Erfan
امتیاز واکنش
10,037

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• با سلام

سال نو رو پیشاپیش تبریک میگم خدمتتون عرفان جان

تاپیک تقویم رومیزی سال 1389 رو دیدم خیلی قشنگ بود عزیز دسته گلت درد نکنه

عرفان جان یه سوال داشتم از خدمتتون

اونم اینکه در پشت زمینه سیاه از براش استفاده کردین ؟ اسمش چیه ؟ میتونم لینکی ازش برای دانلود داشته باشم ؟

و اینکه برای طراحی پک کدوم شرکت خوبه برای خرید (منظور مجموعه عکس با dpi بالا و اینکه مجموعه کامل باشه ) در هر زمینه عکس داشته باشه

ممنون میشم در این مورد هم راهنمایم کنید

با تشکر از شما

موفق باشید
    Erfan جون اگه لطف کنید و لینک برنامه فوتوشاپ رو پ.خ کنـــید ممنونتون می شم .
    سلام
    خیلی ببخشید . من به تازگی برنامه ی photoshop cs4 رو دانلود کردم از چندین جا اما در تمام موارد وقتی در اواسط نصب هست یک ارور می ده که نصب photoshop cs4 failed و وقتی دلایلش رو چک می کنم می نویسه که به خاطر مشغول بودن برنامه های دیگر است اما من تمام برنامه هام موقع نصب بستس حتی آنتی ویروس و فایر وال .و ...

میشه یه کمکی کنید ؟

الان اومدم اددتون کنم اما قبول نکردید ...
    سلام عرفان جان ، كارات خيلي تميزن براي طراحي يه قالب چند مي گيري ،
    مثلا مثل همينا كه گذاشتي واسه نظر خواهي ،
    من مشتريامو مي فرستم پيش نويد ، البته انصافا كاراشم خيلي تميزه ،
    لطفا قيمتاتو واسم پ خ كني !
    موفق باشي
    سلام داداش عرفان عزیز :rose:یه جایی دیدم که تو جمع جنوبی ها عضو هستی اگه اشتباه نکنم راه اندازی اون جمع هم از خودت شروع شده بود من بهبهانی هستم تو کجایی هستی؟ و مطلب دوم:من میخاستم بدونم روش کار این ((مجموعه لوگوهای نوروزی وردپرس فارسی)) به چه صورته؟ نقاشی میکنی بعد اسکن یا از اول با فتوشاپ کار میشن اینها؟ضمناً اگه اشکالی نداشته باشه من چطور میتونم فایل psd این کارها رو ازتون بگیرم؟
    سلام خسته نباشید.
    می خواستم بدونم که توی سایت تاپیکی مربوط به ساخت قالب عکس هست یا نه؟
    اگه هست میشه لینکشو بزارید؟؟؟؟؟
    من سرچ میزنم خطا میده نمتونم پیدا کنم !!!!
    ممنون
    یا حق
    سلام
    خوبي؟
    يه سوال داشتم
    ميخوام بدونم چرا تو اين فروم انقدر مطالب به هم ريخته ست
    شايد نرم افزارها كلاسيفايد شدن
    ولي تو آموزش نرم افزارها يا تكنيك ها و اجراي تصاوير اون اصلا طبقه بندي و عنوان بندي صورت نگرفته
    شما مديران فروم و اعضاي فعال اون كه PHP كارهاي قدري هستين يه فكري براي اين موضوع بكنين
    لطفاً
    البته من فرصت ندارم زياد اينجا سر بزنم ولي فروم خوبيه ، خوشحال ميشم كه بچه هاي با استعداد رو اينجا ميبينم
    ممنون
    مديريت زمان خيلي با ارزشه
    ياحق:rose:
    life is not the amount of breath you take
    it's the moments that take your breath away

have nice moments
    farrokh tabande
    سلام خسته نباشید
    میشه چند لحظه بیاین یاهو ؟
    چند تا سوال در مورد فتوشاپ دارم
    مبتدی ام !!
    ممنون میشم .
    torres9_spain
    سلام عرفان
    لطفا با پست هایی مثل لینک پایین برخورد کنین این انجمن یه انجمن علمیه ساسی نیست و پست های این آقا هیچ ارتباطی با لینک ها نداره و به نظرم واقعا مشکل اساسی و جدی داره.لطفا برخورد کنین تا باعث فیلتر شدن این انجمن نشه
    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=138021
    راستی عرفانی یادم رفت تشکر کنم خیلی لطف کردید هم برا پوسترا و هم برا اومدنت.خیلی چاکریم:rose:
    ا از کجا ملوم مهدی اون وسط بود وگرنه ملوم نبود چه فاجعه ای رخ میداد
    به به به
    برادر سایتتون قالب جالبی داره
    موفق و موید باشید
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا