R-med
امتیاز واکنش
804

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• باشه فهمیدم. دو تا دعات میکنم.
    کنه به عقوبت فقط گرفتار نشی:)

یا علی
    سلام. برو نذر یه آدم حسابی بکن:green: انشاءا... تهران باشی چون شهر دیگه مصیبته برای آدم.
    امیدوارم موفق باشی.
    کم و زیادش مهم نیست.
    مهم اینه که من باهات همیشه احساس صمیمیت داشته و انشاءا... خواهم داشت.
    یا علی
    خب باشه پسر برو سر مشقت.
    امیدوارم با آرامش و موفقیت بگذرونی.
    دعا گوییم. خودم یه چیزی میسازم و یادتو گرامیمیدارم :rose:
    یا علی
    سلامهدی
    امروز سه شنبس چه کار میکنی اگه قراره کفشه خیلی تا به تا نشه باید بدونم برنامت چیه ؟:green:
    یا علی
    مهدی جان شاید تو این هفته نتم چنج بشه ولی صبح و عصر و سرشب تو محل کار میتونم آن بشم.
    شما هم بگو کی ها میتونی بیای با هم هماهنگ کنیم. جمعه هم شاید نتونم بیام البته کافی نتی نهایتش میشه.

یا علی
    سلامهدی گل:rose:
    خب من هم یکمی poly modeling بلدم اما منم از روی عکس کار نمیکنم چون تو مدلینگ هم بازیگوشم و هم بداهه کار میکنم و این روش گلبازی با همین SCulptris روش جالبیه.
    میخوای چند تا طرح بزنم یا یه چند تا کفش جالب پیدا کن من دوباره سازیش کنم که بشه با گل ساخت بعد شروع کنیم به کار. میخوای هم همینطوری توی SC شروع کن به کار و فرمهای کلی که پیش اومد رو هر وقت به نظرت خوب شد بیار تا با هم روش کار کنیم. من گوشی تو رو ندیدم. اما اگه کارای قبلی منو دیده باشی همشون گلی هستن . اگه فرصت بشه یه رندر بامزه و تکسچر متفاوت هم میتونیم بندازیم روش.
    لطف این کار اینه که یکی از همون مدلهای خنده رو کار کنیم. چون شما و من هر دو مبتدی هستیم پس ایرادی هم نداره . میخوام بیس کار از تو باشه بعد من هم سعی میکنم دستکاریش کنم که جلوه و تفاوتش زیاد بشه.
    اون طرح پاهای برهنه و لونه جوجه ها خوبه؟ میخوای یه کار شبیه به کفش باشه یا با شوخی بیشتر موافقی؟
    به عنوان یه تفریح و تجربه بهش نگاه کن. نه یه کار با حساسیت و ترس از خراب شدن. فوقش خوب نشد ارائه نمیدیم اما من سعی میکنم بهت خوش بگذره.
    یا علی
    مهدی انتخاب و طرح و همه چی از تو. من کمک میکنم که اصولی تر مثلا باشه. یه کفش انتخاب کن که بر همون اساس شروع کنیم. تو جلو بیفت من لازم شد بلد هم بودم کمک میکنم. یه قسمتاییش باید یه نفره مدیریت بشه. شما از جایی که مناسبه شروع کن من سعی میکنم جای مناسبی تموم بشه. جایزه هم که نمیبریم خیالت جمع.
    مهدی دعام کن یه خطایی انجام دادم بخشیده شدنش سخته.
    خب تو هر جور راحتی بگو من هستم. من بیس کارم با همین برنامه هه هست.
    مهدی پایه ای یه لنگه تو یه لنگه من !
    اگه دوست داشتی دیزاینش با تو تو اجرا هم کمکت میکنم. البته من با گل کار میکنما باید بعدا دستاتو با صابون بشوری :green:
    این اصطلاحات همون چیزایی هست که سرچ رو راحت میکنه و ارتباط دانسته ها رو منطقی و محکم میکنه.
    از وقتی فهمیدم که برای کار درست باید یه روش صحیح رو مو به مو انجام داد از اصطلاحات خوشم میاد.
    توپولوژی به فورم مربوط میشه. تقارن توپولوژی یعنی حدودا متقارن هست. مثلا این دست و اون دست با اینکه کمی فرق داره اما تو این حالت میشناسه تقارنشو چون فورمهای کلی ثابته ... توپولوژی به شکل مش بندی و نوع چیدمان صفحات تشکیل دهنده مدل هم میگن.
    سیمتری هم که یعنی تقارن.
    اون امکان goz هم یعنی go application ... یعنی میشه به راحتی از این نرم افزار بدون اکسپورت و ایمپورت رفت تو زیبراش و تغییراتی داد ودوباره برگشت اینجا و تغییراتی هم اینجا داد ...

لایکش هم مخفیه اما حس میشه :rose:
    بعضی وقتا آدم که میره تو فکر خودش راه میره و بعضی اوقا قلمش ... دومی بهتره.
    یا علی
    توی زیبراش خیلی بهتر میشه البته کار کردا
    اگه x بزنی متقارن روشن میشه و اگه دوباره بزنی خاموش میشه و مدل هم به هم نمیریزه.
    یه حالت تقارن هموشمند هم داره topologic
    یکم که راه افتادی کم کم میتونی با همون دکمه goz پایین مدلتو ببری زیبراش و برگردونی ...
    فعلا یا علی
    سلام آموزشامو نگاه کن.
    خب یه دکمه هست که فلشی دوطرفه هست <=> روی اون بزنی مدلت از حالت سیمتریک و متقارن خارج میشه.
    ولی این رو باید وقتی بزنی که پایه کار رو ساخته باشی و الا دوباره کاری و شمابه سازی سخت گریبانت رو میگیره.
    اگه خواستی وسط کار میتونی دوباره برگردی ولی به زور متقارنش میکنه.
    برای مشکل نداشتن اول یه کنترل C بزن بعد کنترل V که کپی مدلت رو بهت بده بعد...
    برنامه 11 تا آندو هم بیشتر نداره مواظب باش و save as بگیر تند تند ...
    اگه خواستی مدلت اونوری بشه تو حالت چرخش یه دکمه هست.
    اگه خواستی مدلت دو تا بشه و متقارن باشه اول کمی تو حالت G ببرش سمت چپ یا راست بعد دکمه تقارن رو روشن کن دو تا میشه ....
    یا علی
    آخ دستت درد نکنه امین جان :rose:
    کارم راه افتاد . چقدر سوال مبتدیانه ای بود :green:
    خیلی مونده راه بیوفتم
    نه خب، درسته که همه ی اسمها قشنگن اما بعضی اسم ها بیشتر قشنگن. مث اسمای شما.
    خب به جای گزینه ی Open شما روی گزینه ی Merge از منوی File کلیک کنی حل میشه مشکلت.
    منم همین طور :green:
    بابا ایول، اسمای زیبایی داری، محمد و مهدی. هر دوشون زیبان. من مهدی صدات کنم راحت ترم.
    منم امینم. :green: یه دونه اسم بیشتر ندارم البته، اسمم هم مث اسم شما قشنگ نیست.
    عالیه بعدا بیشتر ازت انتظار دارم
    واقعا خوشم اومد مهدی جان.
    خوشحالم که با استعدادی. تبریک

یا علی
    بسی هم خوشحال میشم دوست شما باشم.
    سوال یا مشکلی در مورد Cinema 4D داشتید هم در حد توان و علم خودم در خدمتتون هستم.
    شاد باشید و موفق.
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا