Leoric
امتیاز واکنش
219

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام خوشحال میشم تو قسمت گرافیک persicaforum.ir پذیرای شما باشم....
    غلومم آبجی :دی یک شاخه گل از اینجا می دم بهت یه دونه رو می دم بچه ها بفرستن کنترل کاربریت :دی :rose:
    آخِـــــــی فدا خوشکلیات که ندیدم بشــــــــــم من.به قوله اجیم درد و ول کن خودتو راحت کن تصدقتو برم.عزیــــــــــزمی
    الهی قربونه دوسم-داداشی گلم بـــــــــــــــــرم.گریه چرا؟ بدخوا مدخوا داری کشتن که زور ندارم، بگو با یه بوس حلش میکنم :wink:
    سلام پسر خاله
    بابا بیا پیش ما صحبت کن اون پرچمو بزن نمیری بحرین ! یه اتاق فقیرانه که پذیرای شماست.
    همینجوری اتفاقی اومدم. پسر خوب من از کجا بدونم تو دلت با من حرف میزنی...
    من اونور دیوار هم صداتو گوش میکنم به شرطی که خبرم کنی که داری حرف میزنی
    صحبت هات در مورد رفیق بی کلک و بهره های خوب هم درسته ... حیف که این مدلیه ...
    هنوز از انرژی سرخت چرخم میگرده. اعیاد پیش رو برات رنگارنگ باشه
    یا علی
    چیم انحرافی نیست که سایتم نباشه ! :دی .اول سلام دوم . عیب نداره داداش با آینه هم حرف می زنیم . رفاقت اینجور چیزها رو هم داره دیگه . اسم مستعارم Leoric لئوریک . از یکی از شخصیت های بازی Allstars گرفته شده . خودم دوست داشتم اسم خودم باشه اما چون اون قبلا گرفته شده بود از این استفاده کردم . اسم خودم هم دامون ه. پسرخاله ، خاله پسر ، کوچولو . رفیقی دیگه بگی دختر خاله هم میگم ککش نگزه . دوینت آرت . از خیلی چیزها بد میشه خوبم استفاده کرد .. با حرفتون راجع به انحرافش موافقم . اما حقیقتش اینه تو این سایت مثلا راجع به ماه رمضون خودمن از ایرانی و خارجیش چیزایی پیدا کردم که تو هیچ سایتی ندیده بودم و واسه خودم الهام بخش بود . اما اگه رفیق بگه .خرابه .... خراب رفیقم . نمی ریم!!! :دی ( قیافه من با یه لنگ تو دست ، چسبیده گِل یه درخت و خالکوبی رو بازوم که نوشته رفیق بی کلکل مامی :دی) :cool:عیب نداره خیالی نیست با آینه ،شیشه ، در و دیوار هم زبون میشیم اگه بدونیم اون ورش رفیق نشسته . به عشق سه کس . منصور ، معین و هیچکس :lol:
    راستی اومدم اینجا یه سراغی بگیرم دیدم با آینه داری باهام حرف میزنی ... اولا قابل شما رو نداره ثانیا اسم شما یکم سختالتلفظه میشه فارسیشو مرحمت کنی یا یه مستعار به ما اختصاص بدی... راستی پسرخاله خوبه یا اسم دیگه؟:lol:
    ثالثا دوینت آرت درسته سایت حرفه ایه اما مهنیش میشه هنر منحرف... خب من از اسمش و از اکثر مطالبش نفرت دارم. شایسته شما هم شاید نباشه ...طرح جدید هست اما اون رنگی ها حوصله و حال میخواد... اعترافا میخواستم یه حالی ازت بگیرم اما حال خودم گرفته شد بعدش که تا حدی توبه کردم یکمی فهمیدم چیکار کنم... خب حس رقابت دیگه رفت الان جلوی رفیق دیگه دستم به ماشه نمیره...
    مرامتو:rose:
    یا علی
    آرزوی بهترینها رو برات دارم! امیدوارم که طرحت رو بهم بدی به اسم خودم بندازم deviantart کلی پزش و بدم ! :دی منتظر طرح های جدیدت هم هستم ! :rose:
    سلام پسرخاله
    آقایی برادر
    به برکت مشقی که بهم دادی خیلی حال کردم و خیلی از ضعفهای خودم و ظرفیتهای نرم افزار رو پیدا کردم...
    از بابت روحیت شرحصدرمندانت هم احساس شرمندگی و سرحالی میکنم.
    از جنگ زرگری هم من به شخصه لذت بردم. شاگرد کوچولو تو تقلید از کارت شکست خورد....
    سفارشت آمادس. فرصت بشه برات میرفستم:paint:
    یا علی:rose:
    سلام . خیلی ممنون . شما لفط دارین :دی . زبون قشنگیه ! قورباغه اییه ؟؟ :دی
    سلام خوشله
    میدونی چه قده خوبه تو دوسه منی؟نمیدونی که
    هوارتـــــــــــــــــــــــــا دوسمی به هیشکی ام ..(بیــــــــــــپ)..!
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا