HamidBN
امتیاز واکنش
4,366

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• دوست عزیز اسم اونجا چی بوده؟
    شماره ای چیزی ازش نداری؟
    سلام
    خسته نباشید- اگه امکان ارهه ترتیبی بدید تا به سوالهای همه دوستان جواب داده بشند
    به نظر میاد دوستانی که کاربلد هستند فقط جوب حرفه ای ها رو میدن و سولهای ما بدون جواب میمونه
    solam
    بالاخره اومدم دیگه:D
    برای اون ریفیقت که گفته بود واسه طراحی وب،
    اینا مثل اینکه هنوز بودجه مودجه ندارن. برا همون فعلاً قرار شد که یک وبلاگ بزنیم و حالا بعداً اگه بودجه رسید بریم تو کار وب سایت.
    بازم میسی
    سلام خسته نباشین آفا حمید گل
    اول تبریک میگم به خاطر مدیریت چون آخرین باری که تو انجمن بودم هنوز پست مدیریت نگرفته بودین و دوم اینکه می خوام بدونم ما می تونیم با هم فعالیت کنیم من هم یه کلبه کوچیک راه انداختم و خیلی دوست دارم گه گداری فرصت کردی یه سری هم اونجا بزنی و هم ما و هم کاربرای سایت رو مستفیذ کنین من تا 30 مین دیگه آن هستم منتظر جوابتون می مونم .
    یا علی
    سلام
    خسته نباشید
    من محصول آموزش افتر افکت رو می خواهم با قیمت هر دی وی دی 900 تومان در یک تایپیک به فروش برسانم
    از نظر شما مشکلی نیست؟
    لطفا برام پیغام خصوصی بگذارید
    منتظر جوابم
    با سلام من حدود یک ماه عضو مجید آنلاین شدهام ولی هر بار که وارد سایت میشم دچار سردرگمی می شم چون اصلا نمیدونم اون اطلاعاتی که احتیاج دارم رو چه جوری باید به دست بیارم ممنون میشم اگه کمکم کنید
    اصفهان -خیابان هزار جریب - خیابان مرداویج - خیابان استقلال - شرکت آب و فاظلاب اصفهان قسمت انفورماتیک - عبدالرضا شیرانی
    کد پستی : 8168936556
    صندوق پستی :90

سلام آقا آدرس پستی ادرس پستی خونه را چون نمیارند در خونه این آدرس دادم
    راستی حسابتون به نام کی ( یعنی دقیق من صبح میخوام بریزم به حسابتون پول )
    مرسی.
    فقط اگه بشه می خوام برم خواهش کنم اون i آخرش رو برداره.
    اونجوری بهتره :دی
    دعوتنامه رسمی ، می تشریفید آیا ؟!

فایل هاستینگ اختصاصی مجید آنلاین
    سلام مرسی اما باید شما هم کمک کنید چون کار سختی
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا