pclord
امتیاز واکنش
3,031

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام سجاد ببین این uvلایوت رو دل کردم من چیزی همراش نیست برا کرکش داستان چیه ؟

یه صفحه باز میشه خیلی هم مسخره توش یه edit , refresh هست و چندتا لینک به زبان عجیب و غریب :دی

چه جوری کرک کنم تا محیطشو ببینم ..

مخلصیم ؛
    ميگم سجاد جان من برهانم.... :green:
    فرهاد اينجا عضو نبيد....
    نه آخ می دونی من بعضی کارهای خیلی خوف دیدم که با همین ری فایر انجام میشه می خوام ببینم به غیر از این آزمایشای میرودیم چیزه دیگه ای هم هست که حرفه ای باشه؟
    دربارهآموزشهای RAYFIRE که گذاشتی .
    می خوام بدونم اینا همونایی هستن که توی سایت mirvadim سازنده خود پلاگینه هستن یا نه یک سری جیدید هستن . من همه اونایی که توی خود سایت میرودیم هستنو دانلود کردم اما advance نیستن می خوام بدونم اونایی که شما توی تایپیک گذاشتی همون تو سایتیان یا نه یه سری جدید هستن
    ممنون.کمکی خواستی واسه داغونتر کردنش بگو.:lol:
    نه شوخی کردم امیدوارم درس بشه :oops:
    سلام میخواستم بدون vue 8 رو دانلورد کردی با فایلهای extra اگه آره.فکری برا فروشش داری من هستم اگه میشه قیمت بگی ممنون میشم.چون فکر میکنم پلاگینش از مکس 2010 پشتیبانی میکنه.بازم ممنون
    آها اون یه اسکریپت بود که استفاده کرده بود / یافتم بهت لینک میدم چون چیز خوبیه /
    راستش دنبال یه کمک کننده برا uv خود مکس بودم که تو یه آموزشی دیدم اما کیفیتش پایینه نتونستم اسم وصله رو بخونم تو آموزشی /

قبلش از uv layout استفاده کرد گفتم شاید مچ میشه با اون ...

حالا حجمش چقدره ؟ اگه خیلی پایین هستش و اذیتت نمیکنه آپ کن ..شرمنده من هی ..

قربانت سجاد جان /
    سلام خوبي ميشه آدرس مركز فروش و شماره مهندس رسول نصیری رو برام بفرستي ممنون ميشم من بيشتر كتاب در مورد mental ray و vray ميخوام اونا رو كه داره ؟
    سجاد شدی ابر دانلود سایت :wink: آقا من دنبال یه لینک مستقیم از uv layout برای مکس 2008 هستم

دادا چیزی سراغ داری من نتم افتضاح google رو با تردید باز میکنه

مخلصیم ؛
    آخه اینجوری یه مشکلی پیش میاد مثلا طرف میگه میخام آمار بالا میره بعد زیرش میزنه.برا اینکار اول باید حالت پیش فروش باشه که بعد اینکه تعداد آمار سفارش مثلا از 20بالا رفت 30% مبلغو بریزن تو حساب و بقیه مبلغ موقع تحویل محصول باشه.یا باید مثل سایت cloob.com اعتبار تهییه بشه برا خرید
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا