قفل نرم افزاری براساس شماره سریال hard

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏27 نوامبر 2005 در انجمن منطق و الگوریتم برنامه‌نویسی

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    من یه قفل نرم افزاری میخوام که براساس شماره سریال hard باشه یعنی دفعه اول ه اجرا میشه شماره سریال هارد رو بگیره و دیگه فقط رو اون hard بتونه اجرابشه.
    شما این قفل رو دارید؟
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏27 نوامبر 2005
  2. MnavidM

    MnavidM Active Member

    ارسال‌ها:
    2,962
    تشکر شده:
    503
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام.

    منظورت برنامه آماده هست ؟

    يا اينكه خودتون اين برنامه رو بنويسيد ؟

    برنامه از رو سيدي اجرا ميشه يا هارد ... مشخص كنيد .

    نويد.
     
    نوشته شده توسط MnavidM در ‏28 نوامبر 2005
  3. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه ندارم میخواستم ببینم کسی داره ؟
    منظورتون رو متوجه نشدم ؟از رو cd رو System نصب میشه دیگه !
    این برنامه یک Windows Apllication است اما مثل Winoows Service رو سیستم عمل میکنه! D:
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏28 نوامبر 2005
  4. MnavidM

    MnavidM Active Member

    ارسال‌ها:
    2,962
    تشکر شده:
    503
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام.

    برنامه آماده مخصوص این کار ندیدم .

    اما خودتون می تونید بنویسد ، کافی تابع مورد نظر جهت گرفتن شماره سریال رو در زبان مربوطه پیدا کنید .

    بعد خودتون با روش های مختلف می تونید برای برنامتون قفل بزارید .

    نوید.
     
    نوشته شده توسط MnavidM در ‏29 نوامبر 2005
  5. sanbad

    sanbad Member

    ارسال‌ها:
    196
    تشکر شده:
    38
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط sanbad در ‏2 دسامبر 2005
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از توجهتون ممنونم
    چیزی که میخواستم پیدا کردم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏2 دسامبر 2005
  7. sh_sepehr

    sh_sepehr Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    میشه بگین در Vb از چه تابعی میشه برای بدشت آوردن کد هارد استفاده کرد ؟ !!!
     
    نوشته شده توسط sh_sepehr در ‏7 دسامبر 2005
  8. night11

    night11 Member

    ارسال‌ها:
    247
    تشکر شده:
    59
    امتیاز دستاورد:
    16
    از این استفاده کن

    کد (Text):

    Public Declare Function GetVolumeSerialNumber Lib "kernel32" Alias "GetVolumeInformationA" (ByVal lpRootPathName As String, ByVal lpVolumeNameBuffer As Long, ByVal nVolumeNameSize As Long, lpVolumeSerialNumber As Long, ByVal lpMaximumComponentLength As Long, ByVal lpFileSystemFlags As Long, ByVal lpFileSystemNameBuffer As Long, ByVal nFileSystemNameSize As Long) As Long

    Public Function VolumeSerial(DriveLetter) As Long
        Dim Serial As Long
        Call GetVolumeSerialNumber(UCase(DriveLetter) & ":\", 0&, 0&, Serial, 0&, 0&, 0&, 0&)
        VolumeSerial = Serial
    End Function
     
    Example
    کد (Text):

    MsgBox VolumeSerial("C")
     
     
    نوشته شده توسط night11 در ‏7 دسامبر 2005
  9. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    این فایل رو ببینید
    دستورش در vb6 هم همراهشه .
    اما مشکلم کامل حل نشد Sample اون هم در .net اطلاعات رو نمیده اجرا میشه اما بعضی جاها bug میده و کلا" کار نمیکنه
    این لینک رو هم ببینید
    http://www.activexperts.com/activmonitor/windowsmanagement/wmi/samples/hw/#Win32_SerialPort.htm
    ممنون میشم دوستانی که میتونن این مشکل رو حل کنند من رو هم راهنمایی کنند
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 دسامبر 2005
  10. sh_sepehr

    sh_sepehr Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    من میزنم Compile Erorr میزنه !!! میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟؟!!!!
     
    نوشته شده توسط sh_sepehr در ‏8 دسامبر 2005
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    با تشکر از توجهتون
    شما باید اون فایل vbp. رو با VisualStudio.net باز کنید بعد خودش شروع به ساخت یه پروژه میکنه بعد از اینکه کارش تموم شد یه پروژه vb.net با source در اختیار شماست اون رو اجرا کنید.
    امیدورام مشکل حل شده باشه.
    اگر مشکل غیر از اینه لطفا" متن Error رو بنویسید شاید بتونم برای اجراش کمکتون کنم
    - چون برای من اجرا میشه اما در tabPage Information بعد از اجرا اطلاعات سیستمم رو نمیده و کلا" کار خاصی انجام نمیده(یا به عبارتی من نتونستم باهاش درست کار کنم)! -
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 دسامبر 2005
  12. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    راستی شما فقط قسمت اول فایل رو Download و اجرا کردید !!(یا شماره انداز سایت مشکل داره؟)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 دسامبر 2005
  13. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    چی شد؟
    کسی نمیتونه کمک کنه؟!! ):
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏9 دسامبر 2005

به اشتراک بگذارید