hamed.f
امتیاز واکنش
1,467

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام اختیار داری حامد جان یعنی میخوای بگی ما اصفهانیم؟ :green:
    فقط کدوم ورژنه؟2.6 یا 2.5؟
    سلام حامد جان مکسول تنظیمات پیچیده ای نداره چیزی که مهمه متریالشه و اینکه
    سیستم خوبی داشته باشی تا بتونی تغییرات پارمترهای متریال رو داخلش ببینی و درک کنی .
    اگه فرصت شده یه آموزشی چیزی میسازم.
    .
    شما شروع کن اگه سوالی داشتی من در خدمتم.
    موفق باش.
    سلاماحوالحامد
    خوبیچطوری
    چقدرآماده تحسین و خوشحالیام.
    پشت سر ماشینت یه حرفایی میزنی که
    کنجکاویبرانگیزانندس
    *
    پاکبازی را گفتند چه خواهی؟
    گفت مگر چه داری که ندارم ؟
    *
    موفق و مرتب باشی
    یا علی
    سلام داداشی ...
    دمت گرم ... خیلی باحال بود ...

سلامحامدجون
    خوشحالم که خندیدی. منم لبخندم گرفت!
    پس همچنان موفق و مرتب باشی.
    گفتم که همه مدلای این شرکت خوبه. من دوستانی دارم که با اینتوس a6 کارای حیرت انگیز میکشند. حتی تو پشت صحنه ارباب حلقه ها کسی که نقاش مت پینتینگ و بک گراند آرتیست بود و سبکش هم رئال بود با یه قلم a6 کار میکرد.
    به نظر من همین خیلی خوبه. ولی یه مقدار دست طراحی و انطباق میخواد. اونم حتما شما داری... چون حوصله یادگیری یووی لی اوت رو داشتی!
    :rose:
    یا علی
    سلامحامدجون
    خوشحالم که خندیدی. منم لبخندم گرفت!
    پس همچنان موفق و مرتب باشی.
    یا علی
    محصولات wacom معمولا خیلی با کیفیت هستن و گمونم اصلا خراب نشن. باتری نمیخوان و حساسترن ....
    اگه بگیری اولش میبینی که جادو نمیکنه اما بعدش میفهمی که چقدر مفید هست و انتخاب های متنوع بهت میده.
    من تو خونه ماوس هم دارم ... فقط برای اسکرول و بچه ها. .. خودم همیشه دست به قلم هستم.
    موفق و مرتب باشی!
    یا علی
    ادامه از قسمت قبلی ...
    در مورد قیمت و مدلای بالا و پایینش من فکر میکنم که هر مدلی رو تونستی بگیری خوبه. بزرگترهاش حرکات بیشتری از دست لازم داره و مطابق با اصول طراحی و ارگونومیک سلامتی بیشتر دست و کنترل و آزادی بالاتر در طراحی داره. و دقت بیشتری برای طراحی فراهم میکنه چون تناظر نقاط بیشتر و چیزی شبیه دی پی آی بالاتر رو باعث میشه.
    از اون طرف مدلای کوچیکش برای خیلیا شاید راحت تر به نظر بیاد و سریع تر.
    من توی خونه یه مدل graphire3 دارم که مدل نسل قدیم قلم های wacom bamboo هست. با سایز a6 . با همین خط و نقاشی رو کشیدم. برای محل کارم هم یه اینتوس 3 دارم که A4 هست و میشه چهار برابر همین. راحت تر و دقیق تر و قیمتش هم به همون نسبت بالاتره. در مورد سایز و کیفیت اگه یه چیز عالی و نقلی بخوای همون مدلای a6 بامبو با بودجه کمتر و اینتوس با بودجه بیشتر انتخاب مفیدیه.
    سلامحامد :rose:
    قابل شما رو نداره. در مورد سلامتی دست تاثیر مستقیم داره. حتی اگه موس خیلی خوبی هم داشته باشی بازم اصلا مثل قلم نمیشه.
    من با دو تا قلم الان کار میکنم. قبلنا هم یکی داشتم که خراب شد.
    بهترین مارک تبلت که همه آرتیستای دیجیتال باهاش کار میکنن wacom هست. مدلای دیگه معمولا کیفیت و دقت پایین تری دارن. اما پایین ترین مدلش هم بسیار از ماوس بهتره.
    مدلای حرفه ای intous هستن که یه ماوس و یه پد تخته ای دارن که روش کار میشه. یه مدل هم با مانیتور هست که قیمتش واقعا بالاتره. ما که هنوز نداریم میگن راحت تره. اسمش cintiq هست.
    ... ادامه در قسمت بعدی
    سلام عزیزم ...
    خوبی داداشم ؟... قدم رنجه کردید ...

حقیقتش چند روزه میخواستم احوالتونو بپرسم ولی گفتم الان میگه عجب آدم سمجیه !
    گفتم بزار یه چند روزی بگذره .... که شما پیش دستی کردید ...
    داداش این سایتی که دادی ف ی ل ت ر ه که ... راستی نوشتید خارج از کشورید کجائید ؟
    سرعتم 512 هستش ولی و ی پ ی ا ن ندارم ...
    ولی خیلی لطف کردی ...
    لطف شما ثابت شدس ... انشاءالله جبران کنم ...
    اینم از گلهای خدت که بهم دادای خیلی باحالن .. دمت گرم ...
    --------
    التماس دعا ...
    یاعلی ...
    دستت سلامت حامد.
    من این جور لینکارو نمیتونم راحت ببینم. فقط یه عکسش بعد از مدتها لود شد فهمیدم انیمیشن خوشساختی هست. بازم تشکر. ببخشید از کمبود امکانات. در شان شما نیست سرعت حلزونی ما.
    یا علی

سلامحامد جون:rose: ممنون
    الان نتم سنگینه بعد میبینم .
    موفق و دلخند باشی
    یا علی
    سلام حامد جان
    این برنامه که معرفی کردی بهم مخصوص گرفتن انواع و اقسام مپ های مختلف سه بعدی و تکسچر هست.
    بیشتر از همه برنامه های دیگه تنظیمت و انواع خروجی داره. سیمولاتور و نمایش حجمی داره.
    امکان خروجی گرفتن مپ از سنگین به سبک رو داره.
    ... خیلی چیز خفنی هست.
    اما پر از قلق و برای من سخت بود.
    برای نرمال مپ گرفتن خانم مدیر گفت برای همه برنامه ها غیر از مکس با این برنامه نرمال میگیره.
    البته با مکس هم ظاهرا همخونی داره اما خیلی تخصصی هست.
    اون فیلتری که درزهای مپ رو تو فتوشاپ اصلاح میکرد هم از همین برنامه گرفته بودم.
    اگر اطلاعات مفید و روش دقیقی یافتی ما رو خبر کن همبازی.
    این برنامه رو به علت پیچیدگی هاش رها کردم. اصلا پینت و یووی نمیکنه ... همه چیز درباره مپ بیکینگ هست.

یا علی
    مرسی حامد که اینقدر پی گیر هستی .
    راستش حامد متوجه هستم که این اشکال رو میشه از طریق Editable poly ایجاد کرد و کاملا حق با شماست .
    اما من میخواستم بدونم که از طریق Spline ها هم میشه به این نرمی رسید یا نه که با راهنمایی شما و دوستان متوجه شدم که اگر هم بشه سخت و نامنظم میشه .
    مثلا همون شکلی که من در اولین پست گذاشتم رو آیا به نظرت میشه با spline و Extrude به طرزی استاندارد ساخت ؟
    ممنون حامد عزیز .
    راهی که شما گفتی درسته و ممنون بابت زحمتی که کشیدی و آموزش درست کردی .
    اما راستش این جواب به سئوال من مربوط نمیشه .
    اگر یکبار دیگه سئوال من رو بخونی متوجه میشی که سئوال من در مورد Spline بوده و مدیفایر Extrude .
    بازم ممنون و موفق باشید .
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا