Masoud1365
امتیاز واکنش
1,602

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام خدمت شما .
    من شما را به انجمن تیم ایران گروپ دعوت میکنم. خوشحال میشم بیای.
    ممنون
    سلام خدمت شما .
    من شما را به انجمن تیم ایران گروپ دعوت میکنم. خوشحال میشم بیای.
    ممنون
    آفاق هاستينگ بابا ، خب هفته ها ميگذرد ، اما نيامد از دور دوست :دي

حتما خبر بده بهم.
    نيما آورده دلت آب... :green: بشر كي مياي تهران .. زنگ نزدي كه !!! :cool:
    نشنیده بودم..خودمم دفه اوله میشنوم:green:آو..پس باسه همینه این روکسی سیغاری ئه؟:paint:
    salam vaght be kheyr man samin hastam, mitooni komakam koni ye tarhe khoob vase tablooye :rose:arayeshgahe zanoone peyda konam
    ها بعله.دو سیب خوشبو ئه اما نعنا با طعم هندوانه ی آبی و بوی چشم ملخ آفریقایی و اینا دوس ندارم:}
    :lol:بیلیارد باز یه چیزی:))
    می به شخصه فقط از بوی قلیون خوشم میاد..به کشیدنش فک نکردم هنوز:دی
    دیدی تورو خدا؟تا اواتار رو عوض کردم بنکلن ازاد شد اینجا:دی
    می که الحمد لله لب به قلیونم نزدم تابحال حتی:)) بدترین چیزی که تابحال کشیدم نقاشی بوده :}
    مسعود گول نخور.این صادق تو قلیوناش سیانور میریزه.چند تای دیگه رو هم همینجوری کشت جنازه هاشونم میندازه بیرون.می باسه خودت میگم :دی
    برنامه نویس دیدم دودی نباشه؟بعله که دیدم! اصن برنامه نویس دیدم که برنامه نویس هم نبوده دودی نبودنش پیشکش..یا مثلن دیدم کچل بوده..نمونش صادق خودمون:green:
    صادق بی هدب با دوست جونه من درست حرف بزن :اسمایلی پسر خاله ی مسعود شدنم و کاسه از آش داغتر و این صحبتا:green:
    همه اين دود ها زير شما اصفهاني هاي موز نخورده هست
    هرچي ميكشم از دست شماهاست !!

البته مشهدي هارو هم بايد اضافه كنم ، هرچي ميكشم از دست اين عادل و مجيده .. مارو هم دودي كردن...
    واه واه واه شما اصفهاني ها كه بدتريد.

همين همشهريت از اصفهان قليون سفارشي برش خورده واسم كادو آورده ..

اي *****سرويس.. كپك ميتركيدي يه زنگ بزني بياي ببينمت !! :|

تو چيميگي ماني.. يكي بايد تورو ترك بده [IMG]
    نی خوام..همینه که هس :دی
    برو دفتره صادق خفنگ بشو مسعود دودی..بعد دیگه اصن سلامتم نمی کنم..والاه
    اصن صادقم از وقتی مهتاد شد می باهاش حرف نمی زنم.باور کن!:green:
    حالا چند وقتیه قول داده ترک کنه یکم باهاش حرفمیزنم..مگه نه صادق؟:cool:
    قربونت.. خب بشر پاشو بيا تهران بريم صفا كنيم .. تازه بيا دفتر قليون گرفتم بچه ها از اصفهون آوردن فرد اعلا... :دي
    سربازي كه يه 2 سالي هست معاف شديم.. آره ديگه.. كم كم بايد رفت :دي
    فک کنم بخاطر اواتاره می بوده حجابش کامل نیست:))
    هنوز دلیلی ندادن دوست جان.مجید داره پیگیری می کنه.چون هیچ دلیلی نمی تونن داشته باشن...
    تازه اول شب آدم کودینگش میاد :lol: حالا من اکثرا شبا نتم توسط عوامل بیگانه قطع میشه وگرنه سایت کنتور میسوزوند !
    هر کس ازم میپرسه شبها بیداری پس کی میخوابی ، جواب میدم پس روزا چیکار میکنی ؟ :green:
    کیـــه ؟ کیـــه ؟ الان شبه ؟ صبح نبود مگــه ؟ صبحه ها ! ا مستشار توی ؟ الان شبه ؟ نه ! شبه ؟ اون کیه ؟ اون نه ! اون کیه ؟ :green:( بی مزه )
    وقتی صبحا میخوابیم شب بیداریم دیگه :lol: تریپ خفاش :cool:
    به به مسعود خان ،‌چطوري !؟ خوبييييييييييييييييييييييييي ؟ قربونت داداش ... چه خبرا !؟ :rose:
    اخه برنامهنویسی و اینا سخته.در توانم نیست :دی
    اره فلشه دارم عوضش می کنم وردپرس بشه کامل(که زحمت وردپرس کردنشو کسی باسم می کشه) این چیزا از آی کیو می خارجه بلادل:دی
    من و پی اچ پی؟پی اچ پی و من؟ چه چیزا :دی
    نه یادم بود قبلنا اد کرده بودمتون.بعد داشتم کوروش رو اد می کردم چشمگانم به جمال یوزر شوما روشن شد:دی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا