Recent content by caesarapp

  1. C

    کمک!!! خیلی فوری

    من باید اول یه توضیح کوچیک بدم: زمانی که در dialup connection هیچ شماره ای وارد نشه و روی dial کلیک شه به مدت کوتاه طول(حدود 1 دقیقه) تا قطع شه . حالا می خواستم بدونم که کسی میدونه چطور میشه این زمان رو کم یا زیاد کرد؟؟؟؟
  2. C

    چطور میشه آدرس صفحات یک سایت رو فهمید؟؟؟

    سلام،من می خوام بدونم که چطور میشه فهمید که یک وب سایت چند صفحه داره و اسم اونا چیه؟
  3. C

    کمک فوری لازم دارم

    دوست عزیز ،سلام،اولا منظورم این بود که در safe mode ریست می شه یا نه، دوما با نرم افزار ها هم میشه کار کرد ولی با سرعت پائین.
  4. C

    کمک فوری لازم دارم

    سلام ، تو حالت safe mode امتحان کردی؟ یک سری از ویروس یا تروجان ها در مقابل نصب آنتی ویروس حساسند.
  5. C

    نحوه ساخت دیسکت غیر فعال کننده پسورد در ویندوز

    خوب کامل ایجاد میشه ،برای استفادش باید به عنوان بوت استفادش کرد؟یا راه دیگه ای داره؟
  6. C

    نحوه ساخت دیسکت غیر فعال کننده پسورد در ویندوز

    تشکر می کنم از این پست ، ولی زمانی که این دیسک ساخته میشه چطور میشه ازش استفاده کرد ، چون هیچ فایلی به ما نمایش نمیده !!!
  7. C

    بهم خوردن تنظیم زمان ویندوز

    دوست عزیز اگر این مشکل (یعنی به هم خوردن زمان)،بعد از اتصال به اینترنت ایجاد میشه از آدرس زیر می تونی ردیفش کنی: control panle/Date and timer properties/internet time بعد تیک Automatically ...... رو بر دار ،اگر هم رست نشد باتری پشتیبان رو چک کن.
بالا