پاسخ به چند سوال آخر در یک تاپیک !

شروع موضوع توسط Security9776 ‏3 ژانویه 2006 در انجمن Action Script 2

  1. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، :)
    یه چند وقتی می شد که من وقت نمی کردم به طور کامل رو دستورات مربوط به کامپوننت ها که مطرح شده بود کار کنم .من همه سوالات رو جم کرده بودم و حالا که جواب دادم واسه همین قاطی کردم که کدوم جواب مال کدوم تاپیکه :neutral: . پس همه رو همین جا می زارم .
    چون اون سوالات مربوط به چند تا تاپیک بود و من یکجا جواب دادم ، برای دوستانی که می خواهند این متن رو بخونند توصیه می کنم اول تاپیک های زیر رو بخونند : :cool:
    http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=43659
    http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=43650
    http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=43650
    http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=43778

    در مورد فارسی و دستور System.useCodepage = true; ، :)
    ببینید این دستور باید اولین خط کدی باشه که فایل فلش اون رو انجام می ده . یعنی شما باید این دستور رو در بالاترین لایه و در بالاترین خط اکشن قرار بدید تا کار کنه . با این کار مشکل فارسی فکر کنم حل بشه .


    در مورد راست به چپ کردن Accordion ،
    متاسفانه در Accordion این امکان تعریف نشده . یعنی نه در setStyle حالت textAlign رو قبول می کنه و نه از CSSStyleDeclaration پشتیبانی می کنه . البته یه چند تا راه در نظر دارم که وقت می بره تا بشه امتحانشون کرد . :eek:


    در مورد فونت های Accordion ،
    ببینید این کامپوننت از فونت های یونیکد پشتیبانی می کنه یعنی شما اگه به جای اون
    TesaListAccordion.setStyle("fontFamily", "B Kamran");
    از کد زیر استفاده کنید
    TesaListAccordion.setStyle("fontFamily", "tahoma");
    اون کد کار می کنه . :cool:


    در مورد آیکون Accordion ،
    نه شما نمی تونید این کار رو بکنید . محل آیکونی که تنظیم شده برای متن پیغام هست که باز باید روش بیشتر کار کرد بلکه بشه کاریش کرد !!!! ؟؟؟ ( چون کار نشد نداره ) .:cry:


    در مورد اینکه ببینید که درست کار می کنه با توجه به فلش پلیر سیستم کاربر ،
    شما باید یک دستور اول فایلتون قرار بدید تا بیاد ورژن پلیر سیستم کاربر رو بگیره . بعد هم مثلا اگه زیر 7 بود بهش یک پیغام نشون بده که مثلا باید از فلش پلیر 7 یا 8 استفاده کنی . چون این کامپوننت ها اکثر با فلش پلیر 7 یا 8 کار می کنند . :-?


    در مورد اون خط قرمز ، ببینید اگه دقت کنید می بینید که در کنار اون خط قرمز نوشته :
    Bandwidth:2400B/s ( 80 B/f )
    این خط قرمز اصلا مهم نیست و حالت میانگین دانلود بر فریم هست که اگه شما اون رو رو حالت های دیگه مثل DSL قرار بدید می بینید که اون عدد فرق می کنه . احتمالا اون فایلی رو هم که دیدید بالاتر از اون چیزی نبوده به خاطر این بوده که حجم فایل خیلی کم بوده ! به عبارت بهتر با سرعت دانلود شما کمتر از 1 ثانیه طول می کشه تا لود بشه !:neutral:


    در مورد تیکه تیکه لود شدن هم نه . از نظر حجمی مشکلی نداره . منتهی ولی خوب هرچه زمان کمتر باشه بهتره و کاربر سر در گم نمی شه . البته من تست نکردم ببینم می نویسه که فایل داره لود می شه یا نه ولی اگه نمی نویسه شما می تونید با فشرده شدن هر گزینه یک مووی کلیپ رو کار بیارید و بنویسید که در حال لود اطلاعات . بعد تو اون فایل ها که لود می شه در انتهاش یک دستور بزارید که وقتی لود شد اون صفحه رو از رو فایل اصلی پاک کنه . نمی دونم متوجه شدید یا نه ! :-?


    در مورد اون کلیک کردن و بسته شدن فایل هم من به قسمت زیر دقت نکرده بودم :
    windowListener.click = function(evt)

    اون پارامتر evt یا احتمالا همون مخفف event که برنامه نویسش در نظر گرفته عملیات مورد نظرش رو که همون بسته شدن هست رو تنظیم می کنه . :wink:



    خوب فکر کنم مثلا دیگه ای نمونده . اگه مونده بگید تا روش کار کنم ! :oops:
    در ضمن به خدا اگه آدم خودش این ها رو بسازه خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی راحت تره ها . این درد سر ها رو هم نداره . کنترلش هم کاملتر هست . تازه هر بلایی هم بخواهید می تونید سرش بیارید .

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  2. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    خیلی عالی بود واقعا" ممنونم :)
    فقط چند تا سوال دیگه
    ورژن FlashPlayer رو با چه دستوری می تونم پیدا کنم.
    برای این که شما گفتید

    ------------------------------------

    در مورد اون کلیک کردن و بسته شدن فایل هم من به قسمت زیر دقت نکرده بودم :
    windowListener.click = function(evt)

    اون پارامتر evt یا احتمالا همون مخفف event که برنامه نویسش در نظر گرفته عملیات مورد نظرش رو که همون بسته شدن هست رو تنظیم می کنه .

    ------------------------------------
    آخه ما اونجا Button های دیگه ای هم مثل OK , Cancel داریم این Event Click چرا برا اوناحساب نشه . پس اونا رو باید چطوری کنترل کرد؟!


    برای این هم که گفتید
    ------------------------------------
    در ضمن به خدا اگه آدم خودش این ها رو بسازه خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی راحت تره ها . این درد سر ها رو هم نداره . کنترلش هم کاملتر هست . تازه هر بلایی هم بخواهید می تونید سرش بیارید .
    -------------------------------------
    بله این حرف شما کاملا" درسته .اما مشکل اینجاست که من بلد نیستم چطوری باید این Component هارو بسازم. از رو Help هم که خواست یاد بگیرم نشد یا شاید من نتونستم از رو Help این مورد رو یاد بگیرم .
    شما منبع خوب برای آموزش ساخت Component ها دارید یا خودش یا آدرسش رو به من بدید.
    باز هم ممنونم:)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  3. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    برای به دست آوردن ورژن فلش پلیر از دستور زیر استفاده کنید :
    Version = $Version.slice($Version.indexOf(" "),$Version.indexOf(","));

    در مورد دکمه ها هم ببینید هر دکمه چون دکمه های مشخصی هستند برنامه نویس اون دستورات و پارامتر ها رو برای اون ها تنظیم کرده . یعنی مثلا واسه وقتی دکمه کلوز زده می شه یک پارامتر تعریف کرده ، وقتی yes زده بشه یکی دیگه و برای no هم یکی دیگه و .....

    در مورد کامپوننت ها هم حتما لازم نیست شما یک کامپوننت ایجاد کنید ، می تونید با تعریف فانکشن و ایجاد یک مووی کلیپ از اون ها مثل یک کامپوننت استفاده نمایید .

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  4. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما Sample برای تست اینکه یک متنی که از قبل نوشته شده با متنی که الان داره نوشته میشه تطابق داره یا نه دارید .البته خودم یه راه توی ذهنم هست اما خیلی طولانی و سخته میخواستم ببینم شما یا دوستان دیگه نمونه ای دارن که ببینم میشه راحتتر هم اینکارو انجام داد یا نه.
    ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  5. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از توضیحاتتون خیلی ممنونم :)
    اما من این قسمت رو متوجه نشدم :neutral:
    ---------------------------------------------------------------------
    در مورد دکمه ها هم ببینید هر دکمه چون دکمه های مشخصی هستند برنامه نویس اون دستورات و پارامتر ها رو برای اون ها تنظیم کرده . یعنی مثلا واسه وقتی دکمه کلوز زده می شه یک پارامتر تعریف کرده ، وقتی yes زده بشه یکی دیگه و برای no هم یکی دیگه و .....
    ---------------------------------------------------------------------
    چطوری اینارو از هم مجزا میکنه .وقتی ما سه تا Event Click بدون هیچ مشخصه ای که تعین کنه این برای کلید yes است یا no در این حالت Flash چطوری تشخیص میده اینا مرتبط با کدومه :-?
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  6. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    والا منظورتون رو نفهمیدم ؟ خوب اگه 2 تا متن داریم که یک دستور شرطی ساده هستش !

    در مورد اون دکمه ها هم ، ببینید ،
    دستورات مربوطه بر روی خود دکمه ها تعریف شده . یعنی تعریف شده وقتی بر روی دکمه Close کلیک شد پنجره باید بسته بشه .
    وقتی هر کلید فشرده بشه مثلا اکشن زیر صدا زده می شه :
    مثلا برای close ،
    _root.MyFunction("Close"

    که این پارامتر کلوز همون EVT ما هست .
    البته شاید هم به طور مستقیم توسط هر دکمه عملیات انجام بشه ولی این چیزی بود که من احتمال می دم .

    موفق و سربلند باشید ،
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  7. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    در مورد ورژن فلش پلیر میشه از دستورات داخل System هم استفاده کرد ! درست یادم نمیاد ! اما اگر یه System بزنید و یه نقطه تهش بذارید دستورات رو نشون میده !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏3 ژانویه 2006
  8. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    درسته از دستور System.capabilities.version هم می شه استفاده کرد . ولی اگه پلیر سیستم طرف زیر 6 باشه اون وقت دیگه کار نمی کنه چون با این قابلیت از فلش 6 به بعد اضافه شده .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  9. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از توضیحات شما و جناب amir_s بسیار ممنونم.
    برای متن هم من میخواستم کلمه رو پایین تایپ کنم و اگر کلمه من با کلمه معادلش با متن بالا مطابقت داشت که هیچی در غیر این صورت زیرش خط بکشه یا رنگش رو عوض کنه -امیدورام متوجه شده باشید چیکار میخوام بکنم چون خودم که از توضیح خودم سر در نیاوردم -مشکلم فعلا" فکرکنم حل شده یعنی فکر کنم جوابش رو پیدا کردم اگر مشکل خاصی بود باز هم مزاحمتون میشم
    باز هم از توجهتون ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  10. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    خواهش می کنم . بازم مشکلی بود من در خدمتم .

    موفق و سربلند باشید ...
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    ببخشید یه سوال دیگه
    من توی یک فایل Flash یک dynamicText با نام testساختم میخوام این از فایل text.txt اطلاعات رو بگیره و سپس داخل یه آرایه ای که تعریف کردنم بریزه در فریم اول این کد رو نوشتم
    کد (Text):

    loadVariablesNum("Text.txt", 0);
     
    و در فریم دوم این کد رو
    کد (Text):

    var testString:String = test.text;
    var test_Array:Array = testString.split(" ");
     
    اما کار نمیکنه یعنی اطلاعات داخل آرایه من ریخته نمیشه (فکر میکنم فایل از خارج load میشه چون وقتی یه متن ثابت داخلش نوشته شدخه باشه اطلاعات داخل ارایه قرار میگیره)
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری اطلاعات رو داخل آرایه بریزم
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  12. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    بازم سوال دارم اینکه چطوری میتونم رنگ یه قسمت از این آرایه(این آرایه من چندین کلمه استکه کنار هم داخل یه textBox قرار میگیرن) رو عوض کنم مثلا"
    test_Array[0].color = 0x00066F;
    رو مینویسم اما کار نمیکنه و رنگ اون کلمه عوض نمیشه .یا چطوری میتونم زیر خطدار کنم این یک کلمه رو.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  13. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، برای لود کردن اطلاعات از یک فایل تکست از دستور زیر هم می تونید استفاده نمایید :
    function File_Reader(File) {
    var LoadedDataM = new xml();
    LoadedData = "Not Found";
    LoadedDataM.ignoreWhite = true;
    LoadedDataM.load(File);
    LoadedDataM.onLoad = function() {
    Infos = LoadedDataM.toString();
    };
    }
    File_Reader("YourFile.txt");

    که اگر بخواهید با اون حالت browse استفاده کنید راحت تر هم هستید .

