seyed Sepehr
امتیاز واکنش
7

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• :rose:همیشه یک گل سر حال جاش هم تو گلدونه هم تو باغچه دوستان :green:
    یا علی
    سلام سید
    خوش بحال کسی که متاع پسندیده آورده.
    شما حالش هم در محضر آقایی برادر... :rose:
    سلام سید جان... خوبی شما؟ شرمنده دیر میام... کمی روزگار بر مراد نیست... از اینکه بگذریم بازم دیر اومدم که تبریک بگم اما با تمام وجود ولادت شاه ایران، ضامن بزرگ، رضای حق رو به شما و خانواده محترم و گلتون تبریک میگم :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
    سید جون خوب شدی برادر ؟:rose: گل که برات حساسیت آور نیست. کمپوت میخوای چی بگیرم. گلابی یا گیلاس؟ دفعه بعد بی سرفه بشنومت. یا علی
    V
    سلام
    السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)
    تبریک این جشن بزرگ را از این بنده حقیر پذیرا باشید

سلام مهربون
    یه خبطی کردم خب عوارض داشت.
    خدا بهت سلامتی و سرحالی بده .
    شرمنده که اذیت شدی.
    واقعا ببخشید . دوست دارم کمتر اشتباه کنم و ببخشید که ناراحتت کردم.
    دفعه بعد شاد ببینمت. منم سعی میکنم خوشحالت کنم.
    پیامت یه دنیا ارزش داره برام سید
    یا علی:rose:
    سلام سید جان... خدا بد نده... :rose: انشالل.. هر چه زودتر رفع کسالت میشه... جای شما خالی (البته در شادی ها نه در این موضوع) من هم دارم دوره نقاهت مریضیم رو طی میکنم... هنوز صدام در نمیاد زیاد... :green:
    ارادت از ماست خدمت شما بزرگوار... جای شما هسچ موقع خالی نیست در همین مدت شما در دل مایی... شما راحت باش و استراحت کن و هر امری داشتی بگید در حد توان در خدمت هستم... انشالل.. هزاران سال در کنار خانواده گل و ما هستی شما دیگه از این حرفا نزن تو رو بخدا سید جانم معلومه که عمری هست...:rose:
    همیشه شاد و سلامت و خرم باشی در پناه حق و در کنار خانواده :rose:
    به حق میسپارمت دوست و برادر عزیزم چون خودش بهترینه :rose:
    سلامت باشید بزرگ مرد... خیلی ممنونم... راستی جسارتا من خودم رو معرفی کنم... من مصطفی هستم... شما هم که سید بزرگ مایی... اینجا من با دو سید عزیز دوستم یکی شما... یکی هم سید برهانی گل... هر دوی شما هم نور چشم ما هستین... :rose:
    خیلی ارادت داریم :rose:
    سلام بر دوست عزیزم... شرمنده دیر میام برای تشکر از اینکه منو به عنوان دوست خودتون قبول کردین... مرسی :rose::rose::rose:
    امیدوارم بتونم دوست خوبی باشم... البته این ها همه نماد هست و ما بدون این اضافه شدن هم با شما دوستیم... :rose:
    ارادتمند... حق نگه دار :rose:
    خـدایا چـنان که سـرانـجام کار
    تو خشنود باشی و ما رستگار
    :oops:
    یا علی
    حضرت امیر: ذکر و یاد خدای سبحان بهترین عامل موفقیت توست.
    با همون بازی کن برادر.
    بی شوخی بهترین تفریح میتونه یادگیری باشه و برای من هست.
    برو از این همه تفریح که انتظارتو میکشه سرشار و غنی باش.
    جمعه پرخیری داشته باشی سپهر
    یا علی
    سلامسید
    دست بده. احوال. تبریک و شادباش ...

عزیز جان لینکهای قدیمی خودبه خود اینجوری میشه. از چیزی که باقی مونده استفاده کن. اگه موردی پیدا نکردی سایتای دیگه ایرانی یا خارجی هم هستن ... اگه مورد خاصی بود بهم بگو برات بگردم ... یا علی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا