E-power
امتیاز واکنش
3,020

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام به روی ماهت:oops:
    نه منظورم اين بود که بيشتر از پلاگين مکسول استفاده ميکنی يا از همين ورژن فولی که شما کرکش رو به من دادی؟خوب من ميبينم که ورژن مستقل مکسول خيلی خوبه،اما از رابطش با مکس هيچ خبری ندارم،پلاگين اين نرم افزار رو برای مکس و فتوشاپ رو از سايتش دانلود کردم،ولی فعلا باهاشون کار نکردم.نه بابا احسان جان پولم کجا بود که بخوام ورژن اصليش رو بگيرم:lol:
    سلام احسان جان
    حالت خوبه؟با زحمتهای من؟:rose:
    آقا من هنوز تو کفم هااااا:green:
    راستی من کيبرد فارسی ندارم و با نرم افزار فارسی مينويسم واسه همين بعضی وقتا نوشتهام غلط املائی داره که اميدوارم به بزرگی خودت ببخشی:rose:
    خوشبختانه تو کار کردن با مکسول مشکلی ندارم تقريبا همون کلمات هميشگی هستند که هی تکرار ميشن. فقط يک سؤال کلی،آيا بهتره از ورژن فول استفاده کنم يا از پلاگينش؟
    مثلاً اگه يک fail داشته باشم که در مکس بهش يه عالمه id داده باشم،آيا مکسول فول، اونها رو ميشناسه يا نه؟کلاً چه توصيه ای در اين مورد داری؟:)
    من فرزادم :دی

منم با منتال کار میکنم ...

اما مبتدیم :دی

خوشحالم از آشنایی باهات
    سلام احسان از کارات خوشم اومد ....

شیدر کارات هم به دلم نشت
    از کی با مکسول رندر میکنی ؟
    سلام احسان جان.مرسی.
    خوبی داداشی؟ هستیم زیر سایه ات :rose:. استاد هم خودتی :green:
    سلام احسان جان :oops:
    عرض ادب و تشکری دوباره،بابات زحمتی که بهت دادم و خيلی ممنون که افتخار دادی:rose:
    راستی ديشب نصبش کردم مثل هلو کار ميکرد! بوس بوس بوس بوس ...:green:
    salam
    shoma narmafzare MASSIVE PRIME ya GEPHI ro mishnasid? ya kasio mishnasidke ba in narmafzara kar karde bashe? man shadidan gir kardam, mamnoon misham komakam konid
    merci
    سلام احسان جان،داری به اصفهانی ها گير ميدی هااا! مگه خودت اصفهانی نيستی؟ :lol:
    مکس من 2012،64 بيت هستش و ورژن 2.6 رو دانلود کردم.ببخش به زحمت افتادی:rose:
    سلام احسان جان
    من دانلودش کردم ،حالا اگه امکانش برات هست کرکش رو به من هم بده اگر هم برات مشکل هست بهم بگو(هيچی از آقاييت پيش ما کم نميشه) ميرم از بقيه ی دوستان ميگيرم.
    مرسی عزيز:rose:
    مرسی از جوابی که دادی:rose:
    من حالا ميرم توسايت مکسول نسخه ی demo ش رو دانلود ميکنم بعد واسه کرکش مزاحمت ميشم.
    سلام احسان جان
    حالت خوبه؟احسان جان ميتونی setup مکسول رو به من هم بدی،يا لينکی ازش داری؟دست منم بگير شورع کنم.از رندرهايی که ميگيری خيلی خوشم مياد:neutral: وسوسه شدم من هم ياد بگيرم
    خيلی ممنون:rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا