hamed.f
امتیاز واکنش
1,467

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلامبارکتباشه:rose:
    دلم برات تنگ شده بود حامد ...:oops:
    خوب کاری کردی گرفتی . به مرور زمان خواهی دید که خیلی بهتر از اونی هست که خیال میکردی.
    هر وقت خواستی یه تجربه جدید بزنی بگو چند تا اسباب بازی کمیاب دارم ...

ماه شعبان ماه پیامبر ماه پر از ولادت و سرور برای تو هم غلغله شادی و غوغای خوشحالی باشه.
    امشب رو خیلی دوست دارم.
    شب میلاد حضرت عباس هست.
    آخر عید که میگن همین امشبه.:oops:

از دیدنت خوشحال میشم. زنده باشی
    موفق و موید
    سلام
    یک کار در حال انجام و چند آموزش, خوشحال میشم ازشون دیدن کنید.

[IMG][IMG][IMG][IMG]

ممنون و موفق باشید
    سلام داداشی خودم :rose:
    خوبه سلام داره ... :green: گفت بهت بگم فایل مکس بده . رندر تحویل بگیر ... :wink:
    ولی چه فایده ! باورت میشه اصلا وقت نمیشه کار کنم !!! تو این دو سه هفته شده 4 روز یکبارم روشن نشده ... :sad:
    البته کم کم داره وقتم آزاد میشه ... دعا کن زودتر کارام جمعو جور شه تا کار با وی ری رو شروع کنم و هی مزاحمت بشم ... :lol:

ممنون از اینکه به یاد ما هستی داداشی ... :rose:
    یاعلی ...
    :):rose:... خدایا شکرت که بهترین مخلوقت رو الگوی ما قرار دادی ... بازم عیدت مبارک:rose::)
    ای ناقلا عکس بی هوا ورمیداری!
    نمیگی دندونای داغونم پیدا میشه.
    ...
    باشه یکی طلبت
    این یکی با مسواک قرضی ... :green:
    ...
    :rose:
    روز مبعث مبارک ... خدایا سلیقتو عشقه ...
    یا محمد ... یا علی
    به جمع دوستانم خوش اومدی حامد جان.البته من فکر می کردم شما تو لیست دوستام بودی مگرنه خودم واست تقاضا می فرستادم
    ممنون که به ما افتخار دادی:rose:
    :)سلامبرسوسمارساز:)
    حامد جان احوالاتت خوشحال
    یکم دوری و دوستی شده چند وقته ...
    فرصت بشه بیشتر بیام از حضورت استفاده کنم.
    یا علی
    ســبقت از ســایه ها به بــیشتر دویــدن نـــیست !.....
    ---------------------------------------------------- بــسوی نـــور که باشــی ســایه ها در پــس تــواند .....
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- الـله نــور الســمــوات و الـــارض ....
    :rose: سلامحامد :rose:
    دیگه چطوری. باید فکر کنم دفعه دیگه به چه موضوعی میتازی. خوب شد بهم گفتی پسر من که اونطرفا گذارم نمیفته الکی.
    یه سوسمار خالخالی هم سوسمار خوبیه ها ...:green:

در مورد اون نوشته هم ... بیخیال ... این نیز بگذرد که جهان پایدار نیست. فقط هر بار که همچین اتفاقی میفته یه لایه مهربون موندن سخت تر میشه. ولی چاره ای نیست. یک لحظه وا بدی رفتی ... خدا توفیق بده بدی هایی که حس میکنیم رو حداقل خودمون مرتکب نشیم.

آقایی حامد جان. اومدم و یه چیزایی محض مشق شب نوشتم. ماشاءا... میتونی با همت و ذوقت و بازخورد نشاط آور بچه ها خیلی پیشرفت کنی و کار های سخت تر رو با راحتی و دیدی بهتر انجام بدی.

امشب هم غیرمنتظره شدی برام.
    خدا خبرهای زیبایی برات غیرمنتظره کنه
    :rose:
    یا علی
    سلام داداشی :)
    خوبی ؟ کجائی نیستی ؟ مشتاق دیدرا عزیز ... :rose:
    خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم ... :wink: به خودم تبریک میگم .... :rose::rose::rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا