R-med
امتیاز واکنش
804

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• امید موتور محرک و توکل راننده توانایی است. طلوع شمس خراسان مبارکت پیش پیش.:rose:
    یا علی
    سلام
    خوشحال میشم کارتو ببینم. اولین تست رو که زدی نشونم بده.
    کاربر متخصص:lol:: میگن تکسچرینگ! یووی باز کردن و رنگ زدنهای عجیب روی مدل سه بعدی! ... مثلا!:lol:
    یه اسم قلمبه الکیه!
    ...
    یا علی
    سلام
    میتونی با کولاز و چیدن عکس ها کنار هم کار کنی. هر سبکی دوست داری اگه نمونه داری بذار. بتونم تو اجراش راهنماییت میکنم. بلد نباشم هم هلت میدم. اگه اصلا خوشت نمیاد یه موضوع دیگه بگو. ولی این ورزش گرافیکی رو رها نکن.
    یا علی
    سلام مهدی
    فعلا عجله دارم. برای اجراش هم هر جور که خودت ایده بدی و راحت باشی و هر سبکی میخوای . هیچ ابزار و نرم افزار خاصی هم مد نظر نیست. فقط میخوام یه کار توپ ازت ببینم. رو کمک و مشاوره! نصفه نیمه منم حساب کن!
    یا علی
    خداحافظ تمام کوچه باغ کودکی هایم
    خداحافظ شب بی دغدغه در بچگی هایم
    خداحافظ شب آرام با لالایی مادر
    خداحافظ عروسک های بی پیراهن و بی سر
    چه بد شد آسمان با این همه وسعت دگر ارزانی من نیست
    چه بد شد عکس من در آیینه دیگر خود من نیست
    نگاهم ، دست هایم ، چشم هایم پاک و روشن نیست
    نمی دانم سخاوت را کجا گم کرده ام ، در کودکی هایم
    نمی دانم کجا باید بگردم تا بیابم سادگی هایم
    اگر دنیای بعد از کودکی بی رحمی و جنگ است
    اگر پاداش بالغ گشتنم دنیای نیرنگ است
    همان بهتر که در رنگین کمان کودکی جاری بمانم من
    همان بهتر که در رویای سبز سادگی باقی بمانم من
    خداحافظ نمی گویم به دنیای قشنگ کودکی هایم
    تو را بدرورد می گویم بزرگی باز می گردم به رویایم ...
    ... اگه دوست داشته باشی برات معما یا مسابقه یا بازی طراحی جور میکنم که سرحال بشی.
    سرم درد میکنه برای دوست آزاری اونم از نوع نتیجه بخش.
    3 تا موضوع میدم یکیشو واجبه کار کنی!
    خب اولین موضوع: درباره هواشناسی یه پوستر بزن. و با این تم که زمین رو به آلودگی میره و تا چند سال آینده اتفاقات عجیبی روی زمین رخ میده.
    و خب دومین موضوع: در آینه دل چه دیدم!
    و خب سومین موضوع: یک صفحه از کتاب درس علوم تجربی کلاس اول رو کاملا طراحی و دیزاین و اجرا کنید.
    راجع به موضوعات فکر کن. با همه عجیب بودنشون تو رو به سه دسته سرنخ ابتدایی میرسونه. راجع بهشون ایده بده. اگه کمک میخوای یا سرنخ بگو. کاری که میخوای بزنی رو توضیح بده. کمکتم.
    جایزش هم یه روش جدید یا یه ابزار جدید طراحی هست. برو کارگر باش و امیدوار. برو از این مشق سخت لذت ببر. خبر و مشقاتم بیار چک کنم!
    یا علی
    سلام بر نامی که امید دلهای خسته است.:rose:
    و سلام بر مهدی خودمون.
    استاد کوچولو من چند تا احتمال میدم
    یکیش انباشتگی اطلاعاته - راهی که ته نداره سر داره - پس گم نشو تو اون شلوعی - خودتو پیدا کن
    یکیش خستگی فصلی هست - علاجش یه مدت درس یا بازی یا مطالعه هست. کشیک بکش حسش به سرعت برمیگرده
    یکیش نداشتن موضوع و انگیزه و گم کردن راهه - من یه انگیزه دهنده کامل سراغ دارم. خرج داره ...
    سلامهدی .
    همینجوری دلم برات تنگ شد گفتم بیام خوشحال بشم و برم :rose:
    یا علی
    سلام ممنونم مرسی
    بازم گلی به جمال شما دوستان
    البته نیس خیلی روز تولد من مهمه ! همه کانال ها داشتن به افتخار تولد من مارش میزدن و رژه و :))) این صحبتا
    ممنونم انشاالله جبران میکنیم :paint:
    خدا نمیخواد که براش یاداشت کنی یا بهش بگی
    خدا خودش میدونه من چی می خوام :rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا