hamed.f
امتیاز واکنش
1,467

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام داداشی
    فکر کنم بخاطر اینکه از 1000 کلمه بیشتر شده ... آخه اگه از 1000 بیشتر بشه دیگه نمیفرسته باید پیام خصوصی بزنی ... :rose:
    ممنونم ....:green:
    سلام عزیزم ...
    ---------------------
    ممنونم داداش ...
    والا باورت میشه هنوز وقت نکردم کاری بکنم !!! :sad:
    فکر میکردم اوایل سال سرم از آخر سال خلوت تر باشه اما انقدر دورو ور خودمو شلوغ کردم که اصلا نمیدونم به کدومش برسم !!!!
    خلاصه دعا کن کارامون رله بشه تا شرمنده دوستان نشیم !!!
    البته ما که مثل شما حرفه ای نیستیم ... تعریفتو از سید زیاد شنیدم ... :wink: چرا کاراتو به ما نشون نمیدی استاد !!! :mad:
    در حد خودمون یه خط خطی میکنیم تا ببینیم خدا چی میخواد ....
    -----
    یادت نره کارمو شروع کردم بیای تشویقم کنی ....:lol:
    -----
    التماس دعا ... این شبها مارو هم دعا کن ....
    یافاطمه الزهرا (س)
    :rose:

سلام داداشی ... دلمون برات تنگ شده بود گفتیم یسری بهت بزنیم ... :green:
    ---------------
    یاعلی مدد...
    سلامحامد :rose: خوشحالم که مشقت تموم شد.
    میخوام زودتر صدای چرخای طلاییتو بشنوم.
    چاقوی یادگاری هم رو ضامنه ...

...
    مووووففففق باشی
    ...
    یا علی
    با برنامه های پارتیشن منیجر میشه ...
    تغییر پارتیشن ها اگه محدود باشه تو ویندوز هم میشه. من همین ویندوزی که الان دارم اول با یه درایو سی کم می آورد یکی دیگه رو خالی کردم بهش چسبوندم تا حالا که خیلی خوب جواب داده.

روش کار راحته. مرز درایوها رو جابه جا میکنی. (شاید اولش بریدن و پاک کردن تکه اضافه و بعد چسبوندن به درایو سی بخواد - آخه دقیق یادم نیست) بعد apply میزنی و خود برنامه reset میکنه و دست بهش نمیزنی. خیلی سریع فکراشو تو داس میکنه و با پارتیشن بندی جدید میاد بالا. کیفیتش هم مشکلی نداره و بی نقصه.

اگه دفعه اولته که هست برای اطمینان فایلای مهم سی ور بکاپ کن و بسم الله کن انشاءا... موفق میشی.
    خدمت شما:
    http://www.downloadha.com/1388/07/مدیریت-پارتیشن-هارد-دیسک-norton-partition-magic-8-05/
    یا علی
    سلامحامدی
    منم به اجبار زمانه 64 شدم مدتیه. ولی اینقدر گلبازی مونده که فرصت مکسبازی نمیرسه.
    خیلی وقتا یه ورژن قدیمی هم پلاگینای بیشتری داره و هم باگهای کمتری و شاید به قابلیتهای جدیدش هم نیازی نباشه.
    من بعضی برنامه های نقاشی هست که هر ورژنی بیاد حتما تست میکنم. باقیشون یکم جای تامل داره.

اون مشقت رو هم بنویس بده یادگاریمونو بکشیم. قالشو بکن یه مدتی نفس راحت و بدون دودی بکش!
    سلام حامد جان
    خبر جالبیه. منم ایمیلمو دادم بهش برام خبرا رو میفرسته.
    راستی من هنوز تفاوت ورژنهای جدید رو نمیدونم. ولی بچه ها میگفتن حتما باید هات فیکس هاش رو بگیری تا خوب کار کنه.
    شما هات فیکسهای قبلی رو میگرفتی؟
    خود اتودسک تو سایتش رایگان میذاره.
    برای مکس قبلی که فکر کنم با تاخیر کمی زود هات فیکس دادن ... اگه میخوای استیبلشو ببینی حتملا باید منتظر هات فیکساش باشی. الان یه جور بتاورژن هست....
    من یه تریلیر ساده ازش دیدم. ویوهاش شبیه مایا شده بود. به قول دوستم اتودسک همه نرم افزارها رو میخره و خوبیاشو سعی میکنه تزریق کنه به مکس... یه چیز جالب ... بهم گفت مایای 2009 مجانی هست و از اون تا حالا شاید 10 درصد هم تغییر نکرده باشه!...
    ...
    این عوض کردن ورژنها گاهی برنامه رو خراب میکنه ... یادمه یه دوره مجبور بودم فتوشاپ قدیمی نصب کنم ...

ممنون ازت به خاطر خبر ... خب برای کسی که مهارت های قبلی رو داره خیلی خبر مهمتریه ... !

یا علی
    قدر زر زرگر بداند
    قدر گوهر گوهری
    قدر گل بلبل بداند
    قدر زهرا را علی
    سلام
    میبینم مشغولیا!
    محض ارادت
    همیشه شما پیشدستی میکنی. اومدم احوالی بگیرم.
    در پناه مهربانترین
    یا علی
    سلام عزیز
    همچنین بنده هم تسلیت عرض میکنم.
    همیشه مزاحم اوقات آزاد شما هستم.
    و خوشحال از دیدارتون
    ...
    بتایپ ما هم خوانایی میکنیم
    ...:rose:
    یا علی
    ------------------------------السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها

بي تـو ، لـب بـه خـــنده وا نمـي كنـد علـــي
    --------------------------------------------------بي تو ، فِضّه را صدا نمي كند علـــي
    گوشه اي حسن نشسته ، گوشه اي حسين
    --------------------------------------------------گوشـه اي به ناله ي شـبانه زينبــــين
    --------------------
    ایام فاطمیه تسلیت باد ...
    التماس دعا ...
    سلام بر دوست گرامی و خوشمرام خودم
    تست رو دیدم. برای اولین بار خیلی عالیه. با همه ظاهرفریبی هات از من خیلی زودتر یادمیگیری. من پشتکارم به شما رفته. خودم هم همین حس رو نسبت به نرم افزار دارم. با اینکه تعصب ندارم اما راحتی جای کیفیت رو نمیگیره. البته با این هم میشه بازی کرد. گاهی یه اسباب بازیگوش و خلاق جالب تره... همین که باهاش کار کردی و دیدی که میشه کافیه. همون پین گذاری گاهی اوقات نتیجه بهتری میده... وقتی برش نخوردن مهمه و میخوای یکدست کار کنیم. با یووی مستر و آنفولد میشه به مراتب سریعتر کار رو انجام داد. این پین هایی که توی مکس جدیده گذاشتن و هنوزم به پای آنفولد نمیرسه به همین خاطره.
    در مورد تکمیلش هم من ندید قبولت دارم. وقتت رو بذار روی همون دوستی که قراره براش سیبیل بذارم.
    مهربون موفق باشی
    در سوگ مهربانترین مادر ...
    سلامکمپوت

نمی گردم و کسی گردم نمیبینم...!
    ... لاف رو حال کردی ...

قبولت داریم...
    ما که حسود نیستیم.:rose:
    یا علی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,