hamed.f
امتیاز واکنش
1,467

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام حامد جان
    شرمنده یکم گرفتار شدیم وقت کمتری دارم بیام توی انجمن
    احتمالا با شروع ترم دانشگاه هم گرفتار تر و هم اینکه کمتر مزاحم بچه ها میشیم
    با این حال اگر کمکی از دستم بربیاد در خدمتیم
    موفق باشی :rose:
    شرمنده روی گلت. دربست نه اما خیلی قبولت دارم.:wink:

یا علی
    سلام
    الان نگاه کردم.
    اون دو کاراکتر متقارن نیستن اما میتونستن باشن. خودت تو مکس یا مایا متقارنش کن. نصفش کن بعد سیمتری بده که مطمئن بشی دقیقه. اگه هم لازم نیست دو طرفش مثل هم باشه یا میخوای با نرم افزار سه بعدی روش رنگ یزنی و درست متقارن کردنش سخته هم مشکلی نیست. خودت روی مدلسازی دقت کنی مشکلی پیش نمیاد. برای g هم که همونه.

یا علی
    سلامحامد جان :rose:
    در مورد متقارن بودن من الان رو دستگاه خودم نیستم. باید اون دو تا مدل رو ببینم. مدلهای آماده تری دی کوت هست و شاید واقعا متقارن کامل نباشه.
    اما توی متقارن بودن UVL خیلی حساس هست. خیلی اوقات فکر میکردم متقارنه اما زوم میکردم میدیدم یه جای کوچولو مشکل داره.
    برای G و هایلایت کردن هم اگه G بزنی بعد مثلا 5 بزنی براش G بزرگ میشه و با کشیدن عادی درست میشه.
    مشکل 64 فکر نکنم باشه.
    تست کن بهم بگو.
    یا علی
    موفق باش دوست عزیز. اگه یه زندگی با بوی خوش داشته باشی هر جا باشی بوی تو و بوی اونجا خوبه. بوی مهربونی :rose:
    یا علی
    سلامحامد
    عالیه بیسته.
    با اینکه اینا ساده هستن اما عالی کار شده. بعضی لوقات شاید بهتر باشه بیشتر از فضای مپ استفاده کنی یا تایل رو مثلا یک در دو بگیری.
    خیلی خوب شده. من اون خوشحالی که خودم تو این لحظه مشابه رو داشتم به یاد آوردم.
    شاد باش اگه یه آدم مهربون مثل تو اینقدر بهم انرژی میداد هم کافی بود برای خوشحالیم.

نمیدونم چرا ولی احساس شادی عمیقی دارم.:rose:
    موفق باشی
    سلام
    آفرین. آفرین. آفرین ... صد آفرین.:oops:
    بهت تبریک میگم که موفق شدی منو تحمل کنی و یه برنامه عجیب رو یاد بگیری. کار کن و تلاش کن. این برنامه عجیب برای خودم یه اعتماد بنفس گنده بود و برای تو هم هست. مبحث جالبیه و به تجسم و کنترل تکسچر خیلی کمک میکنه.

خوشحالم میکنی. خدا خوشحالت کنه.

همین جا لینک بده. یا همین صفحه خودم. درسته تاپیک نو میشه اما ملت خیال میکنن خیلی زیاده میترسن.
    اگه آپ کردنش سخت بود بهم میل بزن.
    موفق باشی دوست گلم.
    دوست دارم همیشه تبریکای بیشتری بهت بگم. دوست دارم همیشه موفق باشی

:rose:
    یا علی
    حالا بده واسه احترام جمع بستم؟!:wink:

شکلک های جالبی داری از کجا گیر آوردی؟
    سلام حامد جون
    ما زیر سایه شماییم
    یه نیگاه کن
    خیلی عالی شده.
    فقط باید حواست به نوع کشیدگی هم باشه چون ممکنه هر فیس در یه جهت طول یا عرض کشیده بشه و uvl اون رو که در واقع تغییر مساحت هست به عنوان تغییر کشیدگی بشناسه. توی مپ چکر هم باید ببینی که مربعی تر باشه و مستطیلی و به هم ریختهخ سبز نشن. در واقع بهترین تست همون مپ چکر خودشه که رنگا رو هم نشون میده. ... میدونی چندین وقته به برنامه دست نزدم و اون کله گاو همینجوری رو دسکتاپم داره نگام میکنه. خیلی هم لازم نیست مته به خشخاش بذاری. همه چیز بر حسب تست و خروجی معلوم میشه.
    موفق باشی.

یا علی
    سلام
    مرحله 8 رو تو مثال ها میشه فهمید. بازم بخون اگه خواستی برات موردی توضیح بدم.

یا علی
    همه هر روز باید نو بشیم و پاک بشیم. اگه بشیم دنیا گلستون میشه. اگه نشیم هم که هیچ. منم گناهکارم. تو از من چی میدونی. حکمت خداست که درون انسانها مخفیه. برای همین باید همیشه شسته بشیم. :rose:
    دوستت دارم:rose:
    یا علی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا