HamidBN
امتیاز واکنش
4,366

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام من مجموع Aftermax + stash می خوام قیمت + شماره حساب + تعداد DVD می خواستم
    با سلام خدمت همه عزیزانی که در این مجموعه فعالیت دارند و برای پیشرفت یکدیگر اطلاعات و دانسته های خود را در اختیار هم قرار می دهند .
    علی هستم
    از حدود 9 سال پیش به صورت جدی در کار تدوین و تصویر برداری حرفه ای مشغول بکار هستم .
    من کارهامو تو خونه انجاممیدم و با avid liquid که نرم افزتار مورد علاقه ام است کار می کنم .
    مدتی است که مشغول به ساخت دستگاه استدی کم هستم که البته آخرهای کارم است .
    بسه دیگه فکر میکنم برای شروع کافی باشه .
    تا بعد ...
    سلام آقا حمید من تازه کار هستم میخواستم افتر افکت شروع کنم راهنماییم میکنی
    سلام zadbeh
    خوش اومدی
    راستش من هنوز با cs4 کار نکردم چون رم سیستمم مشکل داره
    در افتر قسمتی هست که برای رندر گرفتن می پرسه که آیا افکت های اعمالی هم رندر بگیرم یا نه ؟
    ممکنه اون تیک داشته باشه
    بعدش
    آیا فقط همین افکت اجرا نمیشه ؟
    اگه نه پس حتما همونی که بالا گفتم هست
    موفق باشی
    salam jenabe Hamid khan,man yek karbare amator hastam,moshkeli ba cs4 daram,vaghti mikham export brgiram, videohaii ke daraye effecte Choroma key hastan ,render nemishan,man ba yek laptop vaio jadi karamikonam,2GB minne,160 GB hard,va...,kolan ghodratesh khobe,vali pedaremano dar ovorde,filehaye daraye chroma key ro render nemikone,moshkel chie`? mamnoonam age rahnemaii konid?
    سلام حمیدجون
    حال شما ؟
    خواستیم عرض ارادتی داشته باشیم :)
    موفق باشید.
    علی./
    من pro scores رو میخوام
    دارم با بیت تورنت دانلود میکنم! ولی تموم نمیشه که!؟!؟!
    ببینم میتونی برام بفرستیش؟
    سلام
    من چطور ميتونم از اين كليپ هاي نسل جوان كه شما معرفي فرموديد استفاده كنم با كمترين هزينه؟
    ممنون ميشم
    درضمن تمايل دارم ست كامل اين دي وي دي ها رو داشته باشم
    منتظر شما هستم
    سلام دوست عزیزم. یه کار زدم به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) ، دوست دارم نظرت رو بدونم.
    ممنون میشم روی تصویر زیر کلیک کنی:

خوشحال میشم اگه بیای.:)
    موفق باشی :rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا