HamidBN
امتیاز واکنش
4,366

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام
    میبخشین من تو قسمت اخبار فیلمسازی پستی ارسال کردم درباره ساخت فیلم ولی نمایش داده نشده و جوابی هم نگرفتم، ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام حمید جون...
    اتفاقا دیروز و امروز تو فکرش بودم...
    چشم امشب سفارش میدم با آدرش تو که بیاد اونجا کپی بزن بفرست برای من سهم خودمو هم واریز میکنم به حسابت اوکی؟؟
    فقط تا شب آدرستو بده...
    موفق باشی:oops:
    سلام
    ترجمه قابلیتهای جدید نرم افزار مایا 2011 در اینجا
    یا حق
    :lol::lol:
    عجب!!! :دی
    چشم غم نخور خودم میگریم تو آدرس پستی آدرس تورو میدم کارت که تموم د بفرست بیاد اینجا :wink:
    این میخواد جواد نشه این پک ئه...
    تو دعا کن این کلیپ رو که با این فیلمبردار@#$% گرفتیم و بتونم یه جوری که آبرو بر نباشه تو PMC دربیارم ، بعد این مجموعه رو ببینیم از کلیپ های بعدی خودم فیلمبرداری میکنم خیالمم راحت تره...
    حمید میگم این نوروز 88 رو تو هم یادت رفته بود؟؟؟؟:shock:آخه قرار بود بعد از 13 قوانین رو بذاری...
    من تو امضام دیدم.. گفتم اااااااااا:-?
    من ایشالا اگه خدا بخواد تا شنبه از شر این کلیپ راحت میشم و تمومش میکنم و میدم صاحبش:neutral:
    ایشالا بعدش بزنم تو این ...
    برای این چشنواره نمیشه موشن گرافیک خالی استفاده کرد؟ حتما باید فیلمبرداری شه؟؟
    اگه میخوای یه پست بزن تاپیکش بیاد بالا اونایی که ندیدن یا یادشون رفته یادشون بیاد:lol:
    سلام حمید جان
    امید وارم حالت خوب باشه.

ببین من خیلی ازت انتظار دارم.سعی کن مایا رو حرفه ای یاد بگیری. :paint:

باید به این تری دی مکس کارها نشون بدیم قدرت مایا رو. :cool:

از روزی که مایا رفت تو دست آتودسک فقط از مایا برداشتن و گذاشتن روی تری دی مکس و به مایا زیاد نرسیدن.:mad:
    نشونشون میدم دنیا دست کیه.
    خودت باهاش حرف زدی؟؟؟
    چتی؟؟ والا من ندیدم آن شه! بهم هم نگفت که چقدر تخفیف میده اونروز ! اگه تا امشب تونستم بهش بگم که بهت میگم ، نشد بگو چند میشه-10% واریز کنم به حسابت :-?
    چشمم روشن بهار کیه؟:دی
    میسی حمید مهربون بهار تو هم با تاخیر مبارک..این تبلت ات هم گوشه ی اتاقم زاد و ولد کرد لونه خرگوش شد نمیخوای ببری؟:))
    سلام حمید جون
    چاکرم:rose:
    والا من با صاحب فروشگاه حرف زدم ، گفت بهت تخفیف هم میدم بذار ببینم چند میتونم ازش بگیرم ، بهت اطلاع میدم:cool:
    حمید جان بسته دیروز به دستم رسید،دستت در نکنه

راستی تو یکی از دی وی دی ها یه فایل با فرمت mds بود،نمیدونی با چه برنامه ای باز میشه؟اسم فایل هم این بود:
    Simply Maya-Best 3d Video.mds
    سلام، خوبي؟
    فروشگاه راه اندازي شد!
    حتما بيا و ببين، شايد چيز به دردبخوري بود كه بخري!!!
    آخه شما كه پولداري بيا يك كم از اين پولات رو توي فروشگاه ما خرج كن!
    http://www.amir-ghazizadeh.com
    سلام دوست عزیز
    عیدت مبارک باشه.امید وارم همیشه شاد و سربلند باشی و هر روز موفق تر از دیروز باشی.

سلام حميد جون:oops:
    عيدت مبارك!!! ايشالا كه سال شادي و موفقيت براي خودت و خونوادت باشه!!!
    شرمنده اين ADSL چند روزه قطعئه نتونستم بيام تبريك بگم....
    بازم عيدت مبارك!!! :rose:
    موفق باشي:oops:
    سلام آقاي مدير
    من ميخواستم يه درخواست موسيقي براي كليپ بزارم توي انجمن ولي جايي پيدا نكردم كه بپرسم . آيا محلي براي اينجور درخواستها توي اين انجمن هست ؟ چون فكر ميكنم براي يه انجمن با موضوع كارهاي ويدئويي نبود همچين بخشي يه نقص ميتونه باشه .
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا