3dsmax_davood
امتیاز واکنش
1,410

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام
    نه به قربان های عجول هیچی نمیدم...

علی علی
    سلام
    روز پیمان غدیر
    روز اکمال دین و منت خدا
    روز شاه دین و امیرمؤمنین
    روز عید بزرگ خدا مبارک و شاد و شکر
    سپاس خدایی را که ما را از چنگ زنندگان به ولایت امیر ولایت
    و امامان از فرزندانش که سلام خدا بر همه آنان باد قرار داد.

عیدی امروز مطابق سخن مولا

هر روز که در آن گناه نشود عید است.

و به مرحمتی مولا
    هر که نعمت ولایت دارد چه ندارد.

و به فضیلت مولا
    علی حبه جُنة
    حب علی سپر است از دوزخ.

یا علی
    سلام داوود :)
    بابا کجایی؟نیستی؟دست ما رو هم بگیر
    امیدوارم هر جا هستی موفق باشی

عیدتم مبارک :rose:
    روز محشر وقت پرسیدن زمن رب جلی...گفت تو غرق گناهی؟گفتمش یارب بلی...گفت پس آتش نمیگیرد چرا جسم وتنت؟...گفتمش چون حک نمودم روی قلبم...یا علی
    عیدت مبارک

علی علی
    سلام.کرکش خیلی آسونه.اما یه مشکل.کرکش رو انتی ویروسم پاک کرد.یه زحمت بکش فولدر کرک رو rar بکن برام بفرست.یه آموزش درست میکنم توی سایت با لینک دانلود کامل میزارم.
    قربان تکسچر کف شما داغونه...فایلتم مثله همشیه باز نشد...مهم نیست وایستا تا فراد خبرت میکنم...

علی علی
    سلام.این autograss جدید رو دانلود کردی؟ لینک غیر تورنت میخوام.مرسی
    سلام

خودم یک کاریش میکنم...درستش کردم خبر میدم...برای منم کار نکرد...

علی علی
    عضو گروه طالبانی؟؟؟چیز نه اشتباه شد چه سیرت قشنگی باریک...:):wink:
    سلام شرمنده فکر کردم این همون 1 گیگست نت را دوباره گشتم پیدا نشد !! دیشب کلی 1 گیگی بودامشب نمی دونم چی شد :green: منم خودم چاره ای چیدا نکردم همین 3.5 گیگیه را گذاشتم رو دانلود برادر :-?
    سلام
    داوود اینایی که فرستادی رو دیدم تو آموزش اینتریور منو خوب نخوندی برو دوباره بخون و تنضیمات رو حتما برا اساس اون بچین البته طبیعتا بهتر از کار خودت میشه ولی خوب نمیشه فقط با اون تنضیمات یه رندر بگیر با سورسه کارت برا من بفرست میخوام برات یه تومار بنویسم...

علی علی
    داوود مردم از خند خدایی دمت گرم...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:بابا جان خوب قبل از اینکه بزاری یا با من یا بهتر از من مشورت بیگیر کار کن میره خوب...ولی مردونه الان من تو شرکتم و خونه اینترنتم گازویلی...برای سشنبه چشم...بعدشم روی تکسچر باید کار بشه یعنی تو باید از متریال BLEND استفاده کنی یکیش خوده متریال یکیش کثیفیش...مردونه پاره شدم تا رفت گالری کارم...رو در واسی که نداریم...

علی علی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا