gigamax
امتیاز واکنش
2,788

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• salam
    man motaeasefaneh tazeh ozv shodam
    va baz motaeasefaneh taze ba after effect daram kar mikonam va too in moddate kam asheghesh shodam . kare aslim tadvine . ama na herfeii . ye chize mobtadi . az avali ke vared site shodam dar mored film hamash sohbate shomast . mikhastam komak konid ta betoonam ye afterlife vaghei sham .
    mer30
    نه عزیزم... عوامل بیگانه پروتکل RMTP ایران رو میبندن سرعت اینترنت رو کم میکنن و پدر ما رو در میارن یا شرکت مخابرات؟:green:
    :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    ای خدا ایشالا پدر و مادرشونو نیامرزه:mad:
    دوباره این پروتکل کوفتی رو بستن نه میتونیم FLV ببینیم نه دانلود کنیم:cry::cry:
    می خواستم یه چیز خیلی باحال بذارما:sad:
    ما نوکریم متین جون:oops:
    خسته نباشی:rose:نه بابا حرفه ای کجا بود؟:green:راجع به ترجمه هم والا تعریف از خود نباشه زبانم خوبه، اونم برای اینکه قبل از اول راهنمایی کلمه انگلیسی اینور اونور میدیدم می رفتم دنبال معنیش سال اول راهنمایی هم معلم زبانمون خیلی خیلی آدم درست و باحالی بود دیگه زبان رو ترکوندم:paint:ولی یه مشکلی هم داره اون روز با بچه های دانشگاه رفتیم نمره ها رو ببینیم توی سایت زبان بهم داده بود 19.5 کلی هندونه زدن زیر بغلم:mad: از قسمت تعریف از خود بگذریم:snap:درخدمتتم اصیل :rose:
    موفق باشی:oops:
    سلام رضا جان ... مرسی تو لطف داری

والا میدونی من حدود 1.5 ماهه سیستم ندارمک که بتونه درست و حسابی افترافکت رو اجرا کنه ... یکی از مهمترین علتهای کم کار شدنم هم همینه ...
    5 صفحه مطلب مفید باشه بهتر از اینه که 1000 صفحه باشه امااندازه 5 صفحه توش مفید پیدا بشه ... من دارم یه کتاب ترجمه میکنم در مورد جلوه های ویژه ... ان شالله تموم که بشه دربارش مینویسم اما شما که خودت ماشالله حرفه ای شدی .. شما هم بسم الله ...

من امشب یه مطلب جدید دارم ترجمه میکنم که بذارم تو فروم ...

رضا راستی ترجمت در چه حده ؟ از تو قرار بود کار بکشم !!
    سلام استاد متین:rose:
    خوبی اسپیلبرگ جان؟:green:
    دیدم آنلاینی گفتم یه سلامی عرض کرده باشم...
    میگم حیف نیست این همه استاد مثل شما و بقیه با این همه سابقه اینجا هستین و قسمت استودیو فیلم سازی فقط 5 صفحه داشته باشه؟؟؟:cry: بابا ما هم میخوایم یاد بگیریم:sad:
    البته درک میکنم شما سرت شلوغه ولی یه مدت هست نمیدونم چرا ولی کلا اینجا سوت و کور شد مخصوصا بخش فیلم سازی و افتر...
    ایشالا امتحانام فردا تموم میشه 20 تا تاپیک میزنم همتون باید بیاین :neutral::green::rose:
    سلااااااااام داداش متین گل:oops:
    خیلی ممنون داداشی:rose: ایشالا اونجا رو فعال بکنیم و از تجربه های شما و اساتید دیگه بهره رو ببریم.
    در خدمتم:oops:
    موفق باشی:rose:
    همه شاهد باشین که من بهش هشدار دادم ..خودش می خواد بیاد

حالا که اومدی بیا از خودم بگیر... افترافکت اعلی دارم کار خود کالیفرنیاس ... میبرتت فضا که دیگه برنگردی :green:
    آره بابا
    توضیحاتت توی تاپیک فیوژن وسوسم کرد
    رفتم هفت هشت تا تیوتوریال دیدم

خیلی باهاش حال کردم
    بعد از امتحانا میوفتم روش تا یادش بگیرم
    یه انجمن معتادین گمنام پیدا کن توش ثبت نام کن ... به دردت میخوره ....

حالا من معتادت کردم مگه ؟
    متین خدا خفت نکنه

رفتم تو کف افتر افکتز

خدا از کار و زندگی بندازدت ایشالا
    خواهش میکنم رضا جان ... کاری نکردم

امین گل واسه چی ؟ :green:
    خیلی خیلی خیلی ممنون بابت نظرت داداش متین:oops::oops:
    مشکلات رو حل کردم و گذاشتم رندر شه به محض اینکه شد آپلود میکنم و میذارم...
    راجع به Motion Blur هم اون Global شو روشن کردم ، گفتم مال این لایه هم باید چک بخوره ها :دی آخه گفتم این دایره هاش که میاد بیرون خیلی تر و تمیزه نباید باشه :green:خیلی ممنون. کاش میتونستم کیفیت اصلی شو بذارم اینجا که حال بده.:sad:
    خلاصه خیلی چاکریم.
    موفق باشی:rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا