Reza2kn
امتیاز واکنش
2,337

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلاااااااااااااااااام آقا رضای گل ...
    داداش بد دلم تنگ شده برای مجید آنلاین ...
    تازه تونسم بیام سایت ... چند سری میومدم ولی متااسفانه سایت مشکل داشت ....
    داداش چه خبر از بچه های افتری؟
    ماشالا یادت نره:دی
    24 رو دیدی؟ارزش وقت گذاشتن واسه دیدن رو داره؟
    نظرت راجع به دکستر چیه؟خیلی جالبه
    سلام عزیزم
    ممنون
    اونطور که شنیدم سریال بینی
    من سریالای لاست تا آخرین قسمت پخش شده قسمت 12،فرار از زندان کامل،فرینج قسمت 12 فصل 2،فلش فورواردقسمت 14 فصل 1،دکستر پایان فصل 2
    24 و سوپر نشنال هم تو لیست دیدمه
    تو چی؟
    نخیرم نیمیشه.خودت باید بیهای...
    بابا می که دورتر ام اما دارم میرم...تازه ازون ور یه ایران گردی هم میرم به جبران عید:cool:
    سلام میایی تیم ورکینگ کار کنیم؟
    کار مهمی باهات دارم کجایی شیرازی تا ببینمت؟
    ممنونم که به فکرمی منم دلم یه ذره شده ولی شاید دیگه دوره من تموم شده
    دیگه زیاد نمیام
    موفق باشید
    اههههه.گناه دارم آقاااا!!!!
    تا آخر هفته تاپیکشو می زنم.حلهههه؟:green: بخندی هم خون ات حلال ئه:>
    نخیر آقا هر جا هستم آسمون شریکیم...چی فکر کردی فکر کردی می کم الکی ام؟:>:دی
    می خوبم.زیستگانی می کنم تو چه می هاینی دوس جونم؟:rose:
    راستی نمونه کارهاتو بهم بده حرفه ای هاشو ببینم شاید باهم کار کردیم ها؟
    سلام
    در مورد حرفات و استاد ببین از یک نفر سوال نکن استادهای رو که میگیرن یک امتحان اصلی از هند انلاین ازشون میگیرن و در مورد نحوی دارس دادنشون هر درس رو نظر سنجی میکنن از بچه ها که خوب یا بد که اگر بد باشه بیرونش میکنند من که راضیم مالتی مدیا هم رفتم مثلا استاد ما کارهاش تو سایت سی جی هست فوق العاده حرفه ای هست اون حتما دلش از یکجا پر بوده خوب نتونسته برنامه نویسی یاد بده بیرونش کردن
    نمونه اش زیاده
    اما در مورد مدرک و که راحت قبول میشی اره راحت وارد میشی اما قبول شدن توش کار حضرت فیل است که هر ترم امتحانش انلاین از پورتال هند که تمامی سوالهاش متفاوت است این ضعفشو کاملا برطرف کرده
    هزینه هر سیمستر 1میلیون تومان میباشد که 6ماه میشود در ثانی شما مدرکتو از دانشگاهی مثل سندن کراز استرالیا یا ام ام یو مالزی یا دانشگاهی درجه اول استرالیا یا اروپا میگیری بد نیست یک مشاوره بیایی و اطلاعات کامل بگیری

موفق باشی
    سلام خوبین؟
    من خودم موسس تاپیک دعوتنامه گوگل ویوم ولی الان اکانت جیمیلم بنا به دلایلی غیرفعال شد،چون براتون دعوتنامه فرستادم الان امکان ارسال دعوتنامه به من رو داردی
    ممنون میشم یه د عوتنامه برام به این آدرس بفرستین
    [email protected]
    چی رو ترکوندم ؟!! خب ببخشید دیگه تکرار نمیشه :D
    والا بدم نمیاد کلیپ هم بسازم و اتفاقا یه چیزایی تو ذهنم هست و دارم اجرا میکنم ( البته داشتم اجرا میکردم که پشیمون شدم فعلا )
    بس که مشکلات دارم تو این قضیه، یکی اینکه از افتر افکت یا ناک یا ... هیچی نمیدونم، واقعا هیچی . :cry: همین قضیه دستم رو برای همه کارها و ذهنیاتم میبنده .
    دیگه اینکه با همین مایا مشکلاتی دارم که تو انجمن سی جی سوسایتی با اونهمه یوزر یک نفر نمیتونه مشکلم را حل کنه :sad:
    هر کاری انجام میدم باید بین همین مایا و فوتوشاپ باشه.
    اگه کامپوزیت خوبی هم بلد بودم خیلی کارا میزدم.
    البته با تمام این توصیفات مطمئنا به کارهای دوستانی مثل شما نمیرسه، فقط پا تو کفشون میکنیم برای تنوع در زندگی :wink:
    سلام مرسی در مورد نظرت
    این اکادمی اپتک شیراز تو خیابان قصر الدشت سر قم اباد است
    مدرکش از هند صادر میشه 3 سال ایران میخونی سال اخر از دانشگاهای استرالیا و یا اروپا باید فاروغ تحصیل شوید که لیسانس را از انجا میگیری
    اینجا ای تی محض درس میدن نه دین نه زندگی نه ریاضی فزیک فقط و فقط ای تی که به 2 شاخه تقسیم میشود یکی خود ای تی برنامه نویسی یکی هم مالتی مدیا و انیمیشن و سطح اموزشیش فوق العاده بالا هست. از استادهای برتر ایران استفاده میکنند و باید به زبان انگلیسی مسلط باشی و کتابها از هند و از اکسفور میاد

تو مالتی مدیا :
    طراحی سکیس زدن
    ایلیستریتور 1 و 2 و کارل
    فتوشاب
    3 مکس
    سینما 4 دی
    visual fx
    و تمامی برنامه های که به مالتی مدیا مربوط و صدا گذاری مربوط
    افتر افکت ادوبی پری مایر و غیره
    که 6 سیمیستر که مدت 3 سال میشود هر سیمستر 6 ماه له طول می انجامد و امتحان نهای انلاین از پورتال هند و فوق العاده سخت میباشد به گونه ای که سوال شما با بغل دستی شما تفاوت دارد
    اطلاعات بیشتری خواستی بخش مشاور هست در انجا منم در خدمتم یا علی
    showthread.php
    سلام
    چه خبر از اون مجموعه ها ؟
    اگه نشده من این هفته خودم اقدام کنم
    سلام.
    اين پكيجا خيلي معتبر اورجينال نيست همش از يه كمپاني سادس ضمنا اين مجموعه حاصل جمع مجموعه هاي مختلف آموزشيه زيرنويساشم از يه سايت دانلود شده بعضيا اونجا مثل خودمون كپي رايت براشون معني نداره بعدشم در جريان هستي كه قيمت مجموعه هاي اورجينال چقدره.....!:shock:
    سلام.
    يه پكيج با خودم آوردم كه Cinema 4D & 3D s Max & Belenr 2010 از سطح معمولي و پايين تا حرفه اي ترين سطح آموزش ميده تازه نزديك 5000 هزارتا پروزه آماده و آموزشي، 1500 Plugin و چيزي حول و حوش 10000 فوتيج همراهشه خلاصه خيلي عالي تمامي فيلماي آموزشي با زير نويس فارسي هستن حجمشم نزديك 68 DVD ميشه...
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا