hamed.f
امتیاز واکنش
1,467

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام مهربون ... :wink:
    عرض ادب و ارادت خدمت شما دوست عزیز ...:rose::rose::rose:
    یاحق ...
    شما مشغول باش .
    کسی عجول نیست .
    کرکش هم مهم نیست بودن اون یک ماه کامل کار میکنه
    . خواستی بعدا تست کن .
    بعدا بعدنا
    :rose:
    ...
    در مورد پیتکس تری دی کوت من تجربه ای که زدم اونوقتا نتیجه عالی بود. برای اینکه دوربین یه حرکت پیوسته از دور به نزدیک یه مدل بکنه عالیه چون میشه مسیر حرکتشو با کیفیت مناسب دید طراحی کرد. البته دقیقا شاید جواب صحبت شما نباشه و من هم تو مودباکس کم کار کردم.
    اگر زمان حضورم کمه. زمان مشغولیت ذهنیم نصسبت بهت کم نیست. شنیدم خیلی زحمتهای مخفیانه کشیدی. باید یه راهی پیدا کنم تشکر مستقیم تری ازت کنم عزیزمهربون.
    :rose::rose::rose:
    با اجازه
    و یه تست باقلوا زدم تو تری دی کوت:
    وقتی مدلو میبری که پینت کنی سه تا کره داره که هر کدوم روشن باشه اطلاعات پینت اون هم ذخیره میشه. کره دیفیوز - اسپکیولار و نرمال.
    اگه یه یوی خوب داشته باشی. 80 درصد خیلی زیاده. 60 هم باشه عالیه. فقط مواظب باشی اعوجاج نداشته باشه. یعنی مربعی هاش لوزی نشه ( با کلیک های کوچیک o روی یووی میتونی اینو ببینی که اگه زیاد تکون نخورد یعنی مرتبه وگرنه یا برش میخواد و یا جا به جایی. از کنترل شیفت میدل هم بیشتر استفاده میکنم چون مش رو یکدست تر تکون میده ...)
    چی داشتم میگفتم. آهان!
    وقتی رو حالت نرمال مپ نقاشی میکنی تاثیر پینت شما مستقیما میره روی مپ و از رو مپ میاد رو مدل. نکتشو گرفتی؟ یعنی نرمال مپ رو نقاشی میکنی نه اسکالپی که شاید اینطوری دیده نشه. حسن تری دی کوت اینه که چون بیسش بر اساس برنامه لایت ویو هست و با مکس تقریبا هم دوره هست با مکس همخوانی خیلی خوبی داره.
    روی لبه های مدلمو حسابی نرمال پینت کردم و بردم تو مکس. بدون درز واقعی! خیلی جالب بود. حتی تو حتالت انیمیت و اعوجاج سر هم براش هیچ مشکلی پیش نیومد.
    نمیدونم از کجا بگم ... احساساتم بیشتر از کلمات سرعت گرفته.
    فقط اینو میگم: بدترین دوست تو کسی است که تو را به زحمت می اندازد (خب این خودمم!) و بهترین دوست تو کسی است که بر نیکی به تو پیشدستی میکند ( خب تابلوه که اینم خودتی)

در مورد خنگی هم از خودم تعجب میکنم که چی چیزی بهت گفتم که از من بهتر یاد گرفتی.
    در مورد یووی به این نتیجه تازگی رسیدم که بزن مدلو تیکه پاره کن. هم بر حسب آیدی و هم بر حسب رنگ و لباس. درزهم یجورایی دیگه اصلا مهم نیست! برای رنگ که نیست چون ورژنهای قبلی تری دی کت و مودباکس هم ساپورت کامل داشتن. برای دیسپلیس هم از قول یکی از اساتید شنیدم تا میشه با مش کار کنیم و ریتوپو و به دیسپلیس نسپریم بهتره!
    سلام بر بمب انرژی و محبت
    سلام بر هوای پاک مهربانی و ادب
    سلام بر دوست مهربون و اصل خودم
    ...
    مترصدم که به گاراژ سر بزنم تا کی توفیق بشه.
    خیلی بدهکار شدیم بابت استادی هایی که قرار گذاشتی فاش نشه
    تستهایی زدم که تا مرحله آخرش رو نرفتم و باید فرصت بشه.
    مدلای پروژه تقریبا داره آنرپش تموم میشه ... نتیجه گرفتم که بهترین مدلساز هونیه که آنرپ و تکسچر قراره بکنه!
    چیزی هم به عاقلی و کاملی یووی لی اوت پیدا نکردم ... همه بقیه سخت تر جواب میدن ... حداقل برای من و شما همشاگردی ...
    راستی تو دلم نمونه: چند تا از نمونه کارایی که نشونم دادی از من خیلی بهتر کار شده بود. حسودی نکن بذار ما هم از شاگردی شما مفتخر باشیم.
    :rose:
    یا امام پاکان ... یا هادی الائمه
    سلام بر هوادار عزیز
    هواتو دارمبرادر. اصطلاحا میخواهمت!
    کار خالی هم نیست، یه کارخونه رو سرم ریخته...
    با یووی لی اوت بازش کردم! یه جاهاییش یه نمه آبی و سرخه ولی دیگه فرصت دوباره کاری نبود.

گلهای همیشه بهار ...

یا حیدر
    عرض ارادت
    چند تا گل از دور برات پرت میکنم.
    امیدوارم بگیریش.
    شما یه امتیاز خاص کسب کردید که باعث میشه به مرحله بعد صعود کنید.
    ...
    با اجازه
    یا حیدر
    یه تاج گل گردن دوست مهربونم ...:rose:
    یا علی

آقا منم میدونستم گلی. تو گلدونی . تو باغچه ای...
    معلم شعله ای است که آبی میسوزد و نور زرد میدهد و به دیگران در دیدن آینده خودشون کمک میکند!
    مشقهات در اولویت هست. هنوز فرصت نکردم ... نمیدونم اول پفکا رو بخورم یا مشقا رو بنویسم!

ممنون و متشکر از گلباغبونی خودم.:rose:

یا علی
    حامد جان دیگه انقدر شرمندمون نکن داداشی ...

:rose::rose::rose::rose::rose:

فقط میتونم بگم خیلی گلی :rose: ولی عمرت مثل گل نباشه ... :wink:
    یاعلی ...
    سلوم
    به خاطر تشکر های مهربونت تو تاپیک ممنونم :rose::rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا