كند شدن برنامه در ركورد هاي بالاتر از ٣٠٠٠ تا

شروع موضوع توسط آرادخان ‏14 مارس 2017 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    8
    با سلام
    آقا من يه برنامه با همين نمونه مثال هاي sql درست كردم ولي تعداد ركوردهام وقتي از ١٠٠٠ تا ميره بالا برنامه كند ميشه وقتي هم به ٣٠٠٠ تا ميرسه خيلي بد ميشه هم تو لود كردن پايگاه و هم تو ثبت اطلاعات جديد، لطفا راهكار بديد ضمنا هيچگونه كد اضافي لحاظ نكردم فقط با همين كدهاي معمول مثالها انجمن درستش كردم
    ٢- چطور ميتونم تمام اطلاعات داخل يك جدول به جدولي ديگر كه از قبل تو پايگام ايجاد كردم كپي كنم
     
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏14 مارس 2017
  2. MahmoodM30

    MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

    ارسال‌ها:
    1,996
    تشکر شده:
    2,946
    امتیاز دستاورد:
    113
    در جواب سوال اول نباید اطلاعات زیادی رو لود کنید و نشون بیدید تو ListView باید صفحه بندی کنید و اطلاعات رو مثلا 100 تا 100 نشون بدید و دکمه بزارید بازدن اون بشه اطلاعات دیگه رو نشون داده البته من نمیدونم شما تو چه چیزی اطلاعات رو نشون میدید
    درمورد سوال دوم هم باید بگم ابتدا اطلاعات رو باید Select کنید و البته با یه حلقه و تو همون حلقه هم کد ذخیره در دیتابیس و جدول دیگه رو بزارید تا با Select اون رو بخونه و دوباره ثبت جدول دیگه ای بکنه این یه روشش بود و روش های دیگه که هست و این بهتره برای شما
     
    نوشته شده توسط MahmoodM30 در ‏14 مارس 2017
  3. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    8
    نه
    محمود جان تعداد ركوردهاي نمايشي ليست رو تو هر صفحه ٥ عدده ، ميزان ركورد هاي ثبت شده تو پايگام ٣٠٠٠ عدده تو اين شرايط موقعي كه برنامه ميخاد به پايگاه وصل شه بدجور هنگ ميكنه و عمليات ثبت اطلاعات جديد هم با كندي انجام ميشه ، براي تست اومدم تعداد ركورد هاي ثبت شده تو پايگاه رو كردم ١٠٠ عدد مشكل هنگ كردن برنامه موقع اتصال و لود كردن پايگاه رفع شد عمليات ثبت اطلاعات جديد كاملا نرمال انجام ميشه، حالا با اين وضعيت ميشه گفت زياد بودن ركوردها سبب كندي و حتي هنگ كردن برنامه ميشه؟ شما خودتون با اين حجم ركورد ثبتي و يا بيشتر mmb رو تست كردين يا نه؟، راستش من تمام كدها رو طبق روش خودتون تو مثالها نوشتم ، حالا با اين شرايط چه كنيم برادر ؟ برا اون بحث كپي كردن هم دستت درد نكنه . آقا ما همچنان منتظريم
     
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏15 مارس 2017
  4. MahmoodM30

    MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

    ارسال‌ها:
    1,996
    تشکر شده:
    2,946
    امتیاز دستاورد:
    113
    منکه فکر نکنم برا 3000 داده بخواد این اتفاق بیافته چون متصل شدن به پایگاه داده اصلا ربطی به حجم و تعداد رکورد ها نداره که ممکنه شما موقع متصل شدن دارید یسری اطلاعات رو میخونید یا یه چند تا اسکریپت تایمر دارید و .... دارن یسری عملیات انجام میدن
    اینطوری سخته توضیح داد که از چی میتونه باشه پروژه رو برام ارسال کنید با دیتابیس 3000 رکورد تا یه تستی هم من بکنم
     
    نوشته شده توسط MahmoodM30 در ‏16 مارس 2017
  5. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    8
    آقا این اسکریپت که اجرا میکنه گیر میکنه مربوط به RUN DATA هستش
    SQLQuery$='SELECT * FROM OzvTBL;'
    PluginSet("PlugInSQLite","SQLQuery$")
    PluginRun("PlugInSQLite","Query")
    PluginGet("PlugInSQLite","RowsAll")
    DisplayValue("AllRecord","RowsAll")
    RecordNumber=0
    RecordNext=100
    PageNexe=INT(RowsAll/RecordNext)+1
    Record=1
    **--------------------------
    P=1
    P$='صفحه'+' '+CHAR(P)
    LoadText("RecordPaging","P$")
    **--------------------------
    RunScript("ScriptRecordPaging")
     
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏16 مارس 2017
  6. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    8
     

    پیوست ها:

    • DATA.zip
      اندازه فایل:
      4 MB
      نمایش ها:
      40
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏16 مارس 2017
  7. MahmoodM30

    MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

    ارسال‌ها:
    1,996
    تشکر شده:
    2,946
    امتیاز دستاورد:
    113
    جای دیگه اپلود کنید از دیروز هرچی خواستم دانلود کنم تا نصفه میره قطع میشه
     
    نوشته شده توسط MahmoodM30 در ‏17 مارس 2017
  8. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    63
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    8
    DATA
     
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏17 مارس 2017
  9. MahmoodM30

    MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

    ارسال‌ها:
    1,996
    تشکر شده:
    2,946
    امتیاز دستاورد:
    113
    دلیلش اسکریپت ScriptRunData هست که کلا اطلاعات رو تو الین اجرا دارید فراخوانی میکنید به جای این روش از SQLQuery$='SELECT COUNT(*) FROM OzvTBL استفاده کنید درضمن من نمیتونم این نمونه مثال شمارو درست حسابی چک کنم از بس بد کد نویسی شده و قروقاطی هست همه چی فقط این رو بنویسید و چک کنید خوودتون
     
    نوشته شده توسط MahmoodM30 در ‏17 مارس 2017
    آرادخان از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید