rainboy75

کارامل ماکیاتو هم خوشمزسحتما برای شما هم اتفاق افتاده که در کافه های مختلف موکا سفارش دادید و هر بار با طعم جدیدی مواجه شدید. انگار هر کافه یه رسپی و دستوالعمل متفاوت برای این نوشیدنی داره.

تهیه ی موکا بسیار سلیقه ایه و بعضی کافه ها به جای اسپرسو از قهوه ی دمی برای تهیه ی موکا استفاده می کنند. دلیلشونم اینه که طعم اسپرسو اونقد شدیده که باعث می شه طعم شکلات از بین بره.

شما تو خونه می تونید برای راحتی کار بجای اسپرسو و قهوه ی دمی از قهوه ی فوری استفاده کنید.
وب سایت
https://homecoffee.ir/instructions-making-mocha-drinks/
تخصص
  1. نرم افزارهای عمومی
محل زندگی
داخل ایران

دستاوردها

  1. 1

    First Message

    Post a message somewhere on the site to receive this.
بالا