نه از سایت های دیگه لینک بگیری میشه دزدی ، اونجوری حالی نمیده من میخوام منبع باشم نه یه دزد
اگه می خوای کپی رایت رو رعایت کنی تا دزد محسوب نشی باید نرم افزار های رایگان رو (یا فایل های رایگان ) رو بذاری که خیلی کم هستن (نسبت به پولی ها)
و اون ها رو هم باید دزدی کنی چون که تو اونها رو نمی سازی اون کسی هم که میسازه یا ایران رو تحریم کرده (که اگه تو انتشار بدی بازم دزد حساب می شی) یا خودش بلده چطور انتشار بده پس اگه تو با این دیدگاه که داری انتشار بدی بازم دزدی محسوب میشی
اما کاری که سایت های بزرگ و مرجع در ایران انجام می دن و به نظر من کار خوبیه اینه
که انگل سایت های ایرانی نمی شن
بلکه سایت های بزرگ دانلود خارجی رو هدف می گیرن تا نرم افزار جدیدی می ذاره اینها اون رو ریموت می کنن و متن رو هم ترجمه می کنن و... این طوری در حد سایت های خارجی می یاییم
و فقط قانون کپی رایت رو برای ایرانی ها اجرا می کنند
مانند نرم افزار های غیر رایگان ایرانی (که شاید کرک و پچ هم داشته باشند ) اما نه لینک دانلود می ذارن نه سریال و پچ و... این طوری هم نیاز نرم افزاری ایرانی ها بر طرف میشه هم محیط امن برای برنامه نویس های ایرانی
اینم بگم برای اینکه بدونید با این طرز فکر ایران کجاست
یکی واسه یک شرکت آلمانی کار می کنه می یاد گزارش رو توی فایل اکسل 2007 ذخیره می کنه و می فرسته برای یکی توی آلمان آلمانی جواب می ده که آره من آفیس 2007 ندارم لطفا اون رو با فرمت اکسل 2003 ذخیره کنید و بفرستید
با اینکه ما ایرانی های الان آفیس 2010 رو دانلود می کنیم(با اینکه میکروسافت برای فروش گذاشته) یا اگه بخریم فقط پول دی وی دی و رایت و اون تلقی رو می دیم و سریع پچ و کرک سریال های معتبر 2010 رو هم ساختیم و به راحتی کپی می کنیم
در کل هر طور که می خواهید کار کنید
اما با رعایت کامل کپی رایت شما چیزی نمی تونید بسازید و این رو بدونید اگه سایت زدید منتظر نباشید سایرین برایتون کپی رایت رو رعایت کنند
بعدشم اگه این طرز فکر رو دارید آیا وندوزتون معتبر و اصله ؟ چقدر خریدید؟
این فقط ویندوزه با رعایت کپ رعایت رایانه یک وسیله اضافیه
البته من خودم دانشجوی نرم افزار هستم و امید دارم که کپی رایت در ایران بهتر بشه اما به نظر خودم نباید برای خارجی ها کپی رایت رو رعایت کرد