M M mohsen162 Mar 9, 2011 آقا شرمنده زحمت براتون دارم یک اسکریپ آپلود و دانلود میشه بگید از کجا باید بگیرم من سایتها زیادی گشتم اما همشون آپلود نه دانلود اگه خواستید آدرسشونو بهتون میدم یک اسکریپ بگید من تجزیه تحلیلش میکنم یاد میگیرم بازم شرمنده
آقا شرمنده زحمت براتون دارم یک اسکریپ آپلود و دانلود میشه بگید از کجا باید بگیرم من سایتها زیادی گشتم اما همشون آپلود نه دانلود اگه خواستید آدرسشونو بهتون میدم یک اسکریپ بگید من تجزیه تحلیلش میکنم یاد میگیرم بازم شرمنده
M M mohsen162 Mar 4, 2011 آقا یک دنیا ممنون یک سوال دیگه گذاشتم اگه در علمتان ماهم شریک کنید ممنون میشم آخه انگار دوستای دیگم از این بحث خوششون اومده
آقا یک دنیا ممنون یک سوال دیگه گذاشتم اگه در علمتان ماهم شریک کنید ممنون میشم آخه انگار دوستای دیگم از این بحث خوششون اومده
M M mohsen162 Mar 3, 2011 سلام خسته نباشید در یک صفحه جدا عزیز من مبتدیم اگه راهنامیی کنید خیلی ممنون میشم
Mandana Feb 9, 2011 سلام خوبی مسعود هه؟ می حافظه م در حد ماهی گُلی هست...یادمه یه چیزایی از جی اف مستر پرسیدم اما بعدن بنکلن فراموش کردم میشه دوباره پیغام رو بفرستی؟ماالاه بازار شام هست این بخش پیغام خصوصیم:}
سلام خوبی مسعود هه؟ می حافظه م در حد ماهی گُلی هست...یادمه یه چیزایی از جی اف مستر پرسیدم اما بعدن بنکلن فراموش کردم میشه دوباره پیغام رو بفرستی؟ماالاه بازار شام هست این بخش پیغام خصوصیم:}
Milad Jan 17, 2011 چاکریم مسعود جون:دی نمیدونستم خودم ! کشوندیمون تو پروفایل ... حالا خیلی مونده به شما برسیم
Mandana Jan 11, 2011 خوب اره اواتارت سیاه سفید ئه.سیاه سفیدم که رنگ نیست به ارایش ما حسادت می کنی آیا؟^.^
Mandana Jan 10, 2011 شما همم بهبه چه اواتار خوشرنگی اصن چه سری چه دمی عجب پایی:دی حالا سیگارتو بنداز:سوت
Army.Hidden Jan 6, 2011 ببخشید . شرمنده . http://www.forum.irangrp.com --------------------- ولی سوتی جالبی بود