درست كني به راحتي فايل اصلي ؛منبع را به طرف مي ده . چه كنيم؟

amozesh

Member
با سلام
اين برنامه فايل شما رو در برابر دي كامپايلر ها محافظت مي كنه
برنامه رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد
http://flashincrypt.com/download.htm
و پسوردش هم اينه:
Use name : Bono/FFF
serial : aaaab-n1jaw-eaq8a-bep8k-r4hfs
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
آقا هر چيزي يك راه حلي داره و در زمينه فلش خيلي كارا ميشه كرد و نميشه به يك برنامه آدم دلشو خوش كنه ولي ممنون براي لينك برنامه

magenta

New Member
amozesh گفت:
با سلام
اين برنامه فايل شما رو در برابر دي كامپايلر ها محافظت مي كنه
برنامه رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد
http://flashincrypt.com/download.htm
و پسوردش هم اينه:
Use name : Bono/FFF
serial : aaaab-n1jaw-eaq8a-bep8k-r4hfs
موفق باشيد

ببخشيد ميشه طريقه استفاده از اين برنامم بگين؟

Mahdiseif

Member
سلام
اين برنامه داراي Help خوبي است .طريقه استفاده آن بسيار راحت است. مطالعه كنيد.

PC man

Active Member
عمرا

چي جون داش ! نميشه.

برنامه هايي هستن که باز هم مي تونين کمپايل کنن.

amozesh

Member
با سلام
شما كه ميكين برنامه هاي ديگه هستن ميشه به ما هم معرفي كنيد من كه خودم با هيچ برنامه اي نديدم بشه دي كامپايلش كرد

PC man

Active Member
amozesh گفت:
با سلام
شما كه ميكين برنامه هاي ديگه هستن ميشه به ما هم معرفي كنيد من كه خودم با هيچ برنامه اي نديدم بشه دي كامپايلش كرد

نميخواستم معرفي كنم چون برنامه مفيدي نيست ولي حالا كه اينطورهSothink SWF Decompiler

amir_s

Active Member
PC man گفت:
چرا ايمان جان اين كار رو كردم ولي sothink swf decompiler قويتر از اين حرفاست
:cool:
اشتباه ميكني ...
فلش هاي خروجي از اين برنامه به هيچ وجه ديكامپايل نميشه (فعلا)
برنامه ديكامپايلر هم موقع خوندن اكشن ها چرت و پرت مينويسه !

amozesh

Member
با سلام
pc man جان شما اول برنامه رو دانلود كنبد بعد خروجيش رو با هر برنامه اي كه فكر مي كنيد مي تونه دي كامپايل كنه امتحان كنيد بعد بگيد ......
لطفا اول امتحان كنيد
من خودم 5 تا از دي كامپايلر ها ي قوي رو امتحان كردم ولي نتوستن باز كنن
موفق باشيد

iman_flash

Active Member
pc جان
در اين كه sothink swf decompiler از بهترين دكامپايلرها هست شكي نيست
تو همين انجمن هاي فلش هم 5-6 بار با كركش معرفي شده
همه ما هم كه ميگيم flashincrypt خوب كار ميكنه مطمئن باش اول با همين swf decompiler تست كرديم كه گفتيم
البته درسته كه بعضي اجزاي گرافيكي رو نشون ميده ولي صحبت ما سر اكشن هست... شما يه فايل swf كه اكشن داره رو باهاش protect كن بعد ديكامپايل كن ببين اكشن ها رو نشون ميده يا نه..
وقتي هم كه نتونه اكشن رو نشون بده نميتونه يهو بهت فايل fla بده.

PC man

Active Member
یه چیزی...
شما یه فایل Protect شده توسط این برنامه واسم بفرست تا ببینم می تونم بلایی سرش بیارم یا نه!

mamali132002

Active Member
برنامه خیلی توپی بود !
ولی بچه ها من یک مطلبی رو بگم... اگر نرم افزار های decompiler نبود فلش توی این 1 سال در ایران انقدر پیشرفت نمی کرد ! از این جهت خیلی خوب بود... ولی حرف من اینه که اگه کسی ازش استفاده میکنه باید ازش فقط یاد بگیره نه اینکه مستقیم اون رو به اسم خودش بیرون بده !

ولی یک چیز دیگه ... منم اصلا دوست ندارم فایل هام decompiler بشه !

iman_flash

Active Member
اگر ميبينيد كه تعداد سايتها يا كارهاي زيبا (ي كپي شده) تو ايران زياد شده دليل بر پيشرفت نيست
به قول شما اين برنامه مفيد هست اما در صورتي كه ازش استفاده درست در جهت يادگيري بشه
در اختيار داشتن همچين برنامه اي ظرفيت ميخواد كه متاسفانه ما ايراني ها همچين ظرفيتي نداريم

amozesh

Member
با سلام
اولا كه به نظر من نيازي به برنامه دي كامپايلر براي يادگيري نيست چون سورس هاي آموزشي زيادي در همه زمينه هست كه شما مي توانيد از آنها استفاده كنيد
در مورد دي كامپايل هم من كه خودم باهاش مخالم چون مثل دزدي هست كه تمام اندوخته يك شخص رو يكجا ببر ولي اگر شما مي گيد كه براي يادگيري اينكارو مي كنيد به نظر من مشكلي نداره ولي 99٪ سورس هاي مورد نياز براي يادگيري توي اينترنت هست
موفق باشيد

Sunboy454

Active Member
با برنامه ی Flash Decompiler که من v.2.1.2.273 رو دارم هم گرافیک و هم Action کار رو میشه بازیابی کرد از فایل های Encrypt شده با برنامه ی ّFlashIncrypt

آخرین ویرایش:
بالا