سوالی در رابطه با یک کد در فلش

شروع موضوع توسط bamshad ‏1 دسامبر 2005 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    نوشته شده توسط bamshad در ‏1 دسامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز از کد زیر استفاده کن :
    SoundOBJ = new Sound();
    RND = random(3)+1;
    SoundOBJ.loadSound("www.Domain.com/"+Number(RND)+".mp3",true);

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏1 دسامبر 2005
  3. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    دست شما درد نکنه ولی الان اگه بخوام یک دگمه بزارم که یک آهنگ دیگه به صورت راندوم بده جلو باید چه کدی بزارم و همچینین اگه یک کد بخوام که Stop بشه آهنگ باید چه کدی بزارم؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏2 دسامبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز برای توفق از دستور زیر استفاده کنید :
    SoundOBJ.stop();

    در مورد اجرای یک آهنگ رندوم هم که کدش بالا هست دیگه ؟ منظورتون چیه ؟
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  5. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    مرسی کاملا متوجه شدم ولی حالا یک سوال دیگه دارم:
    وقتی آهنگی که پخش میشه و وقتی که تموم میشه بعدش هیچ آهنگ دیگه ای پخش نمیشه
    چه کدی هست که به فلش بگه که بعد از تموم شدن آهنگ یک آهنگ دیگه به صورت رندوم پخش کنه؟
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏2 دسامبر 2005
  6. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز
    برای این کار از کد زیر استفاده کنید :
    SoundOBJ = new Sound();
    RND = random(3)+1;
    SoundOBJ.loadSound("www.Domain.com/"+Number(RND)+".mp3", true);
    SoundOBJ.onSoundComplete = function() {
    RND = random(3)+1;
    SoundOBJ.loadSound("www.Domain.com/"+Number(RND)+".mp3", true);
    };

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  7. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    این کدی که شما دادی تا چند بار تکرار میکنه؟؟؟
    راستی چرا فرمت wma پخش نمیشه؟
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏2 دسامبر 2005
  8. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    چه جوری میتونم زیر کارم یک لودینگ بیاد تا بافر کردن آهنگ رو نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏2 دسامبر 2005
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    این کار تا ابد تکرار می شه . !!!!!
    فرمت های پشتیبانی هم در مورد آهنگ ها mp3 هست .
    برای ساخت لودینگ هم باید از 2 دستور کلیدی زیر استفاده کنید :
    SoundOBJ.getBytesLoaded();
    SoundOBJ.getBytesTotal();

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  10. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممکنه که یک Fla اینجا بزارید که لودینگ توش باشه؟؟؟ تا بهتر متوجه بشم؟؟
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏3 دسامبر 2005
  11. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    من که نمونه اماده ای برای لودینگ صدا ندارم . شاید دیگر دوستان داشته باشند .
    نوشتنش راحت هست . یکم سعی کنید می تونید .
    موفق باشید .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 دسامبر 2005
  12. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    دست شما درد نکنه که تا همینجا منو راهنمایی کردید اگ میشه باز هم همراهی کنید
    ممنون
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏3 دسامبر 2005
  13. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ببخشید این سوال من شاید هیچ ربطی به این topic نداشته باشه اما ممنون میشم راهنمایی کنید
    جناب security در کدی که شما نوشتید الان وقتی Math رو مینویسم بعدش (.)dot میذارم یه لیست از Property ها و یا توابعی که میشه انتخاب کرد نمایش داده میشه و مثلا" میتونم random رو انتخاب کنم اما وقتی در اینجا مثلا" SoundOBJ را مینویسیم بعد (.)dot رو میذاریم هیچ لیستی نمایش داده نمیشه (بهرحال این یه Object است که حالا خودمون ایجاد کردیم نباید اون لیست Property و .. رو نشون بده)؟
    آیا باید جایی رو تنظیم کنیم که اینا نشون داده بشه یا نه راهی نداره باید همرو حفظ کرد مثلا" اینجا باید حفظ باشیم که بعد از . برای انجام این کار خاص onSoundComplete رو باید به این صورت بنویسیم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 دسامبر 2005
  14. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، ببینید ، :)
    شما وقتی SoundOBJ رو می نویسید سیستم از کجا به فهمه این چیه ؟ این که براش تعریف نشده . :neutral:
    ممکنه اون یک آدرس باشه مثلا باشه SoundOBJ.Motaghaeir._visible یا هر چیز دیگه ای . :eek:
    چون ما خودمون یک متغییر درست کردیم به این نام و ممکنه اسم اون رو می ذاشتیم TestSound یا هر چیز دیگه ای . :-?
    ولی Math مشخصه که چه زیر مجموعه هایی داره و اون ها رو لیست می کنه . اکثر مواردی که برای فلش مشخص شده و به رنگ آبی هستند ( البته با توجه به تنظیم خود فلش ) دارای این لیست هستند . فکر کنم اون جوونی ها که دل و روده برنامه ها رو می کشیدم بیرون تو فولدر های فلش یکسری xml هست که اون ها داخلش تنظیم شده .

    راستی برای سوال جدید یک تاپیک جداگانه بزنید ! :)
    و ایمیلم به دستتون رسید ؟

    موفق باشید ، محسن
     
    آخرین ویرایش: ‏3 دسامبر 2005
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 دسامبر 2005
  15. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    SoundOBJ یه object که از Sound مشتق شده درسته ؟پس برای flash الان تعریف شده این چیه
    من فکر کردم اینجا هم مثل محیط VisualStudio ممکنه یه همچین چیزی داشته باشه
    از راهنماییتون ممنونم :)
    حق با شماست باید topic یجدا میزدم اما میخواستم با این کد نشون بدم اینجا پرسیدم .ایشالا این سری .
    بله ایمیلتون رسید میخونم ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 دسامبر 2005
  16. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، والا
    ببینید شما یک آبجکت جدید رو در یک متغییر به نام SoundObj تعریف می کنید . بله اگه فلش واقعا هوشمند بود با توجه به این که یک آبجک تو این متغییر تعریف شده باید تشخیص می داد . منتهی فلش چی رو تشخیص می ده که این دومیش باشه !!!!

    فعلا
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 دسامبر 2005
  17. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله درسته مثل اینکه این Flash خیلی چیزارو حالیش نمیشه!
    اینجوریم کد نویسی خیلی سخته (یا من به اینجوری نوشتن عادت نکردم) ):
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 دسامبر 2005
  18. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما اگه از ورژن 6 استفاده کنید تو کد نویسی راحت ترید و سرعتتون می ره بالاتر .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 دسامبر 2005
  19. bamshad

    bamshad Active Member

    ارسال‌ها:
    1,000
    تشکر شده:
    137
    امتیاز دستاورد:
    36
    جواب من چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط bamshad در ‏7 دسامبر 2005
  20. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزیز ،
    یک ضرب المثل هست که می گه اگه کسی رو دوست داری به جایی که بهش ماهی بدی ، بهش ماهیگری یاد بده .
    بهتره کمی سعی و تلاش کنید تا به هدفتون برسید .با اون دستور هایی که من گذاشتم و راهنمایی ها ، شما راحت می تونید بقیه کار رو انجام بدید .
    من براتون فایل نمونه ای ایجاد می کنم ولی مطمئن باشید بدون اتکا به خودتون به جایی نمی رسید مخصوصا در نرم افزاری مثل فلش . سعی می کنم تا جمعه یک نمونه براتون بزارم .

    موفق باشید ، فعلا
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏7 دسامبر 2005

به اشتراک بگذارید