You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
rainboy75
کارامل ماکیاتو هم خوشمزسحتما برای شما هم اتفاق افتاده که در کافه های مختلف موکا سفارش دادید و هر بار با طعم جدیدی مواجه شدید. انگار هر کافه یه رسپی و دستوالعمل متفاوت برای این نوشیدنی داره.
تهیه ی موکا بسیار سلیقه ایه و بعضی کافه ها به جای اسپرسو از قهوه ی دمی برای تهیه ی موکا استفاده می کنند. دلیلشونم اینه که طعم اسپرسو اونقد شدیده که باعث می شه طعم شکلات از بین بره.
شما تو خونه می تونید برای راحتی کار بجای اسپرسو و قهوه ی دمی از قهوه ی فوری استفاده کنید.