مشکل Maximize کردن

شروع موضوع توسط M_Alireza ‏28 نوامبر 2005 در انجمن برنامه Director

  1. M_Alireza

    M_Alireza Member

    ارسال‌ها:
    342
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    این که گفتی یعنی چه؟
     
    نوشته شده توسط M_Alireza در ‏28 نوامبر 2005
  2. هادی ابراهیمی

    هادی ابراهیمی Member

    ارسال‌ها:
    371
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    مشکل من مشکل معمول Maximize
    برنامه من در سایز 640x480 طراحی شده وقتی که Maximize میشه میخواستم center بشه
    اگر تابعش سراغ دارید ممنون میشم من ازاین جستجو خلاص کنید
    البته اگر بشه بدون xtra کرد بهتر
    ممنون
     
  3. Aliakbar-ghazanfari

    Aliakbar-ghazanfari Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    با اجازه آقاي M_Alireza
    شما ميتونيد كد زير رو توي اگزيت فريم بزاري به محض رد شدن از اون فريم استيجتون به وسط صفحه منتقل ميشه
    کد (Text):
    _movie.centerStage = true
     
    [/SIZE]
     
    نوشته شده توسط Aliakbar-ghazanfari در ‏28 نوامبر 2005
  4. هادی ابراهیمی

    هادی ابراهیمی Member

    ارسال‌ها:
    371
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    16
    اقا ممنون ولی
    این کد هم مشکل من حل نکرد
    این کد stage به وسط صفحه منتقل میکنه در صورتی که وقتی برنامه از طریق Close box ,
    Maximize میکنم به گوشه سمت بالا، چپ، یعنی X ,y =0 میشه
    حالا باید چه کنم ........
     
    نوشته شده توسط هادی ابراهیمی در ‏9 دسامبر 2005
  5. Aliakbar-ghazanfari

    Aliakbar-ghazanfari Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    شما دو راه دیگه هم دارید

    اول اینکه یک VectorShap به اندازه Stage بسازی و در Exitframe مختصاتشو همیشه در وسط قرار بدی و اسپرایتهای دیگرت هم مختصاتشون رو بر اساس فاصله آنها از بالا و سمت چپ نسبت به Vectorshap قرار بدی. البته باید بگم این راه برای مواقعی خوبه که اسپرایتهات کم باشه.

    دوم اینکه شما از پروژه یک خروجی با پسوند DCR بگیری و اونو داخل یه movie دیگه واردش کنی و داخل Exitframe مختصاتشو در وسط صفحه قرار بدی. که این راه خیلی آسونه

    اگه نتونستی از این دو راه استفاده کنی بگو تا یه فایل برات درست کنم و بفرستم.
    فعلا با اجازه
    امیدوارم موفق باشی
     
    نوشته شده توسط Aliakbar-ghazanfari در ‏9 دسامبر 2005
  6. هادی ابراهیمی

    هادی ابراهیمی Member

    ارسال‌ها:
    371
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون از راهنماییت ولی اندازه dcr چی باید باشه در ضمن چی جوری باید لود کنم ممنون میشم یک مثال بزنی
     
    نوشته شده توسط هادی ابراهیمی در ‏9 دسامبر 2005
  7. M_Alireza

    M_Alireza Member

    ارسال‌ها:
    342
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    از فایلی اصلی ات با همان اندازه ای که داره DCR بگیر بعد به یک فایل جدید Import اش کن و در ExitFrame مختصاتشو وسط قرار بده.


    با اجازه دوستان.
     
    نوشته شده توسط M_Alireza در ‏10 دسامبر 2005
  8. Aliakbar-ghazanfari

    Aliakbar-ghazanfari Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    ببخشيد منظورتون از اندازه Dcr چيه از لحاظ طول و عرض ميگي يا از لحاظ حجمي ؟
    اگه با توضيحات عليرضا جان مشكلتون حل نشد من در خدمت شما هستم
     
    نوشته شده توسط Aliakbar-ghazanfari در ‏28 دسامبر 2005

به اشتراک بگذارید