    در مورد تغییر رنگ یک قسمت یا ..... هم بهترین راه اینه که از کد های html استفاده کنید . چون در حالت عادی متن نمی تونید رنگ یک قسمت از یک تکست باکس رو تغییر بدید . مگر اینکه اون رو

    به صورت Render text as HTMl قرار بدید و بر اساس کد های html اون رو کنترل کنید .

    موفق و سربلد باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 ژانویه 2006
  14. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از پاسختون
    من میخوام کاربرم بتونه خودش یه file text رو هم Add کنه اونایی که ثابتا" و از قبل تعریم میشن .خوب از قبل داخل یه فایل Html قرار میدم و به این صورت render میکنم اما اون فایلهای .txt که توسط کاربر اضافه میشه به لیست رو چیکار کنم؟!
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  15. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    من این دستور شما رو توی فریم اول جای این خط
    loadVariablesNum("Text.txt", 0);
    جایگزین کردم
    اما فایل text من load نمیشه .باید تغیر خاصی رو هم توی فایلم برای این کد ایجاد کنم
    برای اینکه رنگ یک قسمت از این آرایه هم عوض بشه میتونید بهم بگید html که رندر شد باید از چه کدی استفاده کنم.
    بعد یه مسئله دیگه TextBox دومی من textInput است و کاربر خودش متن رو داخلش مینویسه(که ما بررسی کنیم با متن بالا مطابقت داره یا نه)میخوام اگر مطابقت نداشت رنگ اون کلمه رو که کاربر نوشته قرمز کنم یا UnderLine براش بذارم.برای TextInput امکانش هست اینکارو بکنم?
     

    پیوست ها:

    • TextTest.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 178
      نمایش ها:
      5
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  16. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    این مشکلم حل شد فقط یه چیزی رو نتونستم درست کنم .من تعداد کلمات یه متن رو با استفاده از Split(" ") میکشم بیرون حالا مثلا" در 3 Sapce داخل متنم هستم میخوام بذدونم از اول متن تا حالا چند تا کاراکتر داشتم
    .یا ببینم کلمه ای که بین Sapce اول و Sapce دوم وجود داره چند تا حرف داره یعنی ما چند تا کاراکتر بین Sapce اول و Space دوممون داریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید برای این باید از چه کدی استفاده کنم .
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  17. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ----------------------------------------------------
    در مورد تغییر رنگ یک قسمت یا ..... هم بهترین راه اینه که از کد های html استفاده کنید . چون در حالت عادی متن نمی تونید رنگ یک قسمت از یک تکست باکس رو تغییر بدید . مگر اینکه اون رو

    به صورت Render text as HTMl قرار بدید و بر اساس کد های html اون رو کنترل کنید .
    -----------------------------------------------------
    من اینکارو بدون دستورات HTML درستش کردم .جواب این سوالم رو هم برای اون مورد لازم دارم :)
    ممنون میشم برای سوال بالا راهنماییم کنید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  18. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، برای به دست آوردن تعداد کارتکتر های بین 2 تا اسپیس اول از دستور زیر استفاده کنید :
    YourField2 = YourField;
    CR = YourField2.indexof(" ");
    YourField2 = YourField2.slice(cr+1,YourField2.length);
    CR2 = YourField2.indexof(" ");
    trace(CR2);

    در مورد تنظیم رنگ های قسمت های مختلف یک متن می شه توضیح بدید ؟
    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏7 ژانویه 2006
  19. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله حتما"
    من فایلش رو براتون Mail میزنم فقط این فایل برای حروف انگلیسی درست کار میکنه اما برای فارسیش من به مشکل برخوردم .ممنون میشم برای اون موارد هم در صورتی که براتون امکان داشت راهنماییم کنید
    از راهنماییتون هم ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  20. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون . من تست می کنم . اگه فارسیش رو هم تونستم بفهمم چی کار باید کرد بهتون می گم .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏7 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید