Masoud1365
امتیاز واکنش
1,602

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• درود
    تو رو خدا کمک کنید من همه پست هارو خوندم هیچ کدوم جواب نداره.

توی دیتابیس که فارسی می نویسم چاپ می کنه و لی از سایت که به دیتا بیس میفرسته حروف ناخوانا می نویسه.
    با تشکر
    سلام اقا مسعود، حالت خوبه؟
    شده تا حالا که یه مدتی از یه جا یا یه چیزی دور باشی، بعد وقتی دوباره بهش میرسی دلت بخواد قورتش بدی:green: [بس که برات دلچسبه]
    الان من این حسُ نسبت به اینجا دارم! دلم می خواد هر کسی رو تو فروم می بینم بگیرم ماچش کنم!!:دی:cool:
    ارادتـ مندیم
    سلام اقا مسعود گل گلاب:دی
    خوبی حاجاقا؟منم خوبم میسی:rose:
    مسعود من یه جورایی میترسم شروع کنم و مینرسم تمومش کنم.
    من میخواستم یکی شروع کنه منم یاد بگیرم :((
    سلام
    آره یکم ساختار ها رو مرور کنید چندتا از فریم ورک ها رو برسی کنیم.
    فکر کنم بازده خوبی داشته باشه
    سلام مسعود
    نظرت چیه توی انجمن یه گفته گویی برای طراحی فریم ورک بر اساس Mvc داشته باشیم ؟؟
    ساختار ها . روش ها و ...
    نه بابا :دی

میخوام قرمز شم که به اهداف شومم برسم :evil: ، خلاصه باید یه دلیلی بیارم دیگه ... بگم قرمزم کن گلهای مجید رو آب بدم ؟ :paint: بیا کمک کن تو رو میزارم مدیر کل مدیر کلا :eye: باور کــن :-< تو حالا بیا :دی :soot:
    مسعود خان چیکا میکنه ...

خوبی ؟ مسعود پایه ای کودتا کنیم بر علیه مانی ؟ :دی
    از این شوخیا با من نکنین من قلب ندارم ها.!!!!!!!!!!!!!!!
    داداش بنده خدا ها چه کنند سطح بچه ها پایینه دیگه ....
    اما کاش اینقدر تو زوقشون نمی زدی یک جور زدی دیگه مسابقه بعدی ... :green:
    ولی در کل داداش خداوکیلی من توی انجمن های زیادی بودم و مدیران زیادی توی انجمن های دیگر دیدم که هیچ کدامشون دل نمیسوزونند اما تو یک دونه ایی تک دونه ... اگر کسی قبول نشده لابد لایق نبوده :rose:
    داداش مسابقه اول انجمن پی اچ پی چرا پایان غم انگیز داشت:shock:
    آقا جایزه ها را می خواهی من بدم سه نفرو انتخاب کن (اینجوری خیلی بده :green:)
    تمام جایزه ها را میدم فقط منو نفر اول معرفی کن (زیر میزی از نوع مجازی:lol:)
    ما توی مسابقه شرکت نکردیم گفتیم کم میاریم در حد بزگان نیستیم اما دارم فکر می کنم اگر شرکت کرده بودم نفر اول می شدم توی مسابقه طراحی وب هم همجوری فکر کردیم اما وقتی نمونه های برنده ها را دیدم.... :green:
    سلام مدير مهربان من چي كار كنم هنوز براي ورود به سايت مشكل دارم آنتي ويروسم اجازه نمي ده وارد سايت بشم تازه وقتي غيرفعالش ميكنم سيستمم هنگ ميكنه چي كا كنم ؟
    همینجوری گفتم که دور هم باشیم وگرنه چه باکیه ٬ بیان اصلا خودم بشون oop یاد میدم :green:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